81

Анонимен

преди 1 година

София е придобит вкус. Ако ти допада се нагаждаш и живееш добре , ако не: се опитваш да се налагаш и те сдъвква и изплюва.

80

Анонимен

преди 1 година

До До 98Ма продължавате с комплексите, то буквално черно на бяло сте го написали.

79

До 98

преди 1 година

Със сигурност не разсъждавам и злобея като теб. А само ограничен може да се мисли, че е "най". Припозна ли се?

78

Анонимен

преди 1 година

До 97Нищо, важното е че вие не сте крепостен и не сте комплексар в никакъв случай, а сте повече от всички!! :D :D :D

77

Анонимен

преди 1 година

Чета коментарите, после чета за някакви цветя по центъра, после пак чета коментарите под тази статия.... Те още крепостните се делят на "кореняци" и "провинциалисти" , сякаш е нещо определящо за личността. Какъв прогрес ще има талава държава, като половината население е наблъскано с комплекси

76

Обичам София

преди 1 година

От София съм, обичам моя град, колкото и да е мръсен, ръбат и очукан. Такъв си е, това е неговият чар. На теория би било хубаво да е тихо и всичко да е подредено, тихо и спокойно, но така се губи от автентичността на София. Разбирам желанията на някои хора тук да е като някъде другаде, обаче не е, разберете. София си е София и няма да е нещо друго. Живеенето тук не е задължително, стойте само ако ви харесва, иначе пречите главно на себе си.

75

Eвала

преди 1 година

Същият проблем има в Разсадника. Има едно "ресторантче", което разполага маси на открито, завито ужким с найлон. Няма музика, но работното време е до 23:00 и като приключва е голям шум. Трето полицейско явно са на хранилка, защото не съм ги видял да идва полицейска кола при сигнал.

74

АНОНИМЕН 007

преди 1 година

ПОЛОЖЕНИЕТО И ПРИ НАС Е СЪЩОТО, СЛЕД КАТО ПЛОВДИВ ОБРА ВСИЧКАТА ВЪЗМОЖНА СЕЛЕНИЯ И ДИВОТИЯ.

73

Чичо

преди 1 година

Няма контрол в нашата държава, затова е така. Дали си в центъра или в гетата (Люлин, Младост, Надежда) е все тая. Проблемът го има навсякъде.

72

Анонимен

преди 1 година

До АнонименМа кво общо има дядо ви с това как се изразяват хората в София през 2022ра. Къде са тия софиянцки, които казват Нотариата? Всички казват Попа. Всички в софия се селяни значи, дори и родените там щото не говорят като дядо ви? Страшен сноб

71

Анонимен

преди 1 година

До АнонименГосподине, това че някой няма речника на дядо ви, не значи, че не е кореняк. Времената са различни. Казах ви. От София съм, приятелите ми също. Всички заедно говорим за Витошка и за Попа. Пък вие си го мерете с мен ако искате. Фактите са факти.

70

ВБЗ

преди 1 година

Това е големият + да живееш в центъра.

69

до №83

преди 1 година

Имаш къде да отидеш - дори има доста подредени и зелени квартали около центъра. Изток е един хубав пример, ама друго си е да живееш у центъро у неква порутена неподдържана сграда от преди 60-70-80 години, ама си у центъро, ей, центъро. Нищо, че не можеш да си отвориш джамовете от прах, глъч и прочее. Важното е, че си у центъро.

68

Анонимен

преди 1 година

До АнонименОт София съм, с висше образование, родители ми са от София, за първи път чувам за изписаните от вас наименования. Нямам представа какво е нотариат, сигурно това нулира дипломата ми и омаловажава документите ми за раждане и пребиваване.

67

Анонимен

преди 1 година

Няма къде да се махнеш. Живял си цял живот някъде, но сега някоя мутра прави заведение под прозорците ти. На село няма да отида.

66

Анонимен

преди 1 година

До АнонименНотариата :D :D :D Някой много иска да мине за софиянец. Кажете сега нещо за стъргалото и да приключваме.

65

Анонимен

преди 1 година

От София съм, всичките ми приятели и познати от София казват Витошка. Доколкото знам, техните родители и дядовци също са от София, за първи път чувам, че било селско название. Общувайте с повече софиянци вместо да говорите наизуст.

64

Анонимен

преди 1 година

Селяните много обичат да казват бул. Витоша, ул. АЛАДИН и любимото ми, което чух скоро: улица СЛОНСКА.

63

Анонимен

преди 1 година

До 74Прованса е от София, учил е в 22ро, а после в първа английска и всичките му съученици родствени *провансали* са казвали на бул. Витоша ВИТОШКА и винаги ще казват именно така. Пръскайте вената от злоба, дреме ми на акта за раждане. :)

62

Анонимен

преди 1 година

Поредното изтрескало мамче с големи претенции само щото живее у центъра на софията. Га сте си избирале жилище да си мислила. Още малко ще почнеш да се оплакваш, че коли ти пречат, колоездачи, тротинеткаджии.