717

Анонимен

преди 1 година

Мама и на руски,и на български означава едно и също.

716

Обичам Русия

преди 1 година

Братушките много добре знаят,че сме им благодарни за освобождението от турско робство.С руснак можеш лесно да се разбереш,ако си българин.Той ще ти говори на руски,а ти на него-на български и ще се разберете.

715

БПФ

преди 1 година

Потресен съм от невежеството и злобата на пещерните русофoби. В казусът всъщност става дума за тежко нарушение на международното право от наша страна. Има си Виенска конвенция, ратифицирана от България. Там, в частта за специалните дипломатически мисии е написано черно на бяло, че такава мисия НЕ МОЖЕ да бъде спирана от трета страна !!! Ок, тук пишат прocтаци, но е недопустимо в МВнР, начело с пишман-министърката да не знаят това !!! Ако Русия и Сърбия ни дадат на международен съд, кой отговаря?

714

БПФ

преди 1 година

До До анонимен 725 - да, добре. И оня донбаски опълченец сам се прикова на кръста и сам се заля с бензин и сам се запали. Благородните азовци се опитаха да го спасят, ама той ги наби и пак постигна своето желание - мъченическа смърт.

713

БПФ

преди 1 година

До Анонимен 733 - а кой ти каза, че Гърция си е затворила небето? Звездите ти ли го нашепнаха? Щом Лавров се гневи на македония, значи най-вероятно Гърция е ДАЛА въздушен коридор !!! За Турция това е 99% сигурно.

712

БПФ

преди 1 година

До ГеографА като си географ, не ти ли мина през акъла, че очевидно Турция и Гърция са го пуснали? Казвам ти го само защото си географ, ако беше правист, щях да те питам дали си чувал за Виенска конвенция?

711

toti

преди 1 година

При това скъпо гориво и спиране на кранчето ,ми стана хубаво да видя как се опъват жилите от нерви на ,,великаните'' и да видя колко са нещастни ако утре никой не ги пусне и напълнят таолетните от чакане !!!

710

Щото

преди 1 година

До 7...ги е ШУБЕ!

709

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен, к.735. Позволявам си да уточня твоето твърдение: Русия сега е просто една сила с най-голям брой атомни глави: почти 2 пъти повече от тези на САЩ. Преди 5 дни в медиите беше публикувано съобщение, че смесени патрули от китайски и руски атомни бомбардировачи дават бойно дежурство близо до западния бряг на САЩ. С изцепката си Бг, РСМ и Черна гора прекъсват реално всякакви връзки с Русия. Не вярвам Путин да се е разтревожил от факта, че трите държави са в НАТО, а първите две - и в ЕС.

708

Анонимен

преди 1 година

Московията обикновено отговаря с реципрочна мярка и така изглеждат още по-абсурдни. Помните ли като забраниха на британските депутати да посещават РФ. Цял Лондон беше потънал в скръб. Сега да забранят на нашата външна "хубавица" да лети над Московията, да видим как си къса ризата в ефир! Така де, може да иска да посети Ледовития океан, откъде ще мине? Чак през Гренландия.

707

Географ

преди 1 година

Сега откъде ще мине? Румъния също са го отрязали. Може би през Унгария, но тогава трябва да лети първо през Полша, неполучилось. Черногорци и хървати също не го пускат. Единственият начин е ако в Босна и Херцеговина кандисат. Но тогава пилотът трябва да е виртуоз, да мине точно над тясната ивица море, която имат босненци. Но преди това трябва да прелети над един хърватски полуостров, а след това над хърватска акватория. Не е лесно да си Лавров тия дни.

706

Анонимен

преди 1 година

Шефът на Роскосмос не заплашва Бг с атомна ракета, а обяснява на Бг, РСМ и Черна гора, че такива бетонни глави като управляващит тези държави единствено ги оправя ракета с атомен заряд, защото тя няма да иска разрешение, а съответните президенти/премиери няма да посмеят да кажат: Забранявам,никакво минаване през нашите държави!

705

Анонимен

преди 1 година

Тези думи на Лавров да са ви поука и за урок, русофили! Нито съм русофил, нито американофил. Нито одобрявам която и да е война, с какъвто и "силен" мотив да е започната. Аз съм си за България. А вие се делите в лагери. Решавайте сега под чий ботуш да живеете и под чия ракета да се стопиме. Всеки ден се моля за падането на Путин и срещу всеки диктатор по тази земя.

704

7

преди 1 година

Май всеки руски олигарха си има йадрена бомба всеки плаши с йадрена бомба голям цирк а що не плашат Америка

703

IQ 3.14

преди 1 година

тоя ли щеше да кара Мъск да скача на батут?

702

Българин

преди 1 година

Да не забравя господин лавров , че който се е заял със страхливите Българи хаир не е видял. До този момент три империи ги няма вече.

701

dff

преди 1 година

Браво,вечна дружба...путистите,които гълтат руски "саби" ще тичат със разперени ръце и отворен ***, а бомбите ще падат на главите им. Българските к.р.ви не разбират,че ще бъдат първите разтреляни от бладките. *** и неук народ....

700

полковник Колев

преди 1 година

Да видите сега какви продажници и негодници ни управляват и какво може да ни се случи

699

до к.731

преди 1 година

До До 724 много си зле с историята, младеж. Цар Александър II Освободител е убит от руски нихилисти. Цар Николай II е съвсем друго лице и е убит заедно със семейството му през 1918г. почти 20 години след своя предшественик. Чети преди да пишеш нещо на 100% лъжливо. PS Напоследък в медиите беше пусната друга версия, че не е убит, а изпратен с фамилията си в чужбина, но това е по-скоро фейк-нюз, която заглъхна.

698

Анонимен

преди 1 година

Киро се хвали, че действа като лидер. Не зная руснаците да се хвалят кой какъв пост заема и как действа. Сигурен съм обаче, че руснак каже ли нещо не забравя и нека този с изкривената уста бъде сигурен, че вече има руска ракета насочена към Дондуков 1.