50

ЕДНО ГОЛЯНО НИЩО!

преди 1 година

"Ударихме мафията по-най болезнените места" - ПО-КОНКРЕТНО г-н Терзийски, ПО-КОНКРЕТНО моля! Избройте с 1, 2, 3, 4... най-болезнените места по които сте "ударили", как точно сте "ударили" и какви са резултатите от "ударите" и опчакваните ползи за обществото. Понеже ни се е чуло, ни се е видяло да има задържани, обвинени, съдени, ценности някакви да са запорирани. ЕДНО ГОЛЯНО НИЩО, само празни приказки и изрезки от вестници.

49

Анонимен

преди 1 година

Ударили по още някоя и друга лъжа и пуснали решетките на НС да се пазят от народната любов. Що така, бе Миме? Всичката Мара втасала и решетките на НС пуснала. Що се стреснахте така рЯзко от народната любов? Що сложихте 6 чугунени врати? Както набързо свалиха чугунените врати хората със знания и закон, така със знания и закони ще свалят вашите чугунени глави сварени в Харвард. Няма да ви правят на мармалад от бой щото и това не става от вас. Нищо не става от вас, крадци заробили децата ни с дълг.

48

Анонимен

преди 1 година

к'о става, изкупихте ли пшеницата, аре че излиза новата реколта

47

Анонимен

преди 1 година

Абе *** смешен, мафията не знам дали си ударил, ама мен направи ме закопа в земята. Бензина лети нагоре, мляко, олио, брашно, хляб също. Зимата не знам как ще се топля, тоя ми говори за мафия. Я малко по подробно кажи кво си ударил, че оттам където седя в калта не се виждат други ударени освен мен и себеподобните ми! Нахалници, продажници, лъжци, лицемери!

46

Анонимен

преди 1 година

Щом сме най-бедни, значи всички правителства до тук са се провалили, като най-виновен е Борисов. В Германия минималната е 4000 лв, а тука 700 заради корупцията. Ако ГЕРБ пак дойде на власт, напускам тая страна завинаги, не ми се живее с *** народ, който обича да го обяздват отдаде.

45

Анонимен

преди 1 година

Така е момчета. Това е истината. Но ТРЯБВА ДА ПРОДЪЛЖИТЕ С чистката на пелмените до КРАЙ!!!

44

Вой до небесата

преди 1 година

Достатъчно е само да се споменат схемите с Газпром (газовата мафия), пътните фирми на мутрата и гьола на Капитан Андреево. При нови избори ПП ще имат абсолютно мнозинство.

43

Гадове!

преди 1 година

Тези крадци ще бъдат изгонени от парламента с камъни и дърве! Заради техните продажни душици ще гладуваме и мръзнем след няколко месеца!

42

Анонимен

преди 1 година

при тия и най-добрите ПР специалисти са безпомощни:)

41

Анонимен

преди 1 година

Молчета от ПП, нищо не направихте! С тия общи приказки: ударихме мафията, енергийна независимост и т.н - не става! Хората искат нормален живот, а не мъгляви фрази и високи цени. Време е да си бегате.

40

Анонимен

преди 1 година

ПП се нуждае не от критики, а от подкрепа! Иначе съм Z и V !

39

Анонимен

преди 1 година

ПРОМЯНАТА ПРИКЛЮЧИ. СБОГОМ, МОШЕНИЦИ!

38

Анонимен

преди 1 година

така ги ударихте че осигурихте на Лукойл най-големаата печалба в техната история, ЦИРКАДЖИИ

37

Анонимен

преди 1 година

Лоестият се вихри на свобода,Русия ни спря газа,Лукойл ни стриже като за световно,Македония е на път да ни унижи с ветото,Взаимно бъркане по дупките!Та как я "ударихте"тая мафия,че не се сещам?????!

36

Анонимен

преди 1 година

ПП = пълно пропадане! Тези шарлатани ще ни загробят!

35

Анонимен

преди 1 година

Хахахх тези мишоци явно много насериозно са се взели, щом си вярват, че мафията ще си губи времето с тях.

34

Надблюдател

преди 1 година

И този ще говори за "морал" в политиката? А бе той Киро Ментето Конституцията прегази и най-нагло излъга, пък какво значи тука някакъв си морал! Превърнаха МС в бардак...все любовници, баджанаци и роднини...! Да не говорим, че и по кадрите които показаха, се оказа че Прелюбодеецът е назначил любовницата си за заслуги на 14 000 лева заплата в ББР, и 140 лв на час! Егати и моралът! Тия счупиха нагло'мера!

33

Анонимен

преди 1 година

хахахахаха ударили ама дръжки! То по-голяма мафия от вас има ли? Най-голямата мафия е с доставките на оръжие за Украйна и доставките на газ. Сега за врабчета ли ни взехте, бе? Не кълвем повече лъжи. Идете си с мир докато не са ви пребили с камъни хората!!!

32

Ти го плюеш

преди 1 година

то продължава да си числи, че вали дъжд. Поздрави от жп гара Етрополе

31

?!?

преди 1 година

За радост хората вярват повече на опозицията, която ежедневно разкрива лъжите ви. По отношение на договорките за македония. Лъжите, че увеличавате доходите, лъжите по борбата с корупцията. Само теглите и заедно с БСП и ДБ харчите. Съд и затвор.