126

Историк Фактолог

преди 1 година

Франция гласува 2 пъти Против на Референдум за Лисабонското Споразумение, дори Саркози ходи да се обяснява на ЕвроКомисията - резултат 0, т.е. Договорът от Лисабон беше Наложен реално с НеВидима Сила на Френският Народ, който без право да купува и притежава оръжие, просто го прие! Свободата в Европа е Ликвидирана от многто отдавна...

125

Анонимен

преди 1 година

Голяма част от хората за съжаление не разбират,че заради тези санкции Европа е обречена глад!!!!!!! Не мисля че трябва да се заема позиция ,а да помислим как ще справим с глада!!!!!!! Мислете разумно!!!!! Който може разбира се!!!!!!

124

СМЕХ..

преди 1 година

.... "ИЗБОРИТЕ С МАШИНИ" ---ПАК СЪЩИТЕ ЛА"" "НА..... ХАХАХААА...НЕМА ЗА КВО ДА СЕ АБИМЕ........... ./. Кире ни дигна пенсиите.. /

123

Эвропейски Союз

преди 1 година

Избраните от Вас на Честни и Демократични Избори - ЭвроКомисия в Брюксел - Реши! О, чакай, какво - не сте гласували за никой от ЭвроКомисията - това е Демократично!!

122

До тировете доставящ

преди 1 година

Ще спре на баба ти Фърчилото. Стига сте плашили хората с вашите изтъркани фейкове. Отивате в Русия да обяснявате на руснаците колко добре ще живеят и там да живеете като ние в ЕС ще сме зле.

121

готино

преди 1 година

С интерес чакам коментарите на тролчетата...Досега опорките бяха---ще им спре Путин петрола и ще клекнат... Ами, сега? ЕС сам се отказва от две трети от петрола на Русия! Сега мили тролчета трябват ви други опорки---вече чух една---щял да намаже Лукойл....много семпло ми звучи, давайте нещо по свежо! Дерзайте ребята! Денги нет, но ордени есть!

120

К0мунизъмът е Тук

преди 1 година

"Момчил Дойчев: Идеята за референдум за еврото разчита на масовото невежество" - Ами да Премахнем Изборите, те също Разчитат на Масовото НеВежство на Избирателя, в крайна сметна за Какво ни е Фалшива Демокрация при която Не Народа на Референдуми - Решава?!

119

Анонимен

преди 1 година

137 за това ли правят войни от десетилетия? За да взимат чуждите залежи, че имали много на своя територия. Уникален си човече.И ако това, което казваш е вярно, след войните в арабския свят ми се струва, че това би било достатъчно основание да накара всички араби да попитат тогава защо разтуриха земите им? И познай какво ще се случи!

118

До 127

преди 1 година

За две години пандемия се напечатаха твърде много евро и долари ,зад които не стои нищо.Фиатни пари.

117

Брюкселски Ром

преди 1 година

Амииии, искаме да се откажем от руското влияние , ама нямаме желание .... Налагаме санкции които влизат в сила веднага ... ама искаме ответната реакция на Русия да почака малко . И ако може да започне когато ние сме готови за това . Догодина ... след две години ... или най-добре след три....

116

Анонимен

преди 1 година

за ония дето вика какво ще ни топли през зимата като спре газа и нафтата.... ами ще ме топлят Наташа и Алена ве срещу 20 еуро хахаха. по евтино ще излезе...

115

Анонимен

преди 1 година

Всички виждаме тоталната промяна. Новият световен ред в действие. Вече икономическият център се измести и отива изцяло на изток. Силите като Китай, Русия и Саудитска Арабия започват своя възход. Европа става периферия, сбирщина на кончити и изтращеняци. САЩ губи геополитическото си лидерство и се превръща в заплаха за световния мир. А финансовите институции вече ще се управляват от друго място, с което евреите си направиха характери. А колко мирно щеше да е всичко, ако не бяха нахъсали Украйна

114

Киро

преди 1 година

Само "лопатарите" на Копейкин са "на линия"!

113

Анонимен

преди 1 година

Русофилитиии са навели глава.

112

Вирусът им сеПровали

преди 1 година

за това сега трябва да ви избият по добрият стар изпитан начин - Глад, замаскиран като солидарност срещу агресора путин!!

111

VIVA AMERICA

преди 1 година

Аз имам само американска техника! Най-добрата в света!!!

110

Тировете Доставящи

преди 1 година

80% от Храната в България - скоро Спират! Не, че Другите 20% ще има гориво да се транспортират вътре в страната!! София ще е като Аушнвиц под Открито небе...

109

Льольо

преди 1 година

Само търпение да си напълнят газохранилищата и почваме с ембаргото незабавно. Нахилени лицемери.

108

Анонимен

преди 1 година

111 а САЩ от къде ще купи тоя петрол та да го продаде на наш Кире? Единственото място където има петрол под техен пълен контрол е в Тексас. А там от известно време яко се стрелят един друг. А и специални закони гласуваха преди няколко месеца и са готови дори да воюват ако на централно ниво им заповядат каквото и да било! Света не е такъв, какъвто ви го разказват нашите журналисти с помощта на чичко гугъл. Събудете се!

107

Анонимен

преди 1 година

Една хубава новина! Пълно ембарго трябва, на всичко идващо от тази поместена от авторитарния путинов режим страна. Изключваме ги от всякъде. Това е! Те не са никаква алтернатива на "дивия англо-саксонски" капитализъм. Пропаганда пълна, само това знаят и умеят. Не ни трябват!