23

Вуйчо Ваньо

преди 1 година

С камъни ще те поздравиме, и със шпакла ще те изчегъртаме от паветата. Бягай в канада, че иначе ще свършиш в контейнер за смет.

22

Анонимен

преди 1 година

Всички земеделци се оплакват, че не си правят застраховки щото нямало смисъл- застрахователите не плащали и увъртали яко... Ами къде е контрола от държавата- да вземат лиценза на няколко застрахователи за такива безобразия, да им прегледат договорите и да спрат безобразията! Правят милиарди печалби, а сега няма кой да покрие щетите... Но после, който няма застраховка да не чака на държавата! Не може на всеки да покриваме безхаберието! Къде е реформата ти бе Кире? Само пиар по цял ден!

21

Анонимен

преди 1 година

Кире, видя ли че никой не ти е приятел! Слушай народа Кире. Само него си имаш, крайно време е да го осъзнаеш. За големите отвън ти си един бушон, който ще жертват в мига в който им е угодно. Слушай народа, ако искаш не само да оцелееш политически, а и да останеш с добро.

20

Анонимен

преди 1 година

До 19 Анонимен Възраждане привлича няколко групи хора и това са: хора без интелект,хора с комплекси и хора с проблеми в личен план.Същото важи за ИТН и ВМРО.Сега сами може да сметнете колко са проблемните хора в България.На изборите не гласуват 50%Българи (най-интелегентните). . . . А неграмотните - най-интелегентните - се пише най-интелИгентните коментират в кло.ака.та неграмотно!

19

Анонимен

преди 1 година

14, 'Не си наясно какво е роб. Роба няма лични документи, няма собственост, няма право да е свободен, трудопечелене е забранено, има само подслон и храна.' ---- това по източен модел. западния модел е разработван 2000 г с помощта на християнстовото. сега роб значи да имаш лични документи за да те намерят по-лесно, да изплащаш жилище което не притежаващ щото земята е на държавата, с пари които си изкарал като си се кланял на някого с труда си. Това е западния роб и е много по-щастлив от източния.

18

..

преди 1 година

стига с тия права на българите сте замитали нещата... ИСТОРИЯТА ОБЩАТА ДО 45 И ЕЗИК ДА СИ ПРИЗНАЯТ ОТ ТАМ ВСЕКИ ПО СВОЯ ПЪТ

17

негласуващ

преди 1 година

Кирца,ние си мислехме че Тиквата е дъното но ти биеш всички рекорди мой човек!

16

Анонимен

преди 1 година

Вместо да се дават 300 милиона за компенсиране на щетите, не е ли по добре да се дадат тези пари за борба с градушката и да не се допускат такива поражения. Винаги вървим с големите пари след събитията, а не се инвестира значително по малкото необходими пари в превенцията. Така е с градушката, така е и с наводненията, така е и с пожарите.

15

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 13 - Много самолети Фърчат и не могат да стрелят.

14

червен тарикатин

преди 1 година

До Анонимен 2А бе,русофил смотан,ако смяташ ,че някой ще гласува за БСП 2 ,си в голяма грешка!

13

БАЙ-ДЪН

преди 1 година

ДАВА ЗАДНА ЗА ОКРАИНА НАШИЯ СЛАГАЧ И ТОЙ. КОТ КАЖЕ ШЕФА.

12

Анонимен

преди 1 година

ОСТАВКА!

11

фермер

преди 1 година

До7. Не си наясно какво е роб. Роби има официално в Русия около 350 хиляди. Роба няма лични документи, няма собственост, няма право да е свободен, трудопечелене е забранено, има само подслон и храна. Тези роби са в мини, сондажи и затворени райони. Китай е с 1. 300 мил.

10

Лъжата

преди 1 година

Киро никога не лъже 🥹

9

Асан

преди 1 година

Берем жулязу и жица, ремонтираме безплатно :)))))

8

Анонимен

преди 1 година

7, ' Не си ли на някоя бригада за бели роби, за да чистим басейни и въртиш бургери на кравари във ФАЩ' ----- това е свободата за днешните свободни хора

7

Анонимен

преди 1 година

'Петков отговори, че е добре да се придържаме към решението на Народното събрание, което предвижда да не изпращаме оръжие, а само да ремонтираме украински бойни машини.' ------- ТОВА КАК Е ПО-РАЗЛИЧНО????? ИСКАТЕ ВАРНА И БУРГАС ПЪРВИ МИШЕНИ НА РУСКИТЕ КОРАБИ ЛИ?????

6

Анонимен

преди 1 година

Обикновените българи искат северомакедонците да са в ЕС и не знаят нищо за договорите. Обикновенните българи искат бързо да се направят чудните коридори към ЕС за което има осигурени пари.

5

до 4

преди 1 година

Лято е. Не си ли на някоя бригада за бели роби, за да чистим басейни и въртиш бургери на кравари във ФАЩ. Пиле шарено, трай, докато са те надупили.

4

Анонимен

преди 1 година

'Нищо няма да направим под натиск' ---- тоест ще го направите?