49

Емануил Георгиев

преди 1 година

Сюжетът на един съвременен български филм обикновено минава през следните етапа: запознанство, сеекс, връзка, брак, изневяра, развод и убийство по ревност" - 2000 лв. за тва нещо НЕ бих им дал!

48

Светозар

преди 1 година

Чакайте малко, повечето театри не са ли частни или най - малкото общински ? Какви пари от бюджета се искат ? Каквото съберете от представления и евентуално участие в реклами, това е. Стига с тия претенции към бюджета.

47

Анонимен

преди 1 година

А уж социализмът бил си отишъл :))) Киро и Кокоро взеха да раздават пари на калпак и от всяка дупка изпъплиха какви ли не гилдии и мрънкачи да се пробват да изтръскат хазната, ревейки за пари. Така се доказа абсолютно грешната политика на правителството с голямото раздаване. Колкото и да раздаваш, все няма да им стигне на държавните хрантутници. А те не са никак малко. Само дето няма кой да бачка в частния сектор и да изкара парите за раздаване. Това в драмата

46

Анонимен

преди 1 година

Тези какво работят, че искат да им се плаща?

45

Анонимен

преди 1 година

Да станат плочкаджии, там се взимат не лоши пари, ама трябва да се работи.

44

Анонимен

преди 1 година

Редно е, честно казано, при условие, че касиерка в Лидл гони 2500, както и склададжия, а това са хора с основно образование, които името си не могат да напишат. Актьорите, все пак, са висшисти. А всеки един висшист (изключая държавната администрация, бездарниците от ТУ и УНСС) взима дори 2ри курс над 3000 стартово в коя да е западна компания в София и заплатите стигат до шестцифрени суми месечно.

43

Анонимен

преди 1 година

Да хванат да направят един примерно - филм на ужасите, един американски, какво само един изневери и катастрофи, обикновено това преобладава

42

Анонимен

преди 1 година

Това е форма на комунизъм отхвърля се твърдо.

41

Анонимен

преди 1 година

Редно е според работата. Примерно Петков е на 10001 лева старова но дали залужава и 101 лева. Има и часни театри или Холивут ако не са доволни от държавното. Там стигат до 50 милиона $ за Брат Пит или Ал Пичино.

40

Анонимен

преди 1 година

Чиба бе в тая сфера без връзки никъде не можеш да пробиеш тотална шуробаджанащина се шири и гледаме бездарници като Явор Бахаров, Мартин от Под Прикрития, Бездара и тем подобни образи.

39

Шефрет

преди 1 година

Да им ги увеличат,че вдигнаха цените на алкохола . Нали трябва да пият нещо.

38

Анонимен

преди 1 година

Първо да се научат тия новите артисти, когато играят във филм, да са си научили хубаво сценария, думите, а НЕ ДА СРИЧАТ като говорят, едно банално ги възпроизвеждат, едно тъпо, личи си, че е ФИЛМ, а то трябва да грабне зрителя, зрителят да може да се впусне така, че все едно е реална ситуация, да го завладее, а не ФИЛМ, тия сегашните артисти нямат този талант. Пък като се опитат са импровизират, направо смешни стават, приличат на ученик, който гледа как да избегна двойката, щото нищо не знае

37

Анонимен

преди 1 година

Я па тея. Откъде накъде българският данъкоплатец трябва да плаща на знайни и незнайни актьорчета заплата 2 бона. На какво отгоре? Само тези ни липсваха да реват за държавни пари. Аз съм ЗА театрите да минат изцяло на самоиздръжка. Какви са тези държавни щатове и хранилки като през соца. А и шефа им си е откровен ортак на Буци. Чудя се как даже не поиска минимум 5 бона стартова. Но закъсня, правителството и без него ще падне.

36

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 50 Много си прав без тези безданици ще минем.

35

Анонимен

преди 1 година

Ми да им плащат пазарна икономика сме, а държавата няма нищо общо с посредствените актьорчета. Иначе настоявам за всички да е така.

34

Радо

преди 1 година

Актьорите да ходят в Холивуд и мога да получават и над 2000 лева заплата.

33

бл.134 в Zап. парк

преди 1 година

Направо 10 хиляди , от мен ! Ромите и китайците да работя! Ние ще ходим на театро

32

Анонимен

преди 1 година

Охоо, аз за колко работи настоявам ако знаеш...

31

до 38

преди 1 година

Този 1 час, който ти гледаш (ако въобще гледаш нещо), е само крайният продукт на работата на актьорите - това не е цялото време, което посвещават на нея...

30

Анонимен

преди 1 година

Тези уж актьори в България няма да ги вземат даже в Турция, да участват в турските сериали, толкова са зле.