124

Анонимен

преди 1 година

Доц.Баджаков на първа линия да ходи в Украйна!Ще помага с баджаци!

123

Анонимен

преди 1 година

Юруш,народе,завъртете баджаците и си дайте оръжието...нищо,че вече с атомни бомби ни заплашват заради разни ,които са си разчекнали баджаците пред Украйна!После с баджаци ще се защитим по логиката на баджанака...

122

Анонимен

преди 1 година

Хората са по-ценни от оръжието. Ще помогнем с военни съветници на първа линия на фронта. Шаламанов, Ненчев, Керемедчийски, Паси, Плевелиев, Пешо Коня са безценни специалисти по натовщина и военна тактика. Ще ги мобилизираме без пари да служат на украинския народ, от братския български народ.

121

Анонимен

преди 1 година

България е неприятелска страна за Русия,но не е в списъка на приятелските страни на Украина?След като не се оценява хуманитарната помощ и грижата за украинските бежанци имаме ли нужда и полза от такива ,,приятели""???!

120

Анонимен

преди 1 година

Г-н Баджаков,за баджаците ли да се хващаме като ни нападнат и сме си дали цялото оръжие?С баджаци да се отбраняваме освен?Всички,които предлагат да си даваме оръжието на Украйна и ни въвличат във войната са като тоя Баджаков.

119

АНОНИМЕН

преди 1 година

До Анонимен .. Е как защо иск, да му е безплатно, както на наглите му сънародници.

118

Анонимен

преди 1 година

С нищо не могат да ни уплашат руснаците- виде се че и без техната газ е същото като и с техната- цените са си все високи, но поне не храним с мойте пари въшливата им армия, която окраде половин Украйна от бойлери и мивки до чаршафи, дрехи, колелета, коли,и т.н Прадедо ми ги е млатил с чук у главите в Добруджа 1916 и май натам пак отиват нещата

117

Анонимен

преди 1 година

На лош късмет е да се подарява оръжие. Всеки знае, че оръжие не се подарява, а се купува.

116

Анонимен

преди 1 година

Тоя от екрана е за съд.Тея същите дават информация на украинския посланник къде какво оръжие имаме и изнасят военни държавни тайни.

115

Анонимен

преди 1 година

Керемедчиев да си купи оръжие и да отива да помага на Украйна. Да купи калашник и рпг и да помага там.

114

АНОНИМЕН

преди 1 година

А на тоя от екрана, дето обикаля всички телевизии, дано му стигнат доларчетата да изчезне по най-бързият начин, за да не го помете недоволството на българите, след някой месец.

113

Анонимен

преди 1 година

Някакъв предател на България с име,от което го е срам доц .Момчил Баджаков(представя се като Дойнов) иска цялото оръжие на България дя бъде дадено на Украйна.Този иска да ни остави без нищо.Направо цяла България да даде на Украйна,а?Прилича на карикатура на немски войник от ВСВ.

112

Анонимен

преди 1 година

"Ние съшо нямаме достатъчно оръжие за отбрана на България" - Имаме съветско оръжие за 200 000 армия, а наште вече са 35 000 и то половината офицери, дето само в щаба ще си седят по време на война. Как да поддържаме толкова много оръжие и за какво ни е?

111

Дааа дааа

преди 1 година

Ние почти не можем да помогнем с оръжие, но като военна помощ може да се помогне с жива сила и военни специалисти, значи имаме бивши военни миниcтpи тагаров, шаламанов и т н. за командири.... и или за бойци разполагаме с много способни яcтрeби като Пacи, Чexльоу, AлЙo, Инджeв, Kpeмтодорова и т.н. жълтoпавeтняци и ДъeБъ-apи, които могат да спретнат рота, че и батальон даже, а и са моторизирани с трабентчето на Пасито!!! А бай Баце и командир може да е има опит от възродителния процес!!!И така се решават два проблема... и на Украйна помощ и на Бг очистване от ***!!!

110

Анонимен

преди 1 година

Газ за рубли и ако ни е изгоден курса на рублата купуваме. Ако не е няма да купуваме. Какво толко трудно има. Като нямаме рубли и ни е скъпо или нямаме гас, ше трябва да закрием фирмите които ползват гас или трябва да излезем от НАТО и търсим Русия.. Това са вариантите.

109

Анонимен

преди 1 година

Да бъдем като Украйна просяци на оръжие ли? Украйна разпродаде съветското си оръжие и изпи парите. Украинците са нахални и безцеремонни. Още ако подразнят НАТО и нас, ние също ще им обявим война, или ще направим "Специална операция срещу нахалниците" в Украйна. Да пазят оръжието си. Ще им продадем само муниции.

108

(-_-)

преди 1 година

Ми не.

107

Анонимен

преди 1 година

Само Турция колко Байрактара изнася направо милиардери станаха от тази война, че чак си позволиха и да подарят един за Украйна, на фона на големите доставки. А точно тези дронове най-много борят съветските бронирани машини.

106

Анонимен

преди 1 година

Ние съшо нямаме достатъчно оръжие за отбрана на България. Като искат ПП ДБ ДПС и ГЕРП отиват с НАТО на фронта и САЩ им пращат пушки да се бият. САЩ имат толко оръжие, че са опрели до България да праща.

105

Перник 1

преди 1 година

Точно защото сме суверенна страна а не руски роби ( каквито бехме десетилетия!), ще дадеме подкрепата си за жертвата на руската агресия- Украйна и ще заплюеме в мутрата агресора- руzия! Няма друг начин и решение за свободна държава! А русофилите нека си крякат, ако тръгнат срещу нас ( народа) ще ядат сопата ( може и друго), тяхната свърши преди доста години!