76

Анонимен

преди 1 година

Нещастни русофоби, ще видите видов ден!

75

Анонимен

преди 1 година

Това правителство ни скара с всички! Да се махат! Оставка!

74

65

преди 1 година

Нито сме руснаци, нито американци! Ние сме БЪЛГАРИ!!! Не те знам ти от коя дупка пишеш тия глупости! Като си американец, ми бегай си отатък голямата локва! Кво правиш тука?! Айде марш!

73

ОЩЕ БОТЕВ ГО Е КАЗАЛ

преди 1 година

"РУСИЯ Е ЕДНА ОГРОМНА ТЮРМА"...предицели 150‐години...хахаха...

72

Анонимен

преди 1 година

Разне другаре от умните и красивите пак са на.ср@.ли вестничето... Ама както един коментиращ ги е определил - един пръст чело не води до качествени писания... Простено да им е, но психото да си ги потърси.

71

Анонимен

преди 1 година

горките русофили ако спрат да плащат данъци от своите минимална надница българия ще фалира, а всъщност те са просто гръмогласно малцинство

70

Анонимен

преди 1 година

Е ЩЕ ВИДИМ КОЙ, КОГО, КОГАТО ДОЙДЕ ЗИМАТА.

69

Анонимен

преди 1 година

КАТО РУСИЯ ОБЯВИ ВОЙНА НА БГ РУСОФИЛИТЕ ЩЕ БЪДАТ ПОЖАЛЕНИ ЗАРАДИ ПРЕДАНОСТТА СИ КЪМ ПУТИН. НЕ МОГА ДА СПРА ДА СЕ СМЕЯ

68

Анонимен

преди 1 година

Външноя министър на Модор да си стои в Модор и да продължава да си води троловата дипломация протяжайки дългата си ръка със сателити като ваИЗРАЖДАНЕ. Цивилизованите и нормални хора не го щат в нормалните земи.

67

Анонимен

преди 1 година

ТАКА НЕ БЯХ СЕ СМЯЛ ОТ ГОДИНИ. БЛАГОДАРЯ НА РУСОФИЛИТЕ ЗА КОЕТО

66

Хмм

преди 1 година

Че кой да изберем след протеста - тебе ли?

65

Анонимен

преди 1 година

Е сега какво? Като не може със самолет, не може никак, така ли? Ами хоп на колата или влака и като всички простосмъртни да пътува...

64

Анонимен

преди 1 година

ХАЙДЕ ДА ВИ ВИДЯ РУСОФИЛЧЕТА. ХАЙДЕ ДА СПРЕД ПЛАЩАМЕ ДАНЪЦИ И ДА СЕ СЪБЕРЕМ ПРЕД ПАРЛАМЕНТА ДА СВАЛЯМЕ ПР0СТО КИРО. АРЕ ДЕ, НАЛИ ВИ СТИСКА И СТЕ ГОУЛЕМИ (ИЛИ МАЙ САМО ПРЕД МОНИТОРИ)?????????

63

бай Ламби

преди 1 година

Абе великата Расия не си ли беше самодостатъчна?Как стана така че сега външният и министър не може да иде никъде освен в Северна Корея,Китай и Еритрея?Каква е тая самодостатъчност не мога да разбера.Дано по-скоро ушанките разберат че само с газ,маз, пирони и патрони не се живее.

62

Анонимен

преди 1 година

Русофилите са силно разочаровани. Искаха въпреки забраната Лавров да прелети и да демонстрира как може да си позволи да не спазва правилата. Но и в небето има правила ако го дрънне някоя противоградна ракета, кой ще е виновен? И е хубаво да се ориентирате къде искат да сте ЕС и НАТО или да сме нещо подобно на Беларус? Ама хубаво си помислете.

61

Анонимен

преди 1 година

69, 'неминуемо ще се сгромоляса върху теб със същата сила' --- МЕЧТАЙ СИ РУСОФИЛЧЕ ПАНЕЛНО С 60 ГОДИШНА ТЕХНИКА ЩЯЛО ДА СЕ БИЕ ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА

60

Стига глупости

преди 1 година

До Анонимен 67: Какъв американец си ти? Безинът мина три лева за литър, парното ще поскъпне два пъти. Инфлация над 10 процента само дотук. Викай ура и се прави на американец. Г'лупаците не трябва да се поливат, те сами си растат.

59

Силва

преди 1 година

Стига сте се жалили бе.Чудесен начин да се приземите,че се самозабравихме отвсякъде и за всичко.Русофилите да ви натоварят на коли,пикапи на както искате и при Вучич.И без капризи моля,че не сте нещо което си заслужава голямо внимание

58

Любо питен

преди 1 година

До анонимника дето дава акъл кой накъде да бега: ще ти отговоря, въпреки че с неграмотници не се занимавам: никой не те задържа в България. Това първо. Второ: точно от липсата на такива данъци като моите индивиди като теб най-много ще ги заболи. И това ще го усетите много скоро. И трето: редно е да преосмислиш позицията си за света около теб, защото демонстрираната от теб нетърпимост неминуемо ще се сгромоляса върху теб със същата сила. Просто приятелски съвет.

57

Анонимен

преди 1 година

РУСОФИЛИ ДОЛНИ, КАК ЩЕ СВАЛИТЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО КАТО СТЕ МАЛЦИНСТВО????? МИСЛИЛИ ЛИ СТЕ ПО ТОЗИ ФАКТ???????