146

Анонимен

преди 1 година

Айде 5 лв бензинчетп

145

I love her

преди 1 година

Урсула много я харесвам. Има хубава усмивка и освен това е много голям политик. Мъжа и работи шеф на Файзер и кога беше пандемията приоритетно ни уредиха с ваксини. Веднага ни пратиха. Евалата

144

Анонимен

преди 1 година

Много грозна тази Урсула, братовчед!

143

Анонимен

преди 1 година

Русофили вие на тези двамата паметник трябва да и вдигнете в култ да ги превърните. От тука хващате пътя за Истамбул и от там полет до Москва или Санкт Петербург.Кой кото му харесва и като им покажете 10 еуро на рускините ще видите какво става много сносни рускини ще ви набарат а ако покажете 50 еуро малииии .. като в приказките жени ще думкате

142

Fallschirmspringer

преди 1 година

ФИНЛАНДСКИ ВИЦМъжът се прибира от работа, хваща заек за ушите в двора и го носи в къщиНа!- казва на жена си- Изпържи заека!Няма газ!Запали огън на двораНяма олио!Мъжът изпсува и изхвърля заека през прозореца. Заекът тупва в снега, изправя се и изкрещява:Слава на Украйна!

141

Боко Тиквата

преди 1 година

"Ох не, не... не... не си разбрал братиньо... опраам се, че отиам да вечерам с Урсула ... Фондер Лаен у тех.. а че закусвам с Шал..р Мишел... сабахлем."

140

фон дер ЛайнЯн

преди 1 година

и Жозеп ПросЕл и разни други там лаладжии на синекурни длъжности ще докарат целият ЕС до просешка тояга. Ще се влачим гачИ влечугУ и ще просим за капчица нефт за молекулка ГАЗ!

139

Гз

преди 1 година

Защо след като има субсидии в ЕС в земеделието ? Занамайкитепуткителиви?

138

Иван Славков Батето

преди 1 година

Евалата на г-жа Урсула Фондер. От както ни управлява всичко тръгна по мед и масло.

137

:(

преди 1 година

Браво, само така.

136

Анонимен

преди 1 година

Гачи на прайд са тръгнали...?

135

Ако ХомоШарката

преди 1 година

не Избухне връщаме КОВИД - вече случайте плавно почнаха да ги Увеличават! а аз и до ден днешен не познавам болен от КОВИД, имам предвид с някакви симптоми, а не БезСимптомен, т.е. Здрав, но болен на хартия!

134

Кефче ми е

преди 1 година

най-сетне Затлъстелите като Глигани Немци ще Отслабват на Принудителна Дието или О чащай Германия си Плати Газа в Рубли, това е само за Васалната Периферия като България!

133

Анонимен

преди 1 година

Не трябва да се позволява на хора без деца да стават държавни или партийни лидери и ръководители. Опасни са за бъдещото поколение. Също така трябва да има и горна възрастова граница. В световен аспект.

132

Анонимен

преди 1 година

До готиноТи май не схвана за кво става въпрос! ЕС от нищо не се е отказала. Все едно ти да се откажеш от водата. ЕС каза = по-малко стока (рф петрол) но за повече пари. При дефицит цената не пада, а скача

131

Избирател

преди 1 година

Е, младежкото ГЕРБ ще има много работа по вдигането на цените на бензина тая година ...

130

Тука има, тука нема

преди 1 година

Някакво *** напомня, че Европейската комисия не е избрана пряко от никого. Но като подхваща темата, не е зрле да спомене и президентските избори в Русия и особено сравнително неотдавнашното гласуване за поправките в руската конституция. С наглите фалшификации пред очите на всички беше такава гаргара със самата идея за избори, че не ти трябва да гледаш клоуните в цирка. А ЕК все пак се договаря между правителства, подкрепяни от мнозинства в нормално избрани парламенти. Не като в Русия.

129

Читател

преди 1 година

Тази усмихната баба,раздава присъди от студията,щом й покажат микрофон.С Русия по-внимателно,да не се наложи да се криете като мишки в трици.

128

Анонимен

преди 1 година

Абе то и като казахме че Брекзита ще се обърна яко срещу Англия и тогава ни казвате че сме крейзи, а я виж Борисчо какви идеи вече дава - за нов съюз на периферните на ЕС държави, които хем да са към ЕС, хем да не са. Ха ха. Веселието започва. Нека времето ви покаже колко мнооого грешите. И дано българина има здрави нерви, че това което ни чака ще доведе до яко тупане на юргана в световен мащаб.

127

Заредете се сПуканки

преди 1 година

тая Зима ще Гледате Сериала Ние сме на Всеки Километър - в Цяла Европа! Болшевишката Революция е зад Ъгъла, щото от Глада и Атомното Оръжие не е по-силно!!