399

Хмм...

преди 1 година

Алооо, зеления клоун, руснаците са дали 20 милиона жертви по време на втората световна война. Мислиш ли че с жалкия си цинизъм ще ги уплашиш? А ти пък фашисте затри една цяла държава, защото след като всичко свърши все някога, Украйна няма да е това, което е била до сега!

398

майор Кот

преди 1 година

Загубите при конвенционална война са 1 към 3 за сметка на нападателя - факт от военната история, за това съм склонен да повярвам, че до момента съотношението на убитите е 10 000 украински войници срещу 30 000 руски. Макар, че предишните войни са доказали как руснаците успяват да дадат до 14 убити свои срещу 1 вражески войник поради лошо командване и пословично пренебрежение към живота и на собствените войници.

397

Реалист

преди 1 година

До Анонимен Преди 2 месеца пак бяха 30 000 х .

396

до 461

преди 1 година

Кой "поляци" са поискали това? Дай линк! Да не само една откачалка в Туитър?Откачалки има навсякъде!

395

Анонимен

преди 1 година

Вече 3-ден евролидерите мълчат. Някой знае ли нещо за 7-мия пакет санкции? Май май?

394

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 461. Фейк

393

345

преди 1 година

Степан Бандера е затворен в германския концлагер Заксенхаузен, където остава до декември 1944 г. След това той е освободен заедно с няколко други висши членове на ОУН, на които е предложено да присъединят към немските сили ОУН-Б и Украинска въстаническа армия като съюзници на Германия против Съветския съюз. Степан Бандера отхвърля предложението на немската страна. Според СССР е фашист защото се бори за независима Украйна. Според СССР и Цар Борис е фашист и българите също.

392

Анонимен

преди 1 година

Ако шмръкне о-о-о-още малко, ще му се видят 300 000

391

54428

преди 1 година

До Анонимен 545. Ха ха ха България имала държава и език благодарение на Русия. Даже Слънцето май съществува благодарение на Русия, дори динозаврите са измрели щото не са били с Русия

390

Анонимен

преди 1 година

повечето са платени чеченски главорези но и те ще свършат скоро...

389

Анонимен

преди 1 година

Руската армия търпи колосални загуби,но няма нужда от подкрепления и страхливо напредва,а украинската побеждава с минимални такива,главнокомандващият реве постоянно за помощ/...,а и е збранил на патриотите между 18 и 60 да бягат зад граница,защото разчита на родолюбието им/ и смело отстъпва!

388

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 447 ти бе г-чо благодарение на русия имаш държава има бг език и достойнство иначе щеше ла си асан и цялото ти поколение да са обрезани виж кои е предател ти си предател

387

Анонимен

преди 1 година

До 876 Евреин,но признава Бандера,позволява в неговата армия като главнокомандващ,да има нацистки полк/вече евакуиран/,като е евреин да не е светец,че през ВСВ паричните потоци на Хитлер,минават през Швейцарските банки,повечето собственост на евреи!Или да признаеш истината не е по еврейски?

386

Анонимен

преди 1 година

"Чета коментарите и косата ми се изправя колко подръжници..." ----- Tи си никой за да даваш оценка на другите. Анонимен алкохолик. Твоето мнение няма никаква стойност. Никой не те и пита. Чиба!

385

анонимен

преди 1 година

Чета коментарите и косата ми се изправя колко подръжници има престъпния и диктаторски руски режим. Да застанеш на страната на безспорен агресор и в същото време да осъждат неговата жертва е не само особен вид слабо*УмИе,но и липса на всякаква чувствителност к чуждото страдание. На всички любители на джобния Наполеон или пък Петър I им пожелавам съвсем малко да поживеят под неговото управление. Гарантирам-много скоро съсем друга песен ще запеят и ще обърнат палачинката.

384

Малко за политика

преди 1 година

До Анонимен 447: Тези, които имат работа с Русия трябва да не забравят едно: Русия не изоставя на изтребление своите сънародници. След осем години обстрел на Донбас и Луганск от укронацистите войната нямаше как да не започне.

383

Какво следва

преди 1 година

Тази война за съжаление няма скоро да свърши. Украйна все още се надява да си върне Донбас и Луганск, макар че хората там не искат да живеят в една държава с украинците - твърде дълго ги обстрелваха. При тия загуби (100 убити и 500 ранени на ден според Зеленски) до една година от украинската армия няма да остане почти нищо. Тогава вече сигурно Зеленски ще се реши да преговаря.

382

Анонимен

преди 1 година

Не знам какво им е донесло, но това което постигнаха е зашеметяващо. Никога досега в историята на запада никой не е успял да ги накара да правят нещо в свой финансов ущърб и ето че Путин успя. Това е велико постижение. Второто му такова, е че най-сетне отвори очите на запада, че не можеш да имаш вяра на Руснак. В момента в който се завъртиш така ще те преметне, че свят ще ти се завие! Руснаците са лъжци по-големи и от най-пропадналия Ц*г*HиH!

381

Анонимен

преди 1 година

УКРАИНЦИ, ПРЕДАВАЙТЕ СЕ ВЕДНАГА НА РУСНАЦИТЕ , ЗА ДА ЖИВЕЕТЕ И НЕ СЕ ВРЪЩАЙТЕ В УКРАЙНА, ДОКАТО НЕ ПРИКЛЮЧИ ВОЙНАТА, ЗА ДА ЖИВЕЕТЕ И НЕ ВИ ИЗПОЛЗВАТ ЗА ПУШЕЧНО МЕСО, ИМАЙТЕ ДОСТОЙНСТВО И УВАЖАВАЙТЕ ПЪРВО СВОЯ ЛИЧЕН ЖИВОТ! "Украинските власти признават, че до 200 души дневно губят живота си в касапницата. А според западни източници и Гардиън, умират от 800 до 1000 украинци дневно. Това е истинска месомелачка. И в Киев не изпитват грам съжаление, когато пращат хората на сигурна смърт"

380

876

преди 1 година

До Махни се! На опорката за евреин фашист може да повярва само неграмотна *** от България. Това е като дървено желязо