129

Така е ..

преди 1 година

Не е ясна Мутафчиев пари за заплати ли иска , или за реформи ? И стига с тези реформи. Видяхме до къде ни докараха. Колкото по мърдаме , по ни влиза.

128

волтер

преди 1 година

Подкрепям българските артисти! Но точно този, не направи нищо по времето на ББ за повишаване на жизнения им стандарт, а сега зарева като вдовица. Притеснява ме, че го прави, за да налива вода във воденицата на ГЕРБ. И защо не излязат стойностните актьори да поискат увеличение!

127

Анонимен

преди 1 година

И тоя се мисли за артист ли - пълен некадърник!

126

Спеца

преди 1 година

.Да ходи в Холивуд!На тоя гербер бездарен нито лев!Съсипаха театрите ,заляха ги с бездарни постановки ,а седнал да се прави на велик ,като Слави Трифонов!

125

?

преди 1 година

Актьорството на свободна професия. Не виждам защо някой трябва да дава пари за да издържа некадърници, които са решили, че ще стават артисти. Дайте на всеки завършил право да даваме по 2000 лева заплата, само защото е завършил право.

124

Чичо Петко

преди 1 година

Не сте ли малко нагли актьорчетата? То учители и медицински сестри взимат по-малко стартова заплата,пък вие че се чеплезите бездарно и се изливате като помия от всеки канал и давай 2000...ай, сиктир! Иначе е*Бем ти и културата и чудото...

123

Свиреп

преди 1 година

Как пък Бродуей, Холивуд и ЛаСкала не хленчат за държавни пари! И с какво ме заплашва това пиянде? Че ще ми се изпречи пред колата ли за да ми спира движението? Ами няколко бързи юмрука? Ще си платя глобата, няма проблем. Ама и той ще плаща, че е създал условия за ПТП.

122

Анонимен

преди 1 година

Дайте да дадем . Тез дето бъркат в кофите като си купят хляб трябва да отделят по 2000 стартово за ,,артисти,, на държавна ясла . Като неще никой да ги гледа да се хванат с друга работа . Кадри трябват а не артисти ;)

121

Футболист

преди 1 година

И ние, българските футболисти, искаме стартова заплата от 5000 лева. Без значение дали ще играеш в Доростол Силистра или в ЦСКА. Всеки според възможностите, всеки според потребностите. Ние може да сме с малки възможности, но потребностите ни са високи.

120

Анонимен

преди 1 година

Бе нали в началото на прехода искахте да сте свободна професия и колкото изкарате да са си ваши, що обърнахте палачинката да сте на държавната суфра, май няма кой да ви гледа безумните преставления!

119

Анонимен

преди 1 година

Ба си наглите, аз с докторска степен, едва тази година се добрах до тази заплата, тия от студенската скамейка и 2000 лв.

118

Анонимен

преди 1 година

Те сега гледат тия турските, американските, там английските артисти, които пълни с пари, и давай сега и на нашите....голяма е резликата между тях и НАШИТЕ

117

Анонимен

преди 1 година

Актьорите в Перник, където от 8 години не е имало ни едно театрално представление, и те ли искат 2бона?

116

Анонимен

преди 1 година

Един лекар, който 10 години е учил, за да стане лекар, започва след специализацията с някакви си 900 лв. Преглежда куп пациенти, лекува диагнози, оперира....тия сегашните артисти какво правят?!

115

Реалист

преди 1 година

Ало, траверсите 2000 к , че най добре да са10000 к. Ама тогава цяло лято на село да помагате

114

Анонимен

преди 1 година

До 139. Ама доцент в СУ взима към 1800. На почит е образованието, демек.

113

Анонимен

преди 1 година

Този много ми е противен. Да си определят стартова заплата и 10 000 лв, мен ме не боли. Но, да не просят от държавата, а да си ги изкарат от представленията

112

Анонимен

преди 1 година

Всеки иска, пък нищо не дават. Да си видят първо на какво ниво им е артистичното изкуство. Никакви критерии нямат там!

111

Анонимен

преди 1 година

Не разбрахте ли защо е инфлацията? Трябва да намалите покупкине, а не да ви вдигнат заплатите, защото цените ще станат още по-високи. И, пак в изходна точка. Само с разликата, че на хората ще им изгорят спестяванията.

110

Анонимен

преди 1 година

Актьорите са частници. Когато правят пиеси, представления, филми итн в държавни театри, опери итн. трябва ТЕ да плащат. Държавата няма защо да плаща на хора, които САМИ СА РЕШИЛИ да станат актьори. Когато отиваш да станеш актьор знаеш какви са парите в тази сфера. Никой не те е накарал на сила. Ако пробиеш и участваш в разни филми може и да вземеш доста кинти, там пак никой няма да ти се меси, но ако не пробиеш НЕ СМЕ ДЛЪЖНИ НИЕ ДА ВИ ХРАНИМ! Ходете да карате таксита, на село да копате итн!