38

БЪРРРРРРРРРРРРРР

преди 1 година

Тая зима рашките ще кълват само жито! Кокошки! ######### Русофилите са злобари!

37

WTF???

преди 1 година

Руснаците са диваци - това е ясно. Но кога и кой ще се заеме с диващините на укрите. Сами се снимаха не веднъж как се гаврят с военопленници! Преди войната 6-7 години имаше данни за убийства и гаври с цивилни рускоговорящи в Украйна! Тези неща някой ще ги разследва ли? Като сме демократи и хуманисти, да сме такива докрай, нали?

36

Анонимен

преди 1 година

Рано или късно руснаците ще си платят за всичко, и материално и морално. Вероятно тогава Путин ще е изчезнал от историята, но това няма да ги освободи от отговорност. Европа и Америка имат достатъчно технологични възможности за възстановяване на една Украйна, но Русия в този си вид ще бъде натискана със всички средства докато и се избие от главата мерака за световен хегемон с аборигентски възможности.

35

Номер 9...браво

преди 1 година

...да добавим всички български политици ,полицаи, прокурори и всеки на висш пост в държавата. Заедно със семействата им....

34

АК-47

преди 1 година

До bbb Точно това имах предвид. Но котл постепенно се затваря в Северодонецк. Но мишките от телевизиите, с кривите си усмивки толкова ме отвращават, не знам как спят от лъжите си, и от непоказването на другата истина.

33

Анонимен

преди 1 година

Най големият виновник за всички зверства в Украйна е Зеленски! Трябва незабавна да бъде разстрелян!

32

Крим не е руски

преди 1 година

руските варвари паднаха до нивото на Ислямска държава. Ще отвличат и после ще пускат клипове как ги колят.

31

Анонимен

преди 1 година

За руснаците Хага няма да има , за тях съдът ще е, американската военна мощ да стъпи здраво в Украйна и да гледаме как се изнизват кат бити геьове .

30

Анонимен

преди 1 година

Какви воении престъпления? Това е военна операция. Да разследват военните престъпления от украинци над украинци.

29

bbb

преди 1 година

До АК-47Днес войниици от ВСУ са засатреляли едно пет-годишно момиченце. Тях кой ще разследва? Писна ни от едностранно и лъжливо представяне на събитията.

28

Влади-Мир

преди 1 година

Шойгу ще ходи на интервю в Хага?!? и С колко дивизии?!? Този на снимката не е ли Турчинов??

27

АК-47

преди 1 година

Чакам с нетърпение войските на ДНР, ЛНР и руските момчета да довършат най-накрая тази отвратителна нацистка напаст. Как може, телевизиите-проукраински дума не обелват какво правят в мирните селища на Донбас. Обстрелват ги денонощно, да не говорим за Донецк, обстрелват точно училища, детски градини, старчески домове, едно от загиналите деца е петгодишно, седяло си е спокойно в къщи, когато нацисткия снаряд удря къщата. Къде сте бе, журналисти ли сте, репортери ли сте, страх ви е за заплатите ли?

26

Анонимен

преди 1 година

до - Шеф на оня свят ли. Путин бърже ще го назначи.

25

Анонимен

преди 1 година

Срещата в Хага заради зверствата в Украйна трявбаше да се състои дост по-рано и с цел осъждане на виновните украински власти за провеждания геноцид над местното население в югоизточната част на страната в през последните 8 години. Просто си личи, че и въпросният "съд" е нечий инструмент и изобщо не е независим.

24

Анонимен

преди 1 година

"а президентът на САЩ Джо Байдън нарече руския президент Владимир Путин "военен престъпник", който трябва да бъде изправен пред съда."_________Пред съда в Хага, който САЩ не признава, за да не бъдат осъдени собствените им президенти и генерали за военни престъпления ли?

23

Анонимен

преди 1 година

Урките големи *** излязоха, само дето забравят, че по време на война се убиват хора, това не е престъпление, просто е война :)) Като не могат да убиват уркопитеците, почнаха да реват за Хага :))

22

Анонимен

преди 1 година

Накратко ще изнесат цирков спектакъл без нито един подсъдим на скамейката. Банда клоуни.

21

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Като се махне първата буква(Х) от Хага се получава Ага. Е,те т'ва са в Хага- гнусни Аги османски еврейски! Сапуни!

20

Анонимен

преди 1 година

И после къде да се върнат хората избягали от войната? Наистина нямат къде. Рашките да ги убият там ли?

19

Анонимен

преди 1 година

На Тия чавкаа им е изпила мозъка!Победителите не ги съдят,това не ви е Садам,Кадафи или Милошевич,това е рашастан,държавата която може да остъкли Хага и целият ви измислен съд когато реши!