103

фактите говорят

преди 1 година

Тоест приемаме скрап от Украйна и изпращаме там наша изправна техника.Защото в БГ няма завод и капацитет да извършваме такива ремонти.Кирчо пак се опитва да излъже всички но не знае че схемата е ясна на повечето българи.

102

Анонимен

преди 1 година

На тоя лъжец се наслушахме още миналата година на лъжите. Просто се чудя дали въобще може да каже И нещо вярно някога.

101

Анонимен

преди 1 година

същата грешка като с градушката от миналата година заради чужди самолети---това какво ви говори---

100

бай Даньо

преди 1 година

Киро може да се направи едно нещо . Да стягаш куфарите ! Наиграхте се аматьори!

99

акуд

преди 1 година

К.Петков БЪЛГАРСКАТА история не минава през никакъв Европейски процес. Кирилицата и Цар Самуил са БЪЛГАРСКИ. БЪЛГАРИЯ 681, псм 1944 или България се връща при кремъл......

98

Анонимен

преди 1 година

До До 101,104--С кои други да срявняваме повече?Всички преди ГЕРБ от некадърни,по-некадърни и лъжливи,водещи до бедност и мизерия!Б.Борисов постигна много и решиха,че трябва да се отърват от него-за това,че говори директно с народа,вслушва се в него,не допусна кризи и бедност,построи много,УСТАНОВИ И ПОДДЪРЖА ПРИЯТЕЛСКИ ОТНОШЕНИЯ С ВСИЧКИ СЪСЕДИ,С ИЗТОКА И ЗАПАДА,С АМЕРИКА! Е,изгониха го преди една година и виж какво стана-лъжи,глад,студ,враждебност,разединение,съсипани отношения с Русия,РСМ...

97

П.К.

преди 1 година

Не България. Този е под натиск. Пък, и сам се предлага. Да му напомним, че мръдне ли от ПОЗИЦИЯТА НА СУВЕРЕНА, НА НАРОДА, сам си слага капата. Но не за чао, а за нещо много по-сериозно. Хайде да те видим колко чиниш.

96

Анонимен

преди 1 година

До ПИТАНЕ? - Къде е американския газ? Асенчо рече, че се разтоварва и вече си го ползваме. Не си ли усетил, разбрал по нещо?

95

Гуглена къде е?

преди 1 година

Говори се още че зад интригата с канадската сладкарка и косматата *** стои приятелката на Спецов облещената Асенова, която искала да го дискредитира и да му седне на столчето. Така е в политиката лошо ти се пише ако не слушаш жена си и дружиш с гейши и тъ пи скеле цирк е.

94

Гуглена къде е?

преди 1 година

Злите езици говорят, че откакто канадската сладкарка нахлула в самолета за Рим и лишила мъжа си Кирчо от компанията на косматата му приятелка и позорно я изгонила от делегацията, *** е изпаднала в немилост. Бившата разносвачка на кафета в адвокатска кантора и настоящ шеф на кабинета на Кирчо тъ п ия вече не се показва да обяснява с назидателен тон кво е казал шефа и. Чува се че са и забранили да говори глупостите си публично и че са я отрязали от международни екскурзии с гаджето Кирчо.

93

ПИТАНЕ?

преди 1 година

КИРО, КИРЧО, КИРЕ, ЛЪЖЕЦ НЕЩАСТЕ КЪДЕ СА ТАНКЕРИТЕ С АМЕРИКАНСКАТА ГАЗ?

92

Хахаха

преди 1 година

Те щото ЕС гарантираха минслите споразумения. Ахахаха пуснем ли ги тези нищо не можем да чакаме. Ще сме се унизили още повече. Както гърците ги мъчиха 30г така трябва да ги мъчим и ние. За да влезем в ЕС ни въртяха на шиш. В Шенген още не можем да влезем. Пък на тези майкопродавци път мн да даваме ей така. Те не са ни братя. По всичко личи че са ни врагове. Делата и думите им го показват.

91

КИРО ЛЪЖАТА

преди 1 година

ИЗВИНЯВАМ СЕ ЗА НЕСКОПОСОНАТО ИНТЕРВЮ, НО НЕ МОЖАХ ДА МИНА ПРЕЗ ул.КОЗЯК 16, ДА МИ КАЖАТ ТОЧНО КАКВО ДА ЛЪЖА И ТУК СЪМ ВИ ПОЛЪГАЛ КАКВОТО МИ ДОЙДЕ НА УМ. И ЗА ОРЪЖИЕТО (ТО ТАКА СЕ ПРЕВОЗВА ТЕЖКА ВОЕННА ТЕХНИКА ПРЕЗ 2/3 ДЪРЖАВИ) И ПОКРИВАНЕТО НА ЩЕТИТЕ НА 100% (ПАРИ СЕ ЗНАЕ, ЧЕ НЯМА САМО КРЕДИТИ) И ЗА РСМ ТАМ СИ ВИ ЛЪЖА ВСЕКИ ДЕН ТЕ И МАКЕДОНЦИТЕ ЗНАЯТ, ЧЕ ЛЪЖА МНОГО.

90

До 101

преди 1 година

Само на фона на последните!В сравнение.

89

Анонимен

преди 1 година

До 27 Анонимен До 19 Анонимен Възраждане привлича няколко групи хора и това са: хора без интелект,хора с комплекси и хора с проблеми в личен план.Същото важи за ИТН и ВМРО.Сега сами може да сметнете колко са проблемните хора в България.На изборите не гласуват 50%Българи (най-интелегентните). . . . А неграмотните - най-интелегентните - се пише най-интелИгентните коментират в кло.ака.та неграмотно! . . . . . Излишни коментари сред неграмотните коментиращи 1:5 означава 20% грамотни!

88

Пусни ги пък чакай..

преди 1 година

Пусни ги Кире, пък чакай после да ги стигнеш през "европейския процес"... *** пълен, не че съм очаквал нещо повече...

87

bit.ly/3aNk32Z

преди 1 година

Генерал Бойко Борисов е най-успешния премиер в историята на България, изяжте се от яд.

86

Анонимен

преди 1 година

Киро е двуличен лъжец. Спомня ли си какво твърдеше преди месец? Как обещаваше пред Зеленски как България ще помага на Украйна с всичко, включително и оръжие? Май е време да го пратим не в Киев, а директно на фронта да види какво е война.

85

Анонимен

преди 1 година

До баба мараРакетите срещу градушка НЕ пречат на гражданската авиация,а на натовските откакто сърбите потрошиха един американски Стелт с такава ракета.

84

Анонимен

преди 1 година

Продължаваме с г-л-упостите по медиите ни с пълна сила. Киро, изчезни завинаги!