379

обективен

преди 1 година

В този форум Зелевия изглежда по-комичен отколкото в "Слуга на народа".Всеки ден се хвали с някакви победи , а после хленчи като пленен азовец.

378

Махни се!

преди 1 година

Зеленски, защо не даде своите деца на онези фашисти и бандити , които идваха да убиват славяни в Украйна? Хммммм? Махай се! И защо укро-нацистки танкове и снайперисти убиваха украинското мирно население и рушаха домовете им? Махни се!

377

уточнение

преди 1 година

А колко азовци ,бандеровци,нацита и подобни фашизоидни из.роди гушнаха букета?Според комика/наркоман Зелевски укритата вече са влезли в Москва.А той от сутрин до вечер риве на умряло за оръжие ,пари и санкции.Ако се вярва на лъжливото овчарче Зелко ,то вече руската армия е под 60 000./на всеки убит се падат поне 3ма ранени!/Значи огромната 700 000 армия на Зелко /той твърди че са 700 000!/ вече е прогонила руснаците.Значи и ние трябва да прогоним навлеците от България обратно в Укрина.

376

Махай се!

преди 1 година

Зеленски, ти си виновен за всичко, защото вместо да въведеш правов ред в държавата си, да се споразумееш с руснаците, да избегнеш терора,убийствата,грабежите,насилието, ти заложи на агресията и личната изгода на кръвожадните ви олигарси и предаде населението на Украйна за пушечно месо, стигна се до там, че разни фашисти от цяла Европа и не само от Европа, да отиват на лов и на сафари за убийства на славяни,включитено и деца, махни се, просто се махай!

375

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен... Ама украинците не се бият и не искат да се бият срещу руснаците, но ги натискат насила да воюват срещу роднините си! Украйна не е свободна държава. Още в началото, когато ги пращаха да воюват през 2014 година, украинската армия преминаваха на страната на Донбас, заедно с въоръжението си, но започнаха да ги преследват,мачкат и убиват,да им набиат лъжлива пропаганда, за да ги принудят да воюват срещу роднините си руснаци,а през Април 2022г., ги завързваха с вериги за стълбовете

374

Анонимен

преди 1 година

Сега проверих, Россия е името.

373

Анонимен

преди 1 година

Koмунофекалийките второ и трето издание мазоли им хванаха пръстите от чукане по клавиатурата за да плюят жертвите и славославят агресорите. Хубави или лоши - украинците се бият на собствена територия и за собственото си имущество и поминък. Другият е азиатски мераклия за цар /султан, император / и други мечти за сметка на собственото си население. Щото то ще ги плати и връщане назад няма да има. Велик си когато другите те признаят за велик. Иначе , какво ти шепнат слугите - не се брои.

372

Анонимен

преди 1 година

До msm Хахахаха! Че той Хитлер е австриец, бе , не е немец!

371

msm

преди 1 година

До Вреден си,Зеленски! - и беше обучил бабички и старци да бъркат отрови, коктейли *** и черни магии да правят, за да бастисат руССия фашягата от Кремъл си призна, че иска територии, които му принадлежат.. то и Хитлер така си мислеше като анексираше Австрия, Чехословакия, половин Полша.

370

Анонимен

преди 1 година

До msm. Оригиналното име на Русия е Русия и Русь, а не "Россия", това "Россия", пак западняците го наложиха на Русия,което е нова измислица, все пак е добре, да се провертят оригинални текстове от времето на царска Русия, за да бъдем по-сигурни как точно е оригинала

369

876

преди 1 година

До Вреден си,Зеленски! Да прав си даже беше обучил и прилепи убийци и извънземни за да нападнат руснаците. И не само плутониеви бомби а и живачни, неонови, медни, хромови и алуминиеви и всякакъв друг вид високоточкови оръжия.

368

Вреден си,Зеленски!

преди 1 година

Нямате си представа от какво спаси Русия Европа, тоя малък Хитлер Зеленски и Киевската власт, освен, че нямаха никакво уважение към населението на Украйна и го убиваха, е приготвял проект за плутониеви бомби по Русия, но нали се сещате, че Русия няма да се остави да я бомбандират и ще отговори, а това означава катастрофа за цяла Европа и може би за ядрена война за света, даже ми се струва, че тайно европейци, дори американци, не оставиха Зеленски да победи умишлено.

367

msm

преди 1 година

До Теодоро пише се руССия, не си ли разбрал. Нямат право на главна буква в името, защото са бездушни кръвопийци и варвари. Двойното СС е заради фашисткия режим и политика на тази държава.

366

Анонимен

преди 1 година

Оооо, от Франция и други европейски държави казаха, че трябва да бъдеш изправен пред съд, драги Зеленски! И докога ще те навират в медиите, измести дори лудостта по Ковида! като казах Ковид, има подписка в "Да булгариан таймс" за излизане на България от СЗО !

365

Грозната истина

преди 1 година

Все се чудя, как така "великия" къс диктатор, вече 100 дена не може да се оправи с държава която според русофилите се ръководи от "пропаднал наркоман" и която "освобождава". Не знам дали си давате сметка, но колкото повече плюете по Зеленски толкова по жалък изглежда Путин в очите на нормалните хора.

364

Хохол

преди 1 година

И около 30 атомни подводници са потопени!

363

Всеки е....

преди 1 година

...свободен да вярва на на д рус а ния пианист колкото иска. Има свобода на вярата, нали така!

362

рибока

преди 1 година

Когато малък обект се приближи прекалено близко до голям? Когато малък обект е на еднакво разстояние от два големи? Все е гравитация,само последиците са различни. И кое е по-силно - правото или природата?

361

Анонимен

преди 1 година

Дано това подобие на човек отвори очите на европейците.Ставаме свидетели и съучастници в съблазняването, подчиняването и похищаването на Европа от изживяващите се като Зевс американци...Рано или късно, подчиняването се плаща много скъпо от подчинилите се съблазнени. Либералфашизмът и глобалфашизмът са крайната цел на набедената западна демокрация.

360

Анонимен

преди 1 година

Зеленския ако най-накрая го гръмнат ще направят услуга на целия свят!