56

Анонимен

преди 1 година

ПЛЕШИВИ РУСОФИЛЧЕТА НА СРЕДНА ВЪЗРАСТ ТРОЛЕЩИ ОТ ПАНЕЛКИТЕ ---- ВАШЕТО ВРЕМЕ ОТМИНА. ВЕЧЕ СМЕ АМЕРИКАНЦИ И НИЩО НЕ МОЖЕТЕ ДА НАПРАВИТЕ, НО МНОГО МИ СЕ ИСКА ДА ВИ ВИДЯ ДА СЕ ПРОБВАТЕ

55

Не е ли ясно?

преди 1 година

До Истината: Русофоби са тези, които провеждат и подкрепят русофобска политика. Да не дадем коридор на самолет за дипломатическа визита на министъра на външните работи на Русия е точно русофобска политика. И не само това свършиха нашите управляващи. О'бругахме посланик Митрофанова за това, че не казала това, което искаме да чуем, изгонихме десет руски дипломати. И сега - по-скъпа газ за да не е руска. А тези хора са се клели да служат на интересите на българският нарор, не на НАТО или ЕС.

54

Туранага сан

преди 1 година

Не е задължително да си русофил, за да си на страната на умерената дипломация. Но "русофобите" тука не го разбират защото така им е казано да пишат, защото преди да си фоб или фил трябва да си човек и защото с два пръста чело трудно може да се надскочи хоризонта на родното място. Очевидно е, че разговор по същество при такива условия няма как да има. А където разговор няма има саби.

53

Анонимен

преди 1 година

Русофилите са антибългари

52

Анонимен

преди 1 година

57, 'До анонимния с големите букви за вмирисаните русофили: а за данъците, които плащаме и от които и ти цоцкаш да кажеш нещо?' ---- КАТО НЕ ТИ ХАРЕСВА В БГ БЕГАЙ В ЛЮБИМАТА РАША, НИКОЙ НЯМА ДА ПОСТРАДА ОТ ЛИПСАТА НА ДАНЪЦИТЕ ТИ

51

Анонимен

преди 1 година

Няма да се учудя, ако цялото "посещение" е да проверят колко им е акъла на нашите. Имат ли промяна. Нямат. Слушкат, папкат и изпълняват.

50

Анонимен

преди 1 година

русофилчета, я кажете кога са протестите пред парламента или както винаги сте само гоулеми пред мониторите?

49

Българин

преди 1 година

До Слугинаж.... Слугинаж го правите русофилите от петата колона на Москва от национални предатели и българофоби! България е член на ЕС и НАТО ако не ни харесва може да се пределите в любимата ви Рашка!

48

Анонимен

преди 1 година

*** да си стоят в Мордор!!!

47

Любо питен

преди 1 година

До анонимния с големите букви за вмирисаните русофили: а за данъците, които плащаме и от които и ти цоцкаш да кажеш нещо?

46

Слугинаж

преди 1 година

Купуваме руски нефт, купуваме руски газ от посредници но на самолет за визита на министъра на външните работи на Русия не можем дадем път. Жалка работа.

45

Истината

преди 1 година

До Малко за политика.. Русофоб е термин, с който руските мерзавци наричат всеки, който се противопоставя на агресивните руски имперски интереси. Русофоб е всеки, който е противманиакалната идея, че Русия има мисия в света. Русофоб е всеки, който не споделя руското виждане, че света трябва да им се подчинява и да им лиже задниците. Така, че според руските п римати целият свят, освен тях и техните слуги е русофобски.

44

Анонимен

преди 1 година

Как така? Нали сте безналогови?! Няма начин да не владеете телепортацията.

43

Българин

преди 1 година

Доброволните руски роби винаги са били и сърбомани и са се възхищава ли от тяхната преданост към общият им господар!

42

Малко за политика

преди 1 година

Голяма г'лупост сътвориха нашите управляващи и не им е за пръв път. Е, искахме млади хора, завършили в Харвард, но не ни мина през ума че в САЩ са ги подготвили за да провеждат русофобска политика. И то за сметка на българският народ. И ето че затънахме в русофобството.

41

Анонимен

преди 1 година

Монголците нямат място в цивилизования сеят. Да си стоят по юртите в Подмосковието. Умирисаха Европа. Дори тоалетна хартия нямат в блатная. Трябва им стриктна забрана да излизат от коччината си.

40

Само питам

преди 1 година

До българина.... Кога русофилите сте били българи? Когато за да угодите на Русия свалихте княз Батенберг и правихте бунтове във войската? Или когато по заповед от Москва взривихте църквата Света Неделя? Или когато признахте московското творение "македонска нация" и биехте българите в Пиринско да се запишат като македонци в паспортите? Или когато хранехте прасетата с българи? Или може би когато искахте България да стане 16 република на СССР. Никога не сте били и никога няма да бъдете българи!

39

Анонимен

преди 1 година

РУСОФИЛСТВОТО ДА СЕ КРИМИНАЛИЗИРА. ТОВА СА БОЛНИ И ОПАСНИ ХОРА

38

Анонимен

преди 1 година

24, 'БЪЛГАРИЯ НЕ ИЗПРАТИ НИТО ЕДИН ВОЙНИК СРЕЩУ РУСИЯ ПРЕЗ ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА' ---- Борис 3 е бил лекеи. И евреите дори е опазил.

37

Анонимен

преди 1 година

РУСКИ КЛОУНИ РИВЕТЕ ЛИ????????????