233

Ганьо

преди 1 година

Да благодарим на нашите *** западноевропейски партньори за дебелите цени ! Санкциите работят успешно.

232

Анонимен

преди 1 година

"Търсете Боко бензинджията да ви обясни далаверата." Ами когато са ниски цените има логика да се вдигне акциза. Все пак държавата от това си пълни хазната, данъци, акцизи, мита и т.н. По скоро въпроса е защо когато са високи цените това не се регулира в посока надолу? Питайте Кокорчо да обясни каква е далаверата. Защото сега обявяват увеличение на приходите в държавата но не казват, колко са реалните, като извадим от тях инфлацията

231

Анонимен

преди 1 година

244, може и да греша, но имам някакъв спомен, че когато цената на нефта бе много ниска, нашите убосници вдигнаха акциза. Никой не забеляза. Резултатът го виждаме чак сега. Търсете Боко бензинджията да ви обясни далаверата.

230

Бай Дрън

преди 1 година

Хаха, германците пресичали границата с Полша за да напълнят резервоарите си. Ами да направят един блицкриг до Москва, да напълнят еФтин бензин и да се връщат. Пътьом да ударят един шамар на Зе.

229

...

преди 1 година

Как така преди години при $140-150 за барел цената беше 2.50-260, а сега е над 3лв при по-нискс цена на петрола?

228

Анонимен

преди 1 година

Като едни истински християни и радетели за европейските ценности ние трябва да сме съпричастни със страданието на руският народ. Затова си вдигаме сами цените на храните и горивата, за да мръзнем и гладуваме редом с руските братушки. Да живее Киро Брадвата.

227

Чък Норис

преди 1 година

Европейците ще се оправят. Да му мислят руснаците.

226

Анонимен

преди 1 година

Хахаха, от кога ви говоря че санкциите са за Европа не за Русия, нещо като самоонождане се получи.

225

Напомняне

преди 1 година

Опса, ще се сетят бюрократите и ли за чи те , на краварите , на къде духа вятъра, ама ще е късно. Искаха и налагаха санкции, но забравиха действието на бумеранга. Е, сега започват да се сещат явно .

224

Алах

преди 1 година

Па и в америка е така.Ходат в Мексико за по евтин бензин.В Калифорния над 10 долара за галон ужас.

223

Анонимен

преди 1 година

Лападунди.

222

до 233

преди 1 година

Путин няма как да го накажем тъй като той ликвирдира и източи бизнеси за милиарди. Наказахме обикновеннция руснак който живее с по 150 евро на месец и едвам свързва двата края и тепърва ще става по-зле за Сукаленд на Путкинката, три генерации руснаци след диктатора ще живеят в тотална мизерия и глад. Моловете и магазините от сега са празни.

221

Анонимен

преди 1 година

АМИ ЧЕКАЙТЕ КРАВАРСКАТА ПРЪ" ДНЯ , ТО КОРАБИТЕ НА ПОТОЧНА ЛИНИЯ ДА СА, ГАЗТА ПАК НЯМА ДА СТИГА. СЪС ПРЕДИМСТВО ЩЕ СА "ГОЛЕМИТЕ".

220

Жуков

преди 1 година

До като седим със свалени *** пред САЩ ще сипваме гориво на 5 евро за литър

219

рибока

преди 1 година

А бе тази Русия що така прави?

218

Анонимен

преди 1 година

Кво стана бе, наказахме ли вече Путин

217

Въпрос

преди 1 година

Защо няма статии за Зеленски и победите му днес?

216

МНЕНИЕ

преди 1 година

Трябва Европейците да изгонят Американците заедно със Зеленски от Европа , и всички цени ще се сринат .

215

До 226

преди 1 година

Откъде се пръкнахте толкова заблудени бе? Цените на биогоривата са субсидирани от огромните такси върху бензина и дизел. Иначе са с пъти по-скъпи и нерентабилни. Забранят ли бензина и нафтата, от къде субсидии?

214

Истината

преди 1 година

До Роберт- Не знам какво си завършил, но явно не можеш да направиш проста сметка какво ще стане с електричеството ако всички минат на електрокари. А и за толкова батерии света няма капацитет Туй с електрокарите е просто временна финансова схема. И нея ще я приложат ''доброволно'' както с вакс-схемата. И после друга схема.