80

Анонимен

преди 1 година

Признайте си, че мразите Русия, какво толкова. Всички го знаем.

79

баба мара

преди 1 година

закриване на нато и ес това са вредни организации за света искаме мир и разбирателство а не конфликти и воини махаите се от балканите и черно море тетрябва да останат зона на мира и добросъседството

78

хубав, но мега прост

преди 1 година

До Оххх оххх - още помня как водеше милион едно желания. Колко чeкии съм набил на нея не искам да си признавам

77

Оххх оххх

преди 1 година

Мая Бежанска не е остаряла изобщо за 30 години преход. Още си е пичкa.

76

Анонимен

преди 1 година

Модернизацията на войската на Киев я направи конкурентноспособна на тази на Бедрок.

75

Анонимен

преди 1 година

Зеленски обяви капитулация преди седмица, но пощенския гълъб все още не е пристигнал своята цел. Подозилат, че се е разболял от Ковид.

74

Анонимен

преди 1 година

Украйнското елит влиза в последния кръг -ликвидация.Храната намалява всеки ден. На Путин само му трябва да чака.И няма за къде да бърза. Ежедневни лоши новини от фронта разрушават инвестиционната привлекателност на проекта Зеленски.На запада доскоро задовoлeн до немай къде бързо му омръзват всички новини. Вече става скучно да слушаме Зеления наркоман да реве едно и също всеки ден.

73

Анонимен

преди 1 година

Столтенберг и Зеленски са си дружки според мен . Вече нямат търпение да се срешнат да се нашмъркат заедно

72

Анонимен

преди 1 година

"Отворената врата на НАТО и разширяването на Европейския съюз помогнаха за разпространението на свободата, демокрацията и просперитета в Европа"_______Баща ми беше военен инженер, служи 20 години на страната си и загуби работата си благодарение на реформите на НАТО преди 20 години. Стана пенсионер на 40, това добре ли ви звучи? Построил е немалка част от ЖП линиите и тунелите в страната. Знаете ли защо го разкараха? Защото е служил на България по време на Студената война.

71

SS

преди 1 година

Чудя се дали до 10год. няма да се разпадне ЕС ? Това е колос на глинени крака ! И във вида си който съществува според мен няма как да оцелее !

70

Анонимен

преди 1 година

Тази година пращаме самолети на части, а догодина им пращаме кавалерията.

69

42

преди 1 година

Догодина разпад и всеки по пътя си.

68

SS

преди 1 година

Следващото десетилетие по всяка вероятност ще бъде белязано с глад,безработица,социални бунтове,крими.престъпност,и не дай боже с хубави ядрени гъби .

67

Анонимен

преди 1 година

2000г. военния бюджет на Русия беше 5 милиарда долара! Може ли някой да си представи какво е това - не стига дори за подръжка на граничните войски.

66

Анонимен

преди 1 година

1991 г. започна програма по унищожение на Русия. 1993 г. Русия сама се включи в програмта и започна усилено да сътрудничи за изпълнението и. Тогава на запад решиха, че няма смисъл да се харчат да унищожават Русия, тя сама се унищожаваше, с тези темпове след няколко години години вече нямаше да има Русия. Въпросът беще не дали Русия ще бъде унищожена, ами след колко години ще се разпадне. Но после някак си по някаква неведома случайност на власт дойде Путин.

65

Анонимен

преди 1 година

Две години купувахме на бялата мафия игрчките.Ваксини,тестове,маски,дезинфектанти и т.н.Сега скочи оръжейната мафия и 3-4 години ще купуваме от скъпите железа.Танкове,ракети,самолети и т.н.Въпросът е след това на коя мафия ще правим оборот?

64

Анонимен

преди 1 година

Кои умират в Украина?Ами тези дето нямат пари да избягат-бедните.Богатите се качиха на колите си и са по вилите си в Гърция,Турция и България.Тази война е за пари.Няма никакви нацисти.Оръжейното лоби трябва да продава някъде оръжие и този път е в Европа.

63

Анонимен

преди 1 година

Това беше предложение на Меркел Европейския съюз да има отделна армия и да не членува в Нато и я пенсионираха набързо

62

Анонимен

преди 1 година

Британският"ТЕЛЕГРАФ": Путин всеки момент ще удържи шокираща победа".Жал ми е за бедните окрайници излъга ги запада,подигра им се ,разигра ги ,смениха чрез преврат легитимният им президент,запада разруши държавата им ,съсипа домовете им. Тепърва окрайнците ще започнат да учат каква фалшификация е запада какви объркани и болни са европейските гейръководители,какви продажници са,колко ги ,, интересува,, свободата на окрайнята.

61

Анонимен

преди 1 година

Защо пенсионираха дър.. тата Меркел нали искаше да, прави самостоятелна европейска армия и да, се отделяме от САЩ набързо и свиха сър.. мите