226

СС

преди 1 година

тез двамцата на снимката са е.....си лицемерите виж те ги само какви са мазни..... и ще ми управляват ЕС. Май ще се върнат едни съоръжения в действия измислени от другаря Гилотен....

225

Анонимен

преди 1 година

Европейският съюз за кой ли път си вкара автогол. Задава се танкерна война. От сега Иран заплашва, че ще блокира всички танкери на Гърция в Персийския залив. Корабните застрахователи все по-често отказват да правят застраховки - не само на руски танкери, а и на други. Доставките на петрол с танкери ще става все по-проблематична! Пита се в задачата кво правим ние от ЕС след като искат да ограничат доставките по нефтопровода "Дружба"?

224

Анонимен

преди 1 година

Имаше ембарго за петрола срещу Югославия. Що момченца и не само момченца, станаха милионери от контрабанда на бензин за Югославия. И сега така ще стане. Ще процъфти корупцията и нелегалния трафик на горива за ЕС. Що момчища ще станат милиардри от това? В Турция наричат "лъвовете от изтока" мъжете направили милиони от контрабанда с Иран, заради ембаргото за внос на стоки за Иран. Как ще наричаме ние нашите контабандисти направили милиарди от руските горива?

223

логика

преди 1 година

Дали "Европа" очаква Русия да стои безучастно и да страда от санкциите?Има 6 месеца до влизане в сила на санкциите. Достатъчно за алтернативни клиенти.Все пак свободни мощности за добив и преработка на нефт не съществуват.Пазара само ще се преразпредели при по не оптимални условия.Европя ще плаща по-скъпо, а Русия ще продава по-скъпо.

222

Анонимен

преди 1 година

Преди две седмици БМВ съобщиха, че ако доставките на газ и нефт за Германия пострадат са застрашени от фалит. Сега е моментът да видим ще фалират ли наистина или си правят вятър на устата?

221

Анонимен

преди 1 година

Само така тотално ембарго на русландите, пък те да се радват на новите Москвичи , че и някои наши приятели на завоевателя може да намажат! Абе защо бежанците афганистанци , иракчани и сирийци не бягат към русия щом там е супер , ами на обратно !!!!?

220

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Пришнципно съгласие не означава въвеждане на пакета санкции. И отново Орбан е твърдо против, но това не се казва от синекурните медии. И между другото, руските банки отдавна ги изключиха от СУИФТ.

219

Анонимен

преди 1 година

КОГАТО СЛУШАТЕ БРЪМБАР ЗНАЕТЕ ДОКЪДЕ ЩЕ СТИГНЕТЕ ДО БАРАБОНКИТЕ

218

Анонимен

преди 1 година

Нашите прадеди данеби даса оцелели с петрол на русия, тьй че джуджето щом толкова се цупи да сиго наевре в задния двор.

217

Ром"с

преди 1 година

Даа,нещо не се говори за спирането на газта за Дания и ШЕЛ..ОТ УТРЕ 1.06

216

рибока

преди 1 година

След тази новина ми се струва,че Путин е пораснал с 10 см,като го гледам.

215

Ясно е

преди 1 година

Санкциите никъде, никога, нищо не са постигали. Особено пък сега с Русия, която си има нефт, газ, въглища, атомни ценрали, жито, пшеница ....да се къпе в тях. На студено, на тъмно, гладни , няма да са. Но точно народите от ЕС го отнасят дебелия. И това е нарочно - както бе и с ковида- да съсипят тотално средната класа. Дори Германия призн че такава инфлация не са имали.

214

Лелеле

преди 1 година

Тук в коментарите на днес се оказва, че се вихрят най-видните капацитети в нашата държава. Брее направо не е за вярване колко интелект се събрал да дава акъл. Ама като сте толко умни кво правите тук да си чешете пръстите бе? Ми ходете работете и си дайте приноса за успеха на всички нас. Само сеете мозъчни пръдни и сте тотално безполезни. Поне измийте чиниите да не седят мръсни.

213

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 245 Да има такава вратичка смесва се друг петрол и от марка Урал става друга марка, но и тази вратичка също ще бъде затворена до края на годината. На компаниите които правят тая шашма също ще бъдат налагани тежки финансови санкции.

212

Анонимен

преди 1 година

60% от валутните приходи на Русия са от износа на петрол. Това означава че около Нова година приходите от петрол ще паднат на 6% от общия обем. Ако сега са 500 милиона долара на ден, ще паднат на 30 милиона дневно.

211

Анонимен

преди 1 година

Днес слушах коментар, че нито една нефтопреработваща компания не е направила и най-малко усилие за пренастройка на инсталациите, които са пригодени да преработват руски нефт. Нито една в Европа! Което може да означава само едно - не смятат да сменят нефта. Той ще продължава да постъпва, но не чрез директни доставки, а чрез посредници и ще се нарича по друг начин, а не "руски". Разбира се, ще има и друга цена. Целта не са реални санкции, а търсене на политически ефект.

210

$$$$$$ пъпети на САЩ

преди 1 година

Очеизвадно е, че тези лидери/сред които гинекологжката ***/, работят за САЩ и целят фалит на ЕС.. от който изгода ше има предимно САЩ!! От високата црна на петрола, Русия ще компенсира загубените пазари на будала-еврогейския съюз.. и нашия олигоКиро и той им се мазни, докато ни води до нова национална катастрофа.. Повръща ми се вече от еврогейския военен съюз..Народът що седи и гледа сеира, незнам..ще се осети зимъска като му замръзне газо..Прочети още на: https://dnes.bg/rusia/2022/05/

209

Анонимен

преди 1 година

А кога ще се приеме седмия пакет от санкции?

208

Анонимен

преди 1 година

Да се спре целия петрол изобщо, не остана въздух за дишане.

207

Анонимен

преди 1 година

До Христо Христов Плюс $360 милиарда за Украйна от блокирания руски злато-валутен резерв. Възможно е още $100 милиарда от руските олигарси, висши чиновници, висши военни и медийни пропагандисти ако не могат да докажат законния произход на парите си.