184

Анонимен

преди 1 година

Половин българия иска да им покаже среден пръст, благодарение на тези хора сме на дъното на ЕС , бедни, прости, мрънкащи, но пак има гласуващи за тези нагляри. Ами не се учудвайте, живеем в държавата на Далаверите.

183

икономист

преди 1 година

Хазарта, винаги реагира малко по-емоционално от колкото е необходимо, но в случая е бил напълно прав. То вече не се траят глупостите, които ежедневно се изговарят от представители на "ГЕРБ" в почти всички родни медии. Тази сутрин хванах изказване на Сачева по темата с бежанците. Колко добре се били справяли те навремето със сирийските бежанци, а сегашните управляващи колко зле били организирали нещата. Сякаш е забравила, че сирийските бежанци изобщо не искаха да преминават на родна територия.

182

Презервативи!

преди 1 година

Не е виновно момчето, а майка му и баща му..

181

Даскала

преди 1 година

Христо , явно не можеш да пееш , затова караш на проста реч , мразиш руснаците , а любиш украинските нацита , значи си малко фашист , оказва се че нито в обществото , нито в Народното Събрание се държиш адекватно !А това нещо не го показвай , скрий си го отзаде !

180

Анонимен

преди 1 година

Щом такива са депутатите в България, бедна ни майка. ТОВА Е СРАМ, ПОЗОР... ПОВРЪЩА МИ СЕ ОТ ТАКИВА КАТО ТОЯ КЪРЛЕЖ ДЕТО Е НА ДЪРЖАВНА ИЗДРЪЖКА И СЕ ПОДИГРАВА С ЖИВОТА НА ВСЕКИ ОТ НАС.

179

Културист

преди 1 година

Хазарта е показал на развалена та риба малка кожена лястовичка, за да и подчертае че требе редовно да се къпи.

178

Начи

преди 1 година

Вчера за вратовръзките, пред деца на 1 юни... Днес селфи среден пръст, ще следя утре... Деградация, разпад и т.н... Копа се дъното, да видим до кога...

177

до "ох майко&qu

преди 1 година

Ти пич наистина ли не си пристрастен към никого ? Обзалагам се, че си гербераст, без съмнение, личи си чак от тъмната страна на земята в този момент ! Защо толкова сте изппростели, че винаги пристрастените към нещо, започвате със "НЕ СЪМ", толкова ли сте ог'лупели, че да не намерите друга форма на измама ?

176

Ох майко

преди 1 година

Не съм политически пристрастен, но тия новите и ИТН и ПП са изключително неприятни типове, както и много неадекватни. Явно е имало причнина ГЕРБ да управлява 15г. Тез и преди ГЕРБ са на едно ниво неадекватни и изкусни крадци!

175

Анонимен

преди 1 година

Пълен разпад на морални и всякакви ценности. Закривай, гаси, и никой повече да не се явява там.

174

Анонимен

преди 1 година

Каква е логиката на защитниците - ГЕРБ са еди какви си, за това е нормално да се държиш като инфантил. Хубаво, но в крайна сметка си оставаш инфантил...

173

Анонимен

преди 1 година

Подмяната продължава - певците - нарко пропагандисти, специалистите - гугъл тъсачи, политиците - Закононарушители и нагли лъжци! Като смесиш всичко това и разбъркаш се получава ПП"ПП"

172

Васко

преди 1 година

Каквото и да напишем и споделим тук ....все едно.Управляват ни простите. Тъпо и упорито ще си седят на столовете и ще издават закони каквито те решат. Ум робува, ум царува, ум патки пасе .Заслужаваме си ги.!

171

Анонимен

преди 1 година

На това ли ви учат възпитаниците на Харвард?

170

Анонимен

преди 1 година

По - позорно и жалко народно събрание България николга не е имала. Дъно, дъно, дъно. Оставка!

169

Анонимен

преди 1 година

Какво очаквате от депутати които ги избраха - осмокласници, чалгаджии, гастърбайтери и миячи на чинии....

168

Даа

преди 1 година

Така Продължаваме Промяната...

167

boby

преди 1 година

Ми правилно им го е показал, ГЕРБ като опозиция освен да мрънкат и да правят показно с такива неща като листовете "Оставка" друго не правя. Така че за тях среден пръст, да гледат и да се облизват като кучета край масата...

166

..

преди 1 година

е г а ти новото поколение.. министри и депутати напушени и надрусани.. вчера един мекичък се опитваше да се на активния такъв... премиера освен името си друго няма представа какво лети около него... жалко.

165

Анонимен

преди 1 година

Ицко, ще изкараш още няколко месеца на дупедатска заплатка, после какво ще правиш? Няма кой да ти стъпе вече на участията, ще я караш на корпоративна боза да търсиш таланти, ако и там те вземат след грозния цирк който организирахте!