419

ФАКТ

преди 1 година

И ТАКА ЩЕ БЪДЕ ДОКАТО И ПОСЛЕДНИЯТ ТЕРОРИСТ НЕ ОТИДЕ НА ОНЯ СВЯТ!ВСЕКИ РУСКИ ТЕРОРИСТ КОЙТО НЕ СВАЛИ ОРЪЖИЕ И НЕ СЕ ПРЕДАДЕ ЩЕ БЪДЕ РАЗСТРЕЛЯН КАТО КУЧЕ!

418

рашистан е зло 2

преди 1 година

русия не е оная "Марушка Русь" за която бълнуват русофилите! русия е върла капиталистическа империя. Да не би русия да воюва ей така за спорта, за купата на съветската армия? русия воюва с цел придобиване на материални облаги. Руската военна промишленост е кукловода който задвижва марионетката Путин! Освен огромните печалби за руската оръжейна мафия, Агресорът в случай на успех се сдобива и с житницата на Европа - Украйна, освен богатствата на Донбас! русия не воюва с благородни намерения!

417

рашистан е зло

преди 1 година

С какво капиталистическа русия е по -добра от САЩ? русия е империалистическа държава управлявана от капиталистически олигархичен Елит, кръвожаден, човеконенавистен, алчен за пари и власт като всички Олигархии. Защо руската Олигархия да е по-добра от другите Олигархии? Все едно някой да каже че френските вълци са по-хуманни от германските. Всички вълци дали са немски или руски са еднакво кръвожадни. Защо руските вълци да са по-добри? Всички Елити имат една цел - да грабят, така и руската Мафия!

416

Хага

преди 1 година

Време е да се организира хайка за русофилски *** които пръскат русофилска пропагандна отрова. Достатъчно е ДС да хване нишката на някой русофил за да се разплете цялата мрежа на КГБ същинска русофилска ферма *** занимаващи се с полит-диверсия в полза на държава агресор която убива деца! Нетърпимо е руските убийци да имат достъп до трибуна от която техните русофилски адвокати да реабилитират престъпленията им и да възхваляват кремълският убиец! Убийците и агресорите нямат право на мнение!

415

Анонимен

преди 1 година

Днес 12 юни е денят на Русия. Медиите гузно мълчат. Мълчанието е злато. То казва повече.

414

Анонимен

преди 1 година

Отговарям ти. Руските войници там си живеят. В Донецк и в Луганск и так далее. Ти къде искаш да са

413

педеРассия

преди 1 година

Руската империя е първата Европейска държава декриминализирала зоофилията през 1903 г. Съветска русия първа в Европа декриминализира хомосексуализма. През 1922 г. русия декриминализира инцеста, който и досега е легален! Руснаците като са толкова "морални" защо търпят това? Защото грехът им харесва! Руски лицемери! Плюете САЩ и ЕС че били "грешни" а пък не виждате че самите вие цели сте изтъкани от грехове. Тръгнали да вадят сламката от очите на другите, а пък не виждат гредата в своето око!

412

Анонимен

преди 1 година

"Той обяви "известни успехи" в Херсонска област и Запорожие"И какви са тези успехи? Руснаците ви примамиха край Давидов Брод и ви изтрепаха като пилци! А да, имате един успех - вчерашния терористичен атентат в Мелитопол с бомба в контейнер за ***.

411

Анонимен

преди 1 година

Този пак не си е пил хапчетата. Ако приемем думите му за верни, и имаме 32 хиляди загинали, и при отношение обикновено 1:3 до 1:5 загинали ранени, то излиза, че руските части са със загуба от 150 хиляди души, при около 200 хиляди вкарани в конфликта...или 75% загуба. В същото време руските сили все повече напредват. Сами може да си направите сметка колко безумни са цифрите, които Зеленски хвърля.

410

Пикая на Русия

преди 1 година

И на русуфилите всеки ден с голям кеф

409

Гатанка:

преди 1 година

Сбъркан хуманойд, плоскочел, с IQ 0.2 живееш в Европа, защитен от НАТО и мята плюнки в полза на Рашия ? Отговор : Путинопитекус българо-русуфил на 5 водки с Масквич

408

1

преди 1 година

До Анонимен-470,когато паднат дисагите на коча,тогава ще падне РУСИЯ.

407

натовски джендър

преди 1 година

аз не знма дали са 33х някои казват н епо-вече от 12хиляди но ти ще трябва да кажеш истината за твойте загуби как от 3хил изведнъж ги обяви за 20 хил а твоите зап.съюзници говорят за над 100 хил,жертви ще ти потърсят сметка -н еможеш за загубена кауза да затриваш нацията си ако им а такава

406

Анонимен

преди 1 година

До Не фен на Путин. Ако видите украинец бежанец в Европа или другаде, на възраст между 18 и 65 години, значи си е цакал между 2 000 и 5 000 евро на границата

405

Анонимен

преди 1 година

тоя няма ли кой да върже с верига за радиатора, докато се изчисти от брашното. Че съсипа не само Украйна ами и целия свят.

404

Не фен на Путин.

преди 1 година

До майор Кот--"Макар, че предишните войни са доказали как руснаците успяват да дадат"--Като говориш за предишни войни, не забравяй че тогава украинците са били руснаци. И се отнася и за тях. А сега във войната между Русия и Просия, Русия участва с далеч по-малка армия, а не както Зеленски е мобилизирал цялото мъжко пушечно месо на Украйна. На практика, ако говорим за цивилни там- това са само деца, жени и старци.Тъй че военни жертви са вероятно десетки пъти повече от обявените от пропагандата

403

Чернишевски:

преди 1 година

"мизерна нация (са руснаците), нация на роби, от горе до долу все роби" Робите мразят най много свободните хора и тези които се борят за свободата си, така както евнусите мразят истинските мъже! Украинците са свободни и искат да останат свободни. Но русоробите искат от украинците да се предадат на руснаците, за да станат роби като тях. Ама няма да стане! Затова руските роби изпитват неистова омраза към украинците заради смелостта им да се борят за свободата си и не искат да бъдат руски роби.

402

Слава Украина

преди 1 година

Пълна победа за братска Украйна. Съпротивата ще продължи до елиминирането и на последния руски нацист! Всички нормални българи са с вас господин Зеленски. От името на тая нормална част от българската нация имате пълна подкрепа за героичната съпротива на братска Украйна която води неравна битка като Давид срещу Голият. Скоро Украинския Давид ще обезглави кремълския Звяр. Бог е на страната на Украйна срещу руския агресор. Мачкай руските нацисти президент Зеленски, ние нормалните сме с теб!

401

Русия = Сатана

преди 1 година

Руските загуби са поне 3 пъти повече от украинските.Русия е зло. Запомнете го!

400

Анонимен

преди 1 година

Дръжте се братя украинци! Рашистката империя на злото ще падне!