83

баба мара

преди 1 година

на кои самолети пречат ракетите против градушките ако е на тези дето са дошлиуж да ни пазят неизвестно от кого да се махат веднага ако са граждански да сеотклоняват от маршрута 300 милиона сега за какво това е безотговорно поведениетака ли се харчат общите пари подаите си оставката и не мъчете и вие и ние

82

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 41---Да,ще стане нова реколта безспорно ! Но това ще върне ли изгубеното ?Отново разходи за труд,за материал....За това,че някои не си гледат работата хората ще трябва пак да започват от нулата !

81

Анонимен

преди 1 година

Да не е командирована на витрина в Амстердам Лена?

80

Анонимен

преди 1 година

*** сърфира из някой атол. Другото за нея са подробности.

79

Анонимен

преди 1 година

Бедна държава ли? Само от износ на зърна България печели 5 милиарда. От износ на ток България печели 3 милиарда.От износ на мед България печели 7 милиарда. От концесии на злато България печели 1,2 милиарда. От износ на нафта България печели 2 милиарда.От акцизи България печели 8 милиарда. Митници 9 милиарда.

78

Анонимен

преди 1 година

Абе Кирчо, що скри *** бе. Няма я нещо последните 2 седмици. В отпуск ли е:)))))))))))))))

77

Анонимен

преди 1 година

*** ще предугади всички проблеми само с един клик и сърф, споко.

76

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен39----Да видим дали цената ще бъде 4-5 пъти по-ниска! И ако (като) се окаже,че това е поредната лъжа КАКВО СЛЕДВА,Кириле,Лена !? Имате ли място в управлението? Кириле ??? Лена ???

75

Анонимен

преди 1 година

До хаха - ГолЕма тайна, не може да се каже от кого го купуваме, на каква цена, но бодро се съобщава, че е по-евтин от руския газ. Да не се окаже накрая руски и с повишена цена?

74

Анонимен

преди 1 година

От къде тази бедна държава вади постоянно кинти? Пак ли заеми? Защо не изстрелвате ракети срещу градушки? Колко още бг народ ще изхранва тези 300 000 укри? ЕС праща от години кинти на режима в Киев,къде отиват тези кинти,защо не си приберат народа,и да си го гледат там?

73

Анонимен

преди 1 година

Украински хеликоптери атакуваха концентрации на вражески сили в района на Херсон, а самолетите атакуваха складове с боеприпаси в района на Николаев. Врагът загуби над 20 души и до 10 единици военна техника."

72

хаха

преди 1 година

Единият танкер на Киро и дошъл, но се разтоварва тихомълком и под секрет. Всичко е обвито в мъгла, вкл. и 4 пъти по-ниската цена.

71

Анонимен

преди 1 година

Към Министерството на отбраната работят 15 завода и бази за ремонт, по-важни от които са: авиоремонтен завод в Пловдив и Граф Игнатиево; завод за ремонт на радиолокационна техника и други електронни прибори в Божурище; завод в Суходол; завод Ивайло в Велико Търново за ремонт на артилерийски материални части и оптични прибори; завод в Добрич; завод в Търговище за производство на скоростни кутии; завод в Костенец снаряжителен, и лаборатории; заводи за производство на кораби и кораборемонт

70

Анонимен

преди 1 година

"Първата украинска техника вече пристига у нас." ...ква техника бе лъжльо, 2 тостера и 5 ел.самобръсначки ли

69

Слава за Украйна

преди 1 година

Започна масова контраофанзива край Херсон

68

Дупи ще поискат

преди 1 година

Искали оръжия още малко и

67

Анонимен

преди 1 година

След 1965 г. в нов оръжеен завод в Шейново, част от Арсенал Казанлък, започва да се произвежда леко стрелково оръжие. Произвеждат се автомати Калашников калибър 7.62 и калибър 5.45 мм, картечници Калашников 7.62, и 5.45 мм, танкова картечница 12.7 мм, картечница Устьос, пистолети Макаров, Шипка и пистолет ПСМ калибър 5.45 мм. Предвидено е и производството на ръчни гранатомети РПГ-7 и на танков гранатомет СПГ-9. Произвеждат се зенитни оръдия ЗУ-32-Z и 30 мм оръдие. Гранатометите са снабдени с прицели за нощно виждане. Произвеждат се пускови тръби за ЗУРС Стрела и 60 мм миномет

66

с много кусури..

преди 1 година

..ама пак е по-добър от крадеца Боко.

65

Анонимен

преди 1 година

Тези в момента извършват погребението на държавата.Трети сме в Европа по инфлация след Турция и Литва.

64

За Украйна

преди 1 година

Български боеприпаси OG-15BG с калибър 73мм, за специални противотанкови оръдия SPG-9.* Ракети Град с калибър 122мм произведени в ВМЗ България под наименование 21OF. Тези ракети са копие на руската версия ракети 9M22U Град.* Български боеприпаси PG-7VM с калибър 40мм, противотанкови за стреляне от рамо RPG 7,7?.* Български боеприпаси PG-7T с калибър 40мм, бронебоен Тандем специални противотанкови за стреляне от рамо RPG 7,7