101

Анонимен

преди 1 година

Собственика на заведението може и да затвори заведението до 23:00 часа, както трябва да бъде, а не да излизат от заведението до сутринта.

100

А ЗНАЕТЕ ЛИ?!??.

преди 1 година

ЩО Е ПРЕДБЛОКОВИТЕ ПРОСТРАНСТВА. УЖАС. ТАМ КЪДЕТО ИМА ПЕЙКИ МАСИ. Е УЖАШ. ДЕНОНОЩНО САМО ВИКОВР И КРЯСЪЦИ. НЕМА УПРАВИЯ.

99

Анонимен

преди 1 година

Проблема не може да е музиката. Редовно минавам от там по всяко време на денонощието, чак пък толкова музика не съм чул. Хората по улицата са факт, но не мисля че може да обвиняваме заведенията за това. Те нямат контрол върху това кой къде се разхожда. Особено в центъра където са всички градинки където се събират всяка нощ лятото Софиянци да пият и контактуват.

98

Анонимен

преди 1 година

В кой голям град има такъв шум извън заведението, че не се сещам?!

97

Анонимен

преди 1 година

Вие майтап ли си правите? Осъзнавате ли в кой район живеете? В центъра на кой голям град, може да се наслаждавате на нощна тишина през отвореният ви прозорец. Айде сега да затворим дузината заведения в района на Гурко и Раковска и да оставим хората без работа, защото някаква госпожа предпочита да спи на отворен прозорец вместо на климатик.

96

Анонимен

преди 1 година

За разлика от големите градове е Западна Европа, в София жилищните сгради са и в центъра на София. Все пак да не забравяме, че доскоро София свършваше до бул. Патриарх Евтимий на изток, с където сега е НДК беше място извън София, с казармите там

95

Анонимен

преди 1 година

Принципно за заведение би трябвало да се изискват определени характеристики, една от които е как да не се шуми извън заведението. На хартия може би ги има, но на практика нищо не се спазва.

94

Анонимен

преди 1 година

То в центъра на Лондон е същото, както и във всеки голям европейски град. Центъра е за туристи и за бизнес. Като си се наврял там да живееш, ще търпиш. Най - богатите живеят по селата около големите градове, далеч от шума, трафика и мизерията. Дайте да закрием бизнесите на хората и съвсем да няма работа, защото им шумяло...

93

Анонимен

преди 1 година

Голяма е вината на Фандъкова за унищожаването на дyха и традициите на София, навсякъде, където пипне

92

Анонимен

преди 1 година

В София няма разлика между центъра и останалите квартали по отношение на шума, но това в Прованса не го знаят.

91

БОКО

преди 1 година

ХОРАА, ПОМОООООЩ, В ПЛОВДИВ СТАВА СЪЩОТО! С ТАЗИ РАЗЛИКА, ЧЕ СЕЛЯ-НИТЕ СА ОЩЕ ПО-***!

90

Citizen

преди 1 година

Това е риска да живееш в центъра на София и изобщо в центъра на всеки по голям град с развит нощен жияот. Дори и да има рестрикции и глоби, пияните тълпи няма кой да озапти. Старите софиянци ги разбирам те са живяли там винаги, ама новите заселници с претенциите че са гражданйе, давайки едни безумни пари за жилище в центъра и после да се оплакваш от шум, купони и денонощен трафик е меко казано гл. уп. аво и смешно

89

Анонимен

преди 1 година

най-обичам столичани в повече да ми говорят как трябвало да ходя другааде като не ми харесвало. Ще пазите тишина и ще си траете, да не стане като в лафа на Камен Донев. Споко, Валерката хубаво започна, има кой да продължи :)

88

n

преди 1 година

затваряйте ги бе

87

Анонимен

преди 1 година

До 106Добре, че я прекъсна и спряха да идват наркоманите от Надежда в центъра с трамвая.

86

Анонимен

преди 1 година

До До100Нямаше нужда да казвате, че не живеете тук, аз го знам. :)Не знам обаче защо четете и коментирате тази статия като не живеете в София. Мен не ме интересува какво е станало в заведение в Каспичан.

85

Анонимен

преди 1 година

Кой е софиянец и кой не е си личи по действията му, не само по говора. Например, някоя сeлянка получава власт и решава да направи София подобие на селото си, в случая да направи булевард Витоша на стъргалото, което добре познава, прекъсвайки един от най-важните транспортни връзки - трамваите по булевард Витоша.

84

Анонимен

преди 1 година

Не разбирам токсичната връзка на селяните със София. Те са като тия ужасните гаджета, които ви се залепят без да ви харесват изначално и се опитват да ви променят против волята ви, за да си избият злобата върху вас. Живейте там където ви харесва, приятели. Не сте дървета, нямате корени. Ставате и отивате другаде.

83

национална черта

преди 1 година

Няма значение от кой град си - много българска черта е като тормозиш някого и той възрази, да го пратиш да се маха той, вместо да си дадеш сметка, че пречиш :) Ако има нещо, което да обединява българите, ТОВА Е ТО.

82

До100

преди 1 година

Силно ограничен/а сте. За какви комплекси говорите? За това, че не живея в София ли? За това, че не деля намселяни и граждани? Или, че не слагам мечета из центъра? Не ме карайте да се смея!