164

тя

преди 1 година

Ще й даде "средния "!

163

Стамболов

преди 1 година

С изпращането на оръжие за Украйна България печели две неща:1.Признателността на украинския народ и доверието на целия Евроатлантически свят.2. Безплатно модернизиране на българската армия със съвременно НАТОвско въоръжение.

162

Явор

преди 1 година

Спомнете си мъчителния преход и гладните му години. Спомнете си и финансовата криза от 2009. Това ще ви помогне да разберете какво идва, ако вече не е дошло.

161

Явор

преди 1 година

Тези, които пишат глупости във форумите, могат да оставят децата си да гладуват. Много трябва да се работи. Много, много. Явно новото време направи някои безразлични към тежките кризи. Пандемията ме наведе на този извод. Който без разум и без да е наясно дали иска е купувал джипове и последен модел телефон, сега е бесен. Е, понякога това бива прекъсвано от някаква криза. Не ни трябват скъпи неща, а работа, любов и някакви интересни хобита.

160

Явор

преди 1 година

Въпросът с оръжията е много сложен. И тези анализатори не могат да знаят какво ще става занапред. В друг сайт четох, че Асен Василев е казал, че войната може да продължи 4-5 години. Веднага са го оплюли някои за тази прогноза сякаш знаят повече от него. По-притеснително от войната и пандемията е, че 1-2 % във форумите се опитват доста арогантно да диктуват общественото мнение и да забраняват на другите и да им заповядват. Никакво право нямат. Като знаете, че има инфлация, мислете за децата си.

159

До Тони

преди 1 година

Защо не правиш вятър а...надявам се че ме разбираш...

158

Анонимен

преди 1 година

До 170Про'ст си! Борисов още преди 9 години ви каза на европеидите, че сте про'сти и ти, ето след 9 години, още не си го вдянал. Факти.

157

до 170

преди 1 година

Отговарям-ОСВОБОДИХА НИ ОТ ТУРСКО РОБСТВО.КОСТИТЕ И ГРОБОВЕТЕ ИМ СА НА БЪЛГАСКА ЗЕМЯ.АКО НЕ БЯХА ТЕ,ЩЕШЕ ДА ПИШЕШ НА ТУРСКИ ТУКА.ЗАТОВА ОБИЧАМЕ РУСИЯ.ТОВА НЯМА НИКОГА ДА СЕ ПРОМЕНИ.ПАРИТЕ НЕ КУПУВАТ ДОСТОЙНСТВО!!!

156

Toни

преди 1 година

Чета ви коментарите и не мога да разбера тока и водата ли ви плащат руснаците,децата ви ли гледат,заплатите ви ли дават че сте им такива ,,братя,,.Или копейкаджии ,ботове ,***-не мога да се сетя за всички.Не съм толкова умен-но не и чек толкова глупав та майка рус да ми е мащеха

155

Юда

преди 1 година

До евреин... И запомни сине че виното се прави и от грозде а медала има 2 страни :))

154

ЧЕТЕТЕ ,ЩОТ ТРИЯТ

преди 1 година

Пл'Юйте Русия,после се чудете що поскъпват бензинът...и хлябът.Скоро ще минем на коне с каруци,ама и конят иска зоб.Прдажните дупетати и мисирките *** няма да останат гладни.Я да видим сега ще има ли минусчета-РУСИЯ ОСВОБОДИ БЪЛГАРИЯ ОТ ТУРСКО РОБСТВО.БЪЛГАРИЯ МИ Е ПО-ВАЖНА ОТ УКРАЙНА.ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ,БЪЛГАРИН СЪМ!!!РУСИЯ ИМА АРМИЯ И ЗЛАТО И НЕФТ,ИМА И ОРЪЖИЕ И ЗЛАТО,ИМА И НАЦИОНАЛНО ДОСТОЙНСТВО.В БЪЛГАРИЯ НЯМА БЕЖАНЦИ ОТ РУСИЯ,А ОТ УКРАЙНА С КОЛИ ЗА ХИЛЯДИ ЕВРА,АМА НА МУФТА Е ПО-СЛАДКО....

153

Еврейн (Да де, ама..

преди 1 година

да де, ама най-хитро е дадем на укровермахта оръжие, но то да е дефектно и неизползваемо. Има разни чалъми. Така хем даваме на укро-нацистите и отбиваме номера, хем нищо не става :) Този български почин може да се възприеме и от други европ.държави, подложени на нагъл натиск

152

Мале сраммм

преди 1 година

Слава Богу че е България да въоръжава Украйна че инак вероятно вече украинците, американците, европейците и НАТО щяха да са част от рус фед а в училищата наред с,, родния,, руски щеше да се учи и чеченски като втори език а ладата и москвичи щяха заводски да са с по 2 сармата и 2 картечници на покрива.

151

1

преди 1 година

Като,им свършва оръжието,да излязат от укритиятата си и се предадат,както го направиха,**азовците**и нацистките паравоенни организации,каквито има само в украйна.

150

Ламята

преди 1 година

Краварника е обещал да им достави Звездата на Смърта+Хилядолетният Сокол.Ако и тва им не стигне,Слава России,Ахмат Сила и т.н.Процедурата е отработена.

149

Ще изпратим

преди 1 година

най-мощните и унищожители оръжия - нашите *** и дупедати, за да нанесат максимални щети и унищожение,обедняване и миграция на населението, в резултат от тяхното "демократично управление"

148

ЯМБОЛИЯ

преди 1 година

Ние от НАТО имаме предостатъчно оръжие от всякакво естество. Много малка част от нашият арсенал е достатъчен,във вид на помощ за приятелска Украйна,за да прогони завинаги от територията си руските неофашисти. Това,че България не дава,не значи че не дава. Военните ни фабрики изнасят по заобиколни пътища в изобилие. Но уж не изнасяме.

147

Анонимен

преди 1 година

Нека да им свърше, че да свършва и войната!

146

Анонимен

преди 1 година

Че да им свършва нас, защо трябва да ни интересува?

145

Димо

преди 1 година

Е как така свършиха нали Великобритания им даде 30 годишни бронетранспортьора а сащ им даде 20 гаубици ще стигнат с тях чак до Москва и червения площад,сега пък искат още е на това му се вика алчност,ама така де горивото свърши ,ток няма оръжия няма ,скоро и Украйна няма да я има.Само голи евроатлантици ще участват в прайдове .