58

hasmokar

преди 1 година

ЛГБТ парадокс на поръчково правосъдие.

57

до 58

преди 1 година

До Безмозъчни русофилина русофил по-лесно му влиза отзад отколкото в главата

56

тя

преди 1 година

Сада в Хага е също като "Евровизия "! ПАРОДИЯ !

55

тя

преди 1 година

"От страна на Русия ", а от страна на Украйна - да се почне още от 2014 година в Одеса !

54

Анонимен

преди 1 година

До Оберщурмбанфюрер 65Да те светна ли, че самите украинци уволняват омбудсманката си заради фабрикуване на фалшиви новини, вместо да си върши работата? Тя е автора на"140 украински деца са изнасилени от руски войници". Кой публично поиска кастрация на пленени руски войници? Това не е престъплени! Закана за клане на войници и изнасилване на дъщерите им също ми се струва мила идея. Не съм сигурен дали убитите украински войници при боеве са повече от разстреляните такива от азовците

53

Анонимен

преди 1 година

На тоя съд в Хага освен европейците никой друг не му обръща внимание, включително и САЩ, които отдавна заевиха че не му признават решенията и не си дават военните, що мислите че Русия ще му обърне внимание, само едно чешене на езици са тия писания

52

Правда

преди 1 година

Крайно време е Международният съд да осъди всички престъпници срещу човечеството,каквито са всички диктатори-нацистки,комунистически,ислямски които вършат милиони престъпления срещу човечеството,правосъдието и мира,и то първо погазвайки международно право човешките права и свободи срещу своите народи,репресирайки свободомислещите,а после нападайки като агресори и др.народи за да ги ограбят и погубят с престъпна инвазия,терор,война,геноцид.Защо Ислямските терористи(палестинци)още не са осъдени?!

51

anonimen

преди 1 година

До Истина: Kvi genii sa pribrali SASHT, samo povtariash kato papagal kvoto si 4ul i 4el vav vestnici za konspirativni teorii, xa-xa ... neshtastnik.

50

До долното

преди 1 година

Когато името ти е военно звание на нацист си за проверка, психична първо!

49

Истина

преди 1 година

САЩ не признават съда в Хага, защо Русия да го признава. Всъщност там е големи проблем довел до тази война, едните искат да продължат да командват, но другите не са съгласни с това. Лошото е че Русия има толкова ресурси, че са станали глупави и добре че Западна Европа и САЩ им дават технологиите които се ползват всекидневно, но да САЩ прибраха повечето Германски гении след 2рата световна война като им гарантираха живота за знанията им!

48

Безмозъчни русофили

преди 1 година

има много в този форум. За тях всичко е инсценировка, освен каквото каже техният идол от кремъл. А той казва: "Укрите са из-р-о-ди, убиват малки русначета и ги ядат после, правят био оръжия, правят ядрени оръжия, ще нападат мАсква, няма гладомор, не се е състоял, укрите си го измислят" ... гладки са ви мозъчетата русофилчета, да си знаете ...

47

Анонимен

преди 1 година

Както янките казаха: "фалшив съд с корумпирани служители". Ако съдят руснак, Русия трябва да има план да нападне Хага и да го освободи. Също както е и планът на САЩ!.

46

Анонимен

преди 1 година

Дори децата знаят, че Русия не участва, не признава и никога не е подписвала каквото и да било с Хага. Хага е нещо като баба Яга за малките деца, но напълно нелегитимна от гледна точка на ООН.

45

Хага

преди 1 година

Всички руски военопрестъпници ще си получат заслуженото.

44

Анонимен

преди 1 година

Позакъснели са с вълненията с близо 8 години.

43

готин виц

преди 1 година

На една жена мъжът и бил в командировка за дълго време. Не щеш ли обаче, изведнъж му съкратили командировката и той се върнал ненадейно. Влиза в спалнята, гледа жена му в леглото с друг мъж, и двамата голи! Жена му почва да обяснява: "Чакай, не е това което си мислиш!"Той, затваря вратата и си мисли: "И сега като ще почнат едни съмнения..." Та така и в Украйна. Руските солдати оставят след себе си само развалини, но дали имало престъпления! Айде моля ви се!

42

До 48

преди 1 година

Путин На 3 пъти забранява Проверки от Международни организации по въпроса!!! НЯМА НИТО ЕДНА ЖАЛБА ОТ СТРАНА НА РУСИЯ ЗА ПОДОБНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ В ДОНБАС И ЛУГАНСК!

41

Анонимен

преди 1 година

Китай чака. На Путин, като едноличен цар, да му поомекнат още краката, Руснаците да поизгърмят още от военния ресурс, санкциите да почнат да притискат и обикновенните руснаци и тогава - ще има преразпределение на природните ресурси в Азия и то без война и промяна в границите. Будисти са все пак. "Когато можеш да купиш врага, няма нужда да го убиваш"

40

Факт

преди 1 година

А къде бяха тези 8 години докато Украйна убиваше и рушеше в Донбас,пал.ячовци.

39

Анонимен

преди 1 година

Хайде тукашните путинови памперсчета да си помислят какво ще се случи ако Русия загуби войната, подпише мирен договор, плати репарациите и и отпаднат санкциите и другия случай - пожертва някоя и друга армия, изразходва половината си военен ресурс , завладее Украйна. издържа финансово 100 000 окупационна армия, пресата на санкциите я притиска и технологично крета с 20-30 години след модерния свят, умните руснаци бягат, а останалите плащат за глупостта *** вождовете. Коя Русия ще се предпочете???