244

Бай Ставри

преди 1 година

А бе мършииии, няма ли кой да му навре този среден пръст, там където слънце не огрява, в аналното ответствие на този гурлив наркоман.

243

Обективно

преди 1 година

И КАКВО ЩЕ НАПРАВИ ТОЯ С ЕДИН ПРЪСТ? НЕЩО СМИСЛЕНО ПОСТИГНА ЛИ КАТО РЕЗУЛТАТ? ТОВА Е АДСКИ Т.Ъ.П.О. И БЕЗСМИСЛЕНО.

242

Мнение

преди 1 година

Колкото и да плюете по другите, това си е израз на ниска култура. Да го направи някой тинейджър, може и да се погледне по-снизходително, но някой депутат , претендиращ за интелект с високо Ай-Кю, просто нямам думи.

241

Анонимен

преди 1 година

Атанасова явно смята пеенето в крхчма за някакво низше занимание и обижда цялата гилдия, която прави жива музика в заведенията.

240

Сата НАТО

преди 1 година

И котерията ГРОБ, и мало умния им 600 хил електорат, заслужават среден кръст.

239

ПП=ПАРТИЯ ПСИХО ПАТИ

преди 1 година

Обиждат се на "либерасти"...... А са точно такива....дори искат да изместят ДПС при Макрон

238

Анонимен

преди 1 година

Точно пък Гроб държаха бежанците зад телени огради и без никакви условия. А сега се оплкват че настаняват бежанци в бази която те са направили.

237

Анонимен

преди 1 година

Докога ще гледамепростащината на рапъра в нашата политика Ицо Хозарта? Докога ще се извинява от трибуната, но само формално, това му е втори път. Прези нарече "фашисти" опозицията. И не чувства вина. Каква наглост!

236

Ние сме ГЕРБ

преди 1 година

Значи да ви разкажем малко за схемата за следващите дни - утре ще съботираме парламентарния контрол с всевъзможни простотии и оплаквания. След това членове на махленската ни организация ще се появят по всички всички медии, за да плюят петък и уикенда по премиера, за това какво да правим с бежанците (понеже ГЕРБ там е за пример) и да даваме акъл за бюджета и как да се инвестират парите от плана за развитие в некачествен асфалт и нови бутони за светофарите

235

M'N'M

преди 1 година

Тоя нали се хвалеше, че е спрял пиенето, пушенето и шмъркането... Явно белото му показа отново тъмната страна и отиде в пърламента... А с хемороидите как е?

234

Анонимен

преди 1 година

наркомани,хора с псих.отклонения,дементни старци за президенти...

233

Махленските келеши

преди 1 година

попаднали случайно в НС,доказват рано или късно духовната си нищета и липса на възпитание.Лошото е,че не разбират същността на действията си,не съжаляват за тях,с гордост позират пред медийния слугинаж и не се свенят да заблуждават и лъжат.Ясно се вижда например как Митев хваща вратовръзката на Костадинов сякаш е въже и я дърпа.След това не се поколеба да излъже,че искал да я оправи. Изумителна наглост,гарнирана с ехидна усмивка,благосклонно тиражирана по медиите от джурнаглистите.

232

Анонимен

преди 1 година

А пък гербавите размахваха ли стчета и тропаха с крачета по указание на Биг боса.Жалка картинка,показваща безсилие и липса на въображение.

231

Кики

преди 1 година

Въпреки себеотрицанието и герберски плам Мехурът от Банкя е позорното минало на ограбената ни България.

230

Сатир

преди 1 година

Ицо не знам кой си депутат??? Носете си го избирателите където щете!!!!!

229

помнещ

преди 1 година

Ама когато прибираше кинти за предизборен концерт на ГЕРБ в Самоков, не му идваше на акъла да показва среден пръст на гербаджиите, а?

228

Анонимен

преди 1 година

Ами само това си има, това може да покаже, пръстче. Чии са децата му?

227

Най-малкото...

преди 1 година

... от Христо- среден пръст,а ?? Ами половин година си депутат, таланте, досега какво голямо си показал. В демокрацията политически всичко е възможно, всеки може да влезе в парламента, но не да се дуе с гаменско самочувствие, а да свърши някаква полезна работа. Дотук от Христо-нищо на квадрат. А за средния пръст като инструмент...айде, не му е тук мястото.

226

до 235!

преди 1 година

Така ли бе, герберасте?! Много си се размечтал бе, лакей банкянски! Никой не е уважавал неграмотната сикаджийска мутра от Банкя в чужбина, никой! Потупваха го снизходително по рамото и се усмихваха, защото се срамуваха, че им е "колега"! А той, горкото еднокнижно селяндурче, размахваше ръце и козируваше като ***, защото за 20 години не можа да научи и пет думи на чужд език!

225

Анонимен

преди 1 година

233 Никой от ГЕРБ не се е държал така просташки. Борисов бе уважаван в Брюксел, ценят го в ЕНП. Вън от НС, простацинахални и алчни! Оставка.