737

Анонимен

преди 1 година

До История даге,к.779 Показваш голяма неграмотност.Само в едно изречение- три правописни грешки. Пишеш тия, добрОЖАНскиТЕ чернозем. Добруджа бре, кореспондент, и съгласувай по число думата чернозем с добружанскИЯ! Пише се бомбаРдират, а не бомбаНдират. Руските кораби не са дошли да ПРЕВЗЕМАТ България, защото с 3 кораби държава не се превзема, а се бомбардира град и моряците не са умрели, а са загинали. Ти да не си племенник на генерала от Банкя?

736

Анонимен

преди 1 година

Украинците колко руснаци и българи ИЗГОРИХА ЖИВИ? ИМА ВИДЕА С ТОВА,ДАНО НЕ ГИ НАМЕРИТЕ!!!Ужасно е...Дано не ги намерите и да не чуете крясъците на жив човек,когото заляха с бензин и запалиха.Нямам думи.Дърто магаре съм,но плаках докато гледах едно от видеата.Едно време така фашагите са горили хора в концлагерите.Няма разлика.

735

Антрополог

преди 1 година

Тия не им ли спреха Тутъра ве,тоя морав алкохолик да не пише от на копейкин вилата край Варна...

734

Сатанисти!!!

преди 1 година

Путин за 100 дни уби 248 украински дечица ,всичко друго са празни приказки.

733

История даге

преди 1 година

Първата световна забравиха като ги заровихме тия в доброжанските чернозем.Забравиха и как им потопихме флота когато бомбандираха Варна пак през ПСВ ( имаше и две немски подводници У7 и У8 ,които дойдоха да ни помагат) .Комунистите изтриха теа моменти от историята ни и дори вдигнаха паметници на руските агресори умрели в опит да превземат България.

732

Щирлиц

преди 1 година

За 30 години демокрация,западът ни трови с всякакви бо.клуци,но понеже пристигат от рая на земята,затова много не му мислим,а ручаме със засилка.А сега Русия ни заплашила с атомна бомба,и се вдигна врява до небесата.Защо не врещите за милионите,които източват от нашите джобове,та да хрантутят украинските "бежанци"?

731

Ха ха ха ха ха ха ха

преди 1 година

Сарми, чушки и счупени пиратки. Повече от москвича не могат.

730

Анонимен

преди 1 година

В бг-то не може, ама в Турция - може - ЖАЛКИ СМЕ!

729

Воклук

преди 1 година

Страхливците заплашват вместо да спрат безсмислената война. Страх ги е че ще бъдат съдени от целия свят.

728

до Мама и на руски,

преди 1 година

и на украински също и кой знае на колко още езици.

727

Анонимен

преди 1 година

До Обичам РусияНо българите мразят проруските *** като теб!!!

726

Анонимен

преди 1 година

ОСВЕН ДА"БЛАГОДАРИМ СЪРДЕЧНО"ЗА"ПРЕКРАСНИТЕ"СЛОВА НА ГОСПОДИНА,ДРУГО НЕ НИ ОСТАВА!КАКВО МОЖЕМ ДА ОЧАКВАМЕ ОСВЕН ЛИНЧ-ОТ ДРУГОВЕРЦИ,АТЕИСТИ,СЕКТАНТИ И ВСЯКАКВИ"ДОБРОЖЕЛАТЕЛИ"ОТ РАЗЛИЧЕН ВИД И РОД!НИЕ И БЕЗ ТОВА ДРУГО НЕ ПОЗНАВАМЕ-ВИЖТЕ И ЧЕРНИТЕ СТАТИСТИКИ НА НАШЕТО ИЗЧЕЗВАНЕ КАТО НАЦИЯ,ВСЕ ОТ"ДОБРОЖЕЛАТЕЛИ"!НАЙ-МНОГО ДА ПРИКЛЮЧИТЕ ДЕЛОТО АДОВО ЗА БЪЛГАРИЯ,НО КАТО ХРИСТИЯНИ ПРИПОМНЯМЕ ЗА НАБЛИЖИЛОТО"ВТОРО ПРИШЕСТВИЕ"И НАЙ-СПРАВЕДЛИВИЯ СЪД ЗА ЧОВЕКА-БОЖИЯТ!А ТО ЕДИН ЖИВОТ ЖИВЕЕМ-СТИГМА! "УСПЕХ"!!!

725

хм

преди 1 година

хм, странно! Социална мрежа със собственик Илон Мъск.На 11.04.2022 - Туитър налага ограничения на руските правителствени акаунти.И Рогозин пише там???

724

Тая шибана руска

преди 1 година

Руските бо-клуци, които няколко века след покръстването им са бедно население на обикновено киевско-московско руско княжество, управлявано от разни пияници князе, тръгват с цялата си надменност да заплашват България, която от Времето на Тервел има титлата Кесар/Цезар! Блатная НИКОГА НЕ Е била Империя, НИКОГА НЕ Е имала император! Руското блато е имало само князе за управници, които по-късно самозванно се титулират "царе" и "императори", титли, които не са реални.

723

IQ 3.14

преди 1 година

До Хитлерюгенд пръво, кафе райдер, бездетен = стерилен. второ, в русия отдавна има подобни подразделения. радев за малко да ни направи и на нас, маскирано като "връщане на нво". така че, по редко отваряй зурличка, плез.

722

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен762 клес, недей да решаваш на кой колко земя му трябва, че на тебе ти требва трап метър на два, а на сръбете българия до плевен

721

IQ 3.14

преди 1 година

ше требва да си купи от мъск двигатели, щото след последните му сделки са немножка абасралис

720

Анонимен

преди 1 година

На спаpужения шyшляк Иву Никодимофф в задния двор

719

Анонимен

преди 1 година

Не е заплашил България с ядрена ракета а с това че тази ракета няма да иска разрешение от Киро-тпото да премине над нашата територия и да удари където трябва.

718

бай Течо

преди 1 година

Сармат е увеселителна ракета тип фоерверк и е аналог на по стария тип съветска увеселителна фоерверк ракета СС-20.И Сармат и СС-20 гърмят по осем пъти като римски свещи и правят много красиви огнени зрелища в небето.