697

Анонимен

преди 1 година

Прав е човека - една ракетка и сме пак както при хан Аспарух!

696

до 735

преди 1 година

Защото България ВИНАГИ е била "задунахска губерния" или "някой краварски квартал" за големите,просто зависи за кой период говорим.Само че ние въобще не сме по различни от макетата,все си въобразяваме,че сме били фактор навремето,че сме умни и можещи,но ако погледнеш историята,НЕ както на нас ни се иска..винаги сме били мишоци:от идването на Османската империя в нашите земи БЕЗ БОЙ И ВОЙНА до сегашните дни в поза "Г" на руснаци и/или американци.Самочувствието ни не отговаря на реалните възможност

695

Анонимен

преди 1 година

Русия беше първата сила в космоса, а сега са 5-тата.Всичко там деградира. Загубиха и статута си на велика сила още 90-те, защото руснакът е *** и мързелив. Сега са просто една ядрена сила.

694

карачанаков

преди 1 година

Аве ЛАВРАКА у ред ли е ,значи Сърбия е СУВЕРЕННА държава и никой не трябва да и се меси ,ами Украйна каква е ве не е ли суверенна държава и Вие какъв Х.. търсите там????

693

Анонимен

преди 1 година

България, която е член на ЕС, Черна гора и РСМ затвориха въздушното си пространство за самолети от русия. Гърция, като член на ЕС също е затворила въздушното си пространство. Въпроса е: Защо русия и руските политици обвиняват и заплашват България, а пропускат Гърция??? Вероятно русия и руските политица продължават да ни считат за Задунайская губерния и не искат да приемат, че България вече е суверенна държава, член на ЕС и НАТО. Или по този начин активизират путинофилите в България?

692

ха ха

преди 1 година

Вижте какви деца раждат руските майки еврейки.....Шаломова-Путин,а Жолток-Рогозката!

691

Истината

преди 1 година

Публикувайте статията на "страхливия" Росен Петров за изказването на този не андерталец и за отношението на руския "елит" към българите.Кратко,точно,ясно и исторически обосновано.

690

До 724

преди 1 година

Абе мисирек, недей да лъжеш толкова нагло и отвратително, ние дори под турско сме си пишели на български ! А относно загиналите чуждестранни (не само руски) войници по нашите земи за освобождението ни, те са получили нашето признание и почит, но не ни казвай, че те са същите, които днес вършат мерзостите в Украйна, тъй като ония отдавна са погребани, а тия днешните са правнуци на ония, които убиха навремето и Александър II - Цар Освободител, и в последствие разстреляха фамилията му ! *** !

689

Анонимен

преди 1 година

утре *** ще започнат да претендират за разни работи и ще се чудим как да се оправим с тях вие ми се занимавате с държава 5 пъти по голяма от нас .излезте от филма !!!!

688

Анонимен

преди 1 година

какви имена какви украинци какви 60 стотинки те са като наще македонци

687

Украинците

преди 1 година

Са като децата цветя...всички така казват.

686

До анонимен

преди 1 година

"Украинците изгаряха живи човеци". Има точно един единствен случай на цивилни жертви в Украйна между 2014 и 2022 извън зоната на организираните от русия бойни действия и не спирате да го въртите постоянно. Въпросът е, защо случаят бе само 1 единствен път и то преди 8 години и защо украинските уж нацисти не убиха нито един рускоговорящ в Днипро, Херсон, Чернигов, Харков, Киев и т.н. И даже за този ваш прочут единичен случай е доста спорно кой е виновен. Пожарът почва отвътре от стълбището.

685

Голем

преди 1 година

Гъдел

684

Ламборджини

преди 1 година

Ламборджини....

683

do 724

преди 1 година

До Анонимен в грешка си никакви кости на руснаци няма в българия вземи прочвети кои са загиналите в руско турската война на наша територия всички са с украински имена

682

мнее

преди 1 година

До намек.. няма да доидат *** на власт понеже ако само посмеят ще стане гражданска война и ще се прочистим от *** ведъж за винаги

681

Анонимен

преди 1 година

***,не плюйте по Русия!Костите на хиляди руснаци са в земята българска,за да говорим и пишем на български,не на турски(нямам нищо против днешнаТурция).Украинците изгаряха живи човеци.Има много видеа.Дано не ги намерите,защото е страшно...Сега обаче 1200 лева на месец за украинец.Пенсията на майка ми е 395 лева.Защо САЩ не приемат украинци,нали са богати????

680

aахахаха

преди 1 година

връзва на сармалара путлера и оня *** лавров и да си кръстосват където си решат, аххахахахаххаха

679

Сармат да ме удари

преди 1 година

Налетех на един гълъб и сега не знам от кой пол съм.....

678

намек...

преди 1 година

Като дойдат Възраждане на власт,бай Ставри ще има доста работа.Снимките на спящия Винету,чекмеджето с кюлчета...Колко му е била заплатата на Бибитко,че да има килограми злато?Мата Хари го била снимала...е той я поканил,ама я знае,ама не я познава...ба си...