213

Анонимен

преди 1 година

А защо България не прави нищо? При тези цени на горивата вече е икономически изгодно производството на биодизел. Тази година държавата можеше да направи една бърза програма за засяване на постещите земи с рапица и слънчоглед и след няколко месеца да имаме милиони тонове суровина за производство на евтино гориво. Щеше да падне и цената на олиото за готвене и да има евтина храна за животните.

212

$$$??? провалил се

преди 1 година

За всичко има един *** отговор.Защо трябваше да се взема страната на Украйна.когато това беше регионален проблем? Сега се почва плащането на всички тези грешки на политиката която се води против Русия Зеленски и неговата клика направиха милиарди,и погубиха народа на Украйна.Но ГОЛЕМИТЕ ПРОБЛЕМИ ЩЕ ОСТАНАТ И ЗА ВСИЧКИ НАС,ОТ КОЕТО ЩЕ СТАДАДАМЕ.АЗ казвам да живее ЛАИНОУКРАЙНА И ТЕХНИЯ ШУТ Зеленски щом нямаме политици които да защитават нашите интереси.

211

Анонимен

преди 1 година

ЕС се простреля в крака.Какво точно правят тези еврочиновници, след като със всеки изминал ден живота в ЕС става все по-лош?Как оправдават милиардите евра на данъкоплатеца, които безотчетно се наливат в тази институция?

210

Браво ЕВРОПА

преди 1 година

Санкциите работят да живее велика Украйна

209

Ясно е

преди 1 година

Това означава, че санкциите работят.

208

Володимир

преди 1 година

с ковида не успяха, ама с тия санкции срещу руснаците ще им се получи

207

Анонимен

преди 1 година

Няма начин да се наредя на 200 метра опашка.

206

анонимен

преди 1 година

Всичко се корени в престъпната човешка природа. И двама да са, единият все гледа да се скатае, да властва и дори да лъже и краде. Странно защо е създаден такъв човек, а после наказания, че и в ада го пращат?

205

Анонимен

преди 1 година

В терминът за втечнен газ в Тексас има авария, оттам е идвал една част за Европа. Поне 2-3 седмици ще отнеме отстраняването. Ко прайм ся?

204

един

преди 1 година

Точно си е доене, неслучайно богатствата са концентрирани в единици. До нищо няма да доведе това. Не може да каряш някой да работел на няколко места, за да поддържа що годе сносен живот, а друг да прави пари от нищото. Може пък и затова господ или както си искате го наричайте и на тези тарамбуки е дал нещо, не че пък там не се прибират отново богатствата от някои. Сложна работа, каквото и да говорим.

203

Наблюдател

преди 1 година

В момента едни хора сгъват пари. Не, не са руснаците. Замислете се кой контролира световния петролен картел!! Цялата пародия със санкциите срещу Русия е само за заблуда на стадото.

202

До 212

преди 1 година

Това дето му викаш "доене" никак не е така. Представи си къде щяха да са сега арабите ако нямаха петрол. Това дубай, ОАЕ, Либия щяха още да живеят в къщи от кал и единствените им посетители щяха да са авантюристи и пътешественици, дето снимат екзотики за national geographic. А останалите въпреки многото си залежи живеят скотски.

201

Анонимен

преди 1 година

аз съм с електро мотопед, сгъваем, качвам на влака, по пътя, зареждам от контакта. който е с кола да му мисли

200

анонимен

преди 1 година

Никога не са виновни единствено тези бедняци, нискоцивилизованите тарамбуки, които презирате. Вината е двустранна, богатите използуват всякакви начини, да доят другите, те пък се въдят безспир, някои откровено ги мързи, но единствената истина е в баланса. Иначе - революции, хаос, насилие, смърт.....

199

МММ

преди 1 година

До Боби - глупав, по глупав, най глупав - Боби. Честно, по тъпо нещо не бях чел.

198

до 209

преди 1 година

Това е бъдещето. Войни за природен ресурс в 21 век са абсурдни. Да си ги ползват със здраве тарамбуките и да се чифтосват помежду си. Света зави покрай тях и ги подмина.

197

Анонимен

преди 1 година

Ще се наредят нещата полека лека с времето. По една ирония на обстоятелствата, големите залежи на фосилни горива са се случили основно в държави, където живеят нискоцивилизовани тарамбуки, на които не може да се разчита - араби, бедуини, руснаци, венецуелци, нигерийци... Цивилизования свят ще измисли начин да се отърве от зависимостта си от тях. Вече е ясно, че няма друг вариант. Ток, водород, незнамкакво си, все нещо ще бъде. Няма как.

196

МММ

преди 1 година

До Гого гого - докато ти, като виден руски *** искаш хем да седиш тук в гнилия и разпадащ се ЕС, хем да възхваляваш Азиатската Губерния. Ами като ти е толкова "на сърце" що не хукнеш веднага към земния Рай - Матушка Русь? Ще те вземат веднага - самогон и вакса за обувки ще има и за теб. Това русофилските тр/оляци сте отровно племе - хем стоите тук защото сте наясно, че Матушка Русь ще сте като смачкани гн/***, хем ревете като Йерихонски тръби какъв е Рай там. А дайте пример първи!

195

Роберт

преди 1 година

Завърших в Нидерландия преди 8 години и веднага започнах работа. Заплатата ми се увеличаваше всяка година и нещата бяха екстра. Месечно за гориво харчех около 3% от дохода си. В момента щеше да е 10%, ако не си бях купил навреме електрически автомобил. Просто ерата с течните горива приключи. Няма как света да стои постоянно зависим и на тръни, дали на някой няма да му кефне да пържи с цената или с добива. Енергия колкото искаш - време е за нова технологична революция.

194

Анонимен

преди 1 година

Света си беше подреден, макар и по САЩския консуматроския модел който русофилите не харесват. Всеки караше кола, всеки сменяше тел. на 2 години, всеки ходеше на почивки, включително руснаците. Сега Путин взе нещата в свои ръце и като резултат запада ще има коли, но горивото ще им е скъпо; руснаците имат колкото си искат гориво, но няма какво да карат и ще си седят в блатото; а африканците съвсем ще изпукат от глад и ще ни налазят. Доволни ли сте сега?