60

Анонимен

преди 1 година

Работата стана ясна.Всички държави от НАТО в ЕС започнаха да си дават старите оръжия на Украина и да поръчват нови на заводите в САЩ.Не смогват да изпълнят поръчките оръжейните заводи.Всичко е за едни милиарди,ама мнооого милиарди!

59

Анонимен

преди 1 година

До Ба си Как си представяш САЩ ще жертва Ню Йорк или Лос Анжелис за ядрен удар по Русия само и да спаси Украйна. А пък за още по-малка България абсурт. Или бг майки ще се почернят че синоветс им се бият за САЩ в Афганистан или за Турцуия в Кюрдистан. НАТО е един голям абсурт и заблуда на народите, че САЩ и Турция ще ги пази.

58

Анонимен

преди 1 година

Войната в Украйна е ужаса на българския клавиатурен русофоб . Ем иска да мрази русия ем не му стиска да хване пушката и да докаже че вярата му в победата не е фалшива :)

57

Анонимен

преди 1 година

В Нато един командва САЩ другите са пионки каквото им кажат ако кажат обявете война на Русия ние няма да, се месим и някой тапън.. ари като нас ще обявят

56

Анонимен

преди 1 година

Ми що бе Йенсе, що така се опасявате? Нали когато Путин 2018г ви прожектира анимационните филми много се смяхте, много се забавлявахте тогава, голяма веселба беше. Защо не се смеете и забавлявате сега, защо ви става страшно? Какво ви страхува, какво ви опасява?

55

Анонимен

преди 1 година

Чета изявлението на Урсула фон Лaйн00 че щяли да купуват петрола на Путин защото искали да помогнат да не си пълнела Русия военният бюджет.Чета и изпитвам ужасен срам. Срам защото търпим такива същества които се самонаричат политици. Не мина номера да уморят обикновените руснаци от глад с мерките насочени именно срещу тях и ревнаха когато се видя че 6 милиарда души не се вълнуват от наглите заплахи. Усетиха се че няма спасение без руския газ, петрол,жито....сега въртят да се измъкнат

54

НЕДОСЕГАЕМ ТЕРОРИСТ

преди 1 година

Терориста Юлиян Борисов Георгиев Екзекутира Българи и никога не го съдят защото е приятел на прокурора Иван Гешев и генерал Васил Василев респективно корумпираното МВР /ДАНС!

53

Анонимен

преди 1 година

До До 76 - ооо, браво, браво, добре се напъваш, продължавай все така, още по-дълги обяснение очаквам.

52

До 76

преди 1 година

Колко рубли държиш? В колко руски компании имаш инвестиции и каква доходност са ти донесли в последните 10 години? Кога за последно използва руска технология или продукт? За да напишеш този коментар моля те обясни ми каква операционна система използва, процесора на компютъра/телефона също ми кажи какъв е. Като ги провериш, ми говори за технологичната сила на русия. А да, интернета, който ползваш в момента е американски. Също така, този сайт е създаден благодарение на американска програма.

51

Щирлиц

преди 1 година

Ще ми пренастроите дедовия.

50

Анонимен

преди 1 година

До До 76 - боли, а? разбирам те, много жалко за теб

49

Анонимен

преди 1 година

До До 49 - и защо НАТО и ЕС ядат бой от Русия която няма технологии? Путин ги попиля и военно и икономически великите технологии.

48

Анонимен

преди 1 година

Война на НАТО с Русия и Китай е опасна само за богатите и САШ, защото има какво да губят пари, имоти. От България едва ли някой беден войник ще се бие заради богатствата на Гейц, Мъск, Урсула, испанския крал, английската кралица и пр., а бг политици атлантици първи ще избягат да се скрият в САЩ или ЕС,

47

Анонимен

преди 1 година

Това Нато не ви ли напомня навремето имаше един Вършавски договор дето всички уж бяха членове а един командване СССР сега е нещо подобно САЩ каквото каже другите слушат и това Нато трябва да иде дето отиде и Вършавския договор

46

Анонимен

преди 1 година

Президентът на Сърбия Вучич заяви, че сделката за газ с Русия е изключително изгодна за Сербия, цената е 10-12 пъти по-ниска отколкото в Европа.

45

Анонимен

преди 1 година

Не можеш да продаваш технологии на хора които миришат защото не могат да си позволят да се къпат повевече от един път в месеца.

44

аа

преди 1 година

баси и празния моабет

43

Анонимен

преди 1 година

ДНЕС Урсула ЗАЯВИ ЧЕ ЕС Е ПРИНУДЕН ДА КУПУВА РУСКИ ПЕТРОЛ ЗА ДА НЕ ПЕЧЕЛИ ПУТИН НА СВЕТОВНАТА БОРСА. ЩОТО ВИДИШ ЛИ НА СВЕТОВНАТА БОРСА БИ СПЕЧЕЛИЛ НЕСМЕТНО БОГАТСТВО. ТОТАЛНО ИЗТPEЩЕЛИ БАБИ НИ ВОДЯТ КЪМ УПАДЪК. ВЕЧЕ ЗАПОЧНАХА ОБРЪЩАНЕ НА ПАЛАЧИНКА.

42

Ценителка

преди 1 година

Голям сладур е Йенс...Направо ще го схрускам..ОСТАВКА ЙЕНС..Вън НАТО от Украйна

41

Анонимен

преди 1 година

- Ще има ли Трета световна война?- Няма да има. Но ще има страшна борба за мир, след което няма да остане камък върху камък.