193

j

преди 1 година

Трагедия! С какво ще зареждаме колите???? Нали искаме комунизъм??? През 1968г. в един окръжен град коли са имали шепа хора-партийци, служебни. Бачкаторите са ги возели по фабриките с камиони с пейки в кароcерията.

192

До171

преди 1 година

И защо трябва да се лишаваме от почивка, която сме я изработили ?! Ето това е проблема на нереализираните хора ...винаги гледат в паницата на другите

191

До Гого гого

преди 1 година

Предлагам ти да се спасиш в Русия, там бензина е евтин!

190

Анонимен

преди 1 година

В рашка всички са цъфнали като майски рози, ама нали требва дежурната лъжлива руска пропаганда да върти на пълни обороти в жалката бОлгария! Та дай да пише ме за " опашки" от холандци за....бензин Боже прибери си вересиите!

189

Гого гого

преди 1 година

Ми като имате големи топки и се дървите на Русия що ревете за цените на бензина - ходете пеш и си трайте - всички американски *** исакт хем евтин руски бензин хем война с русия - ми сори- ама няма как да стане - хапвате дръвцето и това е

188

Анонимен

преди 1 година

197 защото го играе гейша. Хем с едните, хем с другите, хем е ръка на Русия, ала в същото време го държи на ЕС.

187

Анонимен

преди 1 година

Нека си го кажем точно. Имахме страхотни шанс да си купим гориво за 1 година напред, защото когато ни падаше падежа за плащането на горивото още не беше решено за забрана и вето. Но наш Кире реши да се прави на мъж и не плати. Ако бяхме предплатили, сега щяхме да имаме гориво за 1 год напред и нямаше да ни пука. А Кире нямаше да падне от власт. Е, когато се правиш на хитрец, накрая хитро те изпързулват истинските хитреци.

186

Анонимен

преди 1 година

За всичко случващо се,се сърдете единствено и само на ЕС!!!Повярва си,че може да игнорира икономика като Русия?!-:)) Тепърва ще плащаме,заради тази глупост!!!

185

Гого гого

преди 1 година

Сърбия нали поддържа добри отношения с Русия? Защо го яде четвъртит сега??

184

cekyko

преди 1 година

До Гого гого Ами, пречи. Русия е агресор в 21 век и води война, избива цивилни хора, жени и деца с "точните си оружия", а с подобно страна не трябва да имаме никакви взаимоотношения дори и политически на ниво посолства.

183

Абе, Боби тъпото..

преди 1 година

В момента в който направим нещо на НЕПАЗАРЕН принцип, ще ни го набият със санкции чак до сливиците! Освен това ще ни спрат всички средства и програми и до другото лято ще сме измрели от глад. Северна Корея на балканите. А любимата ти Русия няма да ни помогне.

182

Анонимен

преди 1 година

Кой наложи санкциите? А беше ли казано, че тия санкции са бумеранг, който ще се върне върху главите ни? А някой чу ли, когато предупреждавахме? Сега европейците се били ядосали! На кое по-точно? На собственото си слабоумие?

181

до 186

преди 1 година

И като побеснее, какво? Бензинът ще се самосезира и сам ще си намали цената ли? Нивото на интелект зад такива коментари е потресаващо.

180

Гого гого

преди 1 година

Ми понеже както казва оня Киро Простото - Русия е една малка бензиностанция - обаче пропуска подробността че на малката бензиностканция бевзина си е неин - а тия като европейците дето го купуват и се правят на големи мъже сега ще ядат дървота та и ние покрай тях - не разбрах само какво пречеше да си подържаме добри отношения с русия - такива *** не са ни управлявали от Турското робство насам

179

паралелепипед

преди 1 година

Не виждам някой да е ядосан, а почти всеки ден зареждам колата или жената прави същото, тъй като ни се налага да пътуваме доста ката ден.

178

cekyko

преди 1 година

Когато режеш главата на Ламя, няма начин да не се порежеш леко или одраскаш. Та така и с основната цел - сриването на Русия и превлръщането и в Китайска губерния по почина "СеСеСеРе-Русия".

177

Анонимен

преди 1 година

187 човече хората масово са слабоумници като този под теб

176

Анонимен

преди 1 година

И народа като изгони Кирчо със сопи кой ще дойде на негово място?? Кой ще поеме риска да управлява? Защото цената на бензина няма да падне, независимо дали си приятел на Русия или враг (справка Сърбия). Копейкин, Доган, Бойко, Корнелата? М? Кой ще посмее? Хайде мислете малко *** продажни, няма да ви стигнат рублите за хляб зимата бе, пичове смотани....

175

Анонимен

преди 1 година

Като стане бензинът 5 лв и народът вече ще побеснее и ще подгони Кирчо със сопи. Помнете ми думата. Народът няма да издържи и ще побеснее скоро.

174

иЗраждане

преди 1 година

Абе, Русия да не е вдигнала санкции срещу братята сърби, че им е по-скъп бензина от нашия??