41

Анонимен

преди 1 година

До КироАми да, там има, тука няма, затова ходете там, а не идвайте тука. Много просто.

40

Анонимен

преди 1 година

Ох тва селяните като дойдат в София и вместо да се интегрират към мнозинството, почват с претенциите да им е тука като в родния край. Ами не е, различно е. Това е София, шумна, мръcна, прашна. Преди години даже беше много много по зле, сега е безопасно място за живот, въпреки всичко. Който не му понася на нервите, не е длъжен тук да стои.

39

mm

преди 1 година

До бббббтук са се припознали много такива ,:)

38

Анонимен

преди 1 година

Отсега нататъка само по пантофи, че леля ви Кинче тая улица баща й я е правил и иска вечер да спи на отворен прозорец!

37

Gabriel

преди 1 година

Има тапи за уши, решават напълно проблема! :)

36

Анонимен

преди 1 година

Ам то за това преди да дойдем да живеем някъде под наем първо гледаме квартала как е, хората как са, малко критична мисъл вкарваме и тогава се нанасяме. Тия заведения са там от десетилетия и ще надживеят всички ни.

35

Анонимен

преди 1 година

"и се налага да затваряме прозорците въпреки топлото време"таз и на село да иде някое щурче ще почне да трака и пак ще трябва да затвори прозореца, какви са тия

34

Яве

преди 1 година

Примадоните, живеещи в центъра на София да ходят да поспят лятото в центъра на испански градове. Да видят какво е шум, смях и приказки до зори. Там животът и вечерята започва след 22 часа и приключва към 4-5 сутрин. Който живее в център на голям град ще трябва да се примири с някои неудобства за сметка на предимствата.

33

Анонимен

преди 1 година

О не, жената трябва да затвори прозорците, какъв ужас. Цялата улица трябва да мълчи, защото една жена иска да спи на отворен прозорец, хора. Живея на булевард България, викам движението след 22 да спре, че искам и аз да спя на отворено. А преди живеех до Пирогов, там много котки мяукат нощно време, требе някой да ги изтрови, че да си спим на отворено :(

32

Анонимен

преди 1 година

Безработни , Дроги и всякакви дребни Крадци които няма какво да правят цяла нощ. Точно като на Запад

31

Анонимен

преди 1 година

Всичко живо се бута в центъра и после реве, че му било шумно и мръсно.

30

Анонимен

преди 1 година

Тия хора със сигурност са знаели, че има заведения на Витошка преди да си направят дете, не са ли седнали да помислят малко. По тихо че детето спи е валидно само ако сте съседи, на случайни хора в бар не работи.

29

Анонимен

преди 1 година

До ..Ами спрете да идвате с цялата рода и ще е чисто и спокойно :)

28

vlady

преди 1 година

Примерно Live&Loud е срещу Съдебна палата и в близост до няколко сгради с офиси, адвокатски кантори и т.н. както и медицински център, концерти и фестивали често продължават след полунощ, но най-близките жилищни сгради са на около 200 m и на практика няма проблеми. Grindhouse е близо до факултети на НХА и *** и на около 200 m от най-близките жилищни сгради и също не създава проблеми. Подобно решение в много случаи е напълно възможно и за други заведения вместо да са в жилищни сгради.

27

Анонимен

преди 1 година

Спокойно съжителство до заведение е невъзможно. На витошка винаги е имало и ще продъжби да има заведения. Собствениците да продадат апартаментите и с тях могат да си купят два три на по спокойно място, вижда ми се реалистично решение на проблема. Другото е бой с вятърна мелница. Да искаш някакви случайни хора да се вълнуват от детето ти е странно, родител си ти и трябва ти да предприемеш нещо, не хората.

26

ббббб

преди 1 година

София не е само центъра , нещастни лигни комунистически .

25

vlady

преди 1 година

До КироИма културни клубове, които са на прилично разстояние от жилищни сгради като Live&Loud, Fabrica 126, OldSkulls, Grindhouse и на практика не пречат, макар и да има наблизо офиси, канцеларии, административни сгради и т.н. Също примерно Mixtape 5 е в подлез и на прилично разстояние от жилищни сгради.

24

Киро

преди 1 година

По нормалните градове в Европа си има отделени зони с барове и дискотеки, където може да си пиеш колкото си искаш без да пречиш на никого.В София, освен Студентски, който не го броя защото там от много време е само чалгия и разнообразие няма, всичко в София е разпиляно и всеки пречи на всеки.

23

Анонимен

преди 1 година

Няма полиция, няма закони, навсякъде правят така, заведения под блока, и то едно до друго, кой ги разрешава, общините естествено, взимат големи такси, ние си лаем , но полза няма. Има само корупция там в общините. Трудно се изкореняват здрави традиции за подкупи и заплахи. Това в България трудно ще стане, но е възможно. Да се подновят хората в администрациите и полицията - тогава ще се спазват законите, където ги има.

22

хаха

преди 1 година

Хахаха.. снимали са бар номо, а в статията се говори за хостеси??? Я пак?? Нещо май конкуренцията реве.. ама така е.. как може некав невзрачен бар, 20 квадрата, с 2 допотопни колони и 3ма бармана да прави повече оборот от петък(примерно). От къде на къде! Ама така е - напълнихте си заведенията с маймуни и европеераси дето пият по 2 бири или водка-кола и плащат с картучка и после защо българите ходим по невзрачните барове. Аре у лево!