120

Анонимен

преди 1 година

Плюс срещите имам и достатъчно командировки. И виждам хората в чужбина че се развиват, но не виждам такова нещо в България. Тука се развиват офиси. С писарушки и кол- центрове. С две думи обслужващ персонал.

119

Анонимен

преди 1 година

А това "трябва още малко време" беше популярно по соца чакаха родителите ни да дойде комунизЪма. Сега какво чакаме?

118

Ха

преди 1 година

До АнонименА не ти ли пишат, не те ли канят на срещи на конференции? Не посещаваш ли събития? Ако това го нямаш си се самоизолирал в твоя собствен свят. Предполагам нямаш професионални самочуствие Разбираемо е

117

Анонимен

преди 1 година

Имам си акаунт там. Ама не чух от теб какви чудеса стават в лъскавите офиси.

116

Анонимен

преди 1 година

Още през миналата година Президентът Путин строго каза, че отан е длъжен да се изтегли зад линията от 1997 г.. Отан се направи на глух и има намерение да напредне във Финландия, но вчера експертът Ешфорд предупреди, че границата между Русия и Финландия може да се превърне в стратегически кошмар за отан.

115

NB

преди 1 година

Пич направи си акаунт в линкед ин. Ако не те е срам от професионалнияти път. И ще видиш какво правят хората в БГ. Кипи живот, стават чудеса! Стига си мрънкал, ще има за всички, просто трябва време.

114

Анонимен

преди 1 година

Да съм написал нещо за Русия? Айде кажи какво се прави в България? Аз явно не знам. И сега няма бащица на на родите ама има майка акушерка, която ще казва от кой и на каква цена ще купуваме това или онова? Ама ТИ това не го разбираш.

113

NB

преди 1 година

До Анонимен Всеки работи и си плаща данъците, аз не съм отговорен за твоя просперитет. Ти да не би да си отговорен за моя. Затова основната идея е всеки да има шанас. Света за който бленуваш няма това. Завършил ТУ, друг път, там някога бяхме умни хора. Поредния менте инженер. Явно си уредено мамино синче, затова не разбираш какво ти говоря. Затова и не знаеш какво се прави в България. Е те тия като тебе искат Русия, да скрият некъдърноста си зад лозунги.

112

Анонимен

преди 1 година

"Как хората от лъскавите офиси са длъжни на хората от провинцията" Това нещо не му разбирам смисъла? Явно ценностната ти система е тотално сбъркана. Няма смисъл да се разговаря с хора като теб.

111

NB

преди 1 година

Обикалям България от 90 години, имаше руини, запустели ниви, недей да лъжеш, вече почти навсякъде кипи живот. И това е заради омразните на теб евроатлантически ценности. Искаш децата ти да живеят в държава извън ЕС и НАТО, визи за цял свят. Заключени зад една граница оставени на милоста на някой Бащица на народа. Честно ли това искаш?

110

Ха

преди 1 година

И повечто ти колеги в лъскавия офис не са ли от провинцията. Как хората от лъскавите офиси са длъжни на хората от провинцията. Всеки който иска и се труди може да работи в лъскав офис. Искаш да се дават директни пари в провинцията и да се имитира просперитет. Ти да не би да си от Герб и да правиш стадиони за 10000 в населени места от 1000? Е как не те интересува Русия, нали искаш България вън от Нато и гей парадите. А къде да отиде горката държава, при турците ли, ама и те са в НАТО.

109

Анонимен

преди 1 година

И още малко информация, от първия ден в който завърших ТУ работя по професията си. Винаги съм взимал добри пари, и не ми се налагало да крада. Пътувам много из родината и виждам руини. А това не ми харесва. Това че искам България да е добре не ме прави русофил.

108

Анонимен

преди 1 година

Пак си в грешка работя в центъра на София, точно в лъскав офис. И не ме интересува как е в провинцията на Русия, а ме интересува България, тази България в която искам да живеят децата ми. И колко ти е изкривено съзнанието, щом печелиш добре значи крадеш. Няма как да разберете какво е родолюбие, защото сте продукт на сбъркани ценности.

107

Още нещо

преди 1 година

Видимо нашите русофилски приятели не разбират, основната западна ценност е всеки да има шанс да успее. Хората в лъскавите офиси, не са длъжни на тези които не са стигнали до там, ако в началото всички са имали шанс. Преходния период отне шанса на много хора без да са виновни. Това е горчивата истина която трябва да признаем. Но в дългосрочен план нищо не се променя. Повече Русия означава повече хора без шанс.

106

До

преди 1 година

Какъв хай тек се прави в България? Гей паради? Щом задаваш тоя въпрос и заплатата ти е над депутатаската, значи си от крадливите. Разбирам раздразнението ти. Хората в лъскави офиси работят по професията си. Повечето хора в тия офиси са от провинцията. Явно не си влизъл в такъв офис. И казваш, че имаш пари, значи крадеш! Разбирам болката ти! И провери как е в провинцията на любимата Русия, тамошните бедни хора, дето искаш да направиш нашите като тях.

105

Анонимен

преди 1 година

Какъв хай тек се прави в България? Гей паради? Даже игли за шиене не произвеждаме. Работи се на ишляме за големи корпорации. Какво остава за България? Нищо. А забравих, целогодишно има банани за маймуните на територията. И като пътуваш по цял свят, България какво печели? Ходил ли си в провинцията? Тази България виждал ли си я? Или виждаш само това от лъскавия си офис. И не не съм мързелив, заплатата ми е над депутатската. Не всичко опира до пари, има и ценности.

104

Wanderer001

преди 1 година

До Факт: А кои са основните приятели на мира и човечеството? Нали, след като съществуват враговете, някъде там трябва да са и приятелите? Кои са приятелите?

103

Факт

преди 1 година

САЩ и Нато са основните врагове на мира и човечеството.

102

Христо Христов

преди 1 година

Че нато сам го създаде, за да си оправдае съкествуването.

101

До просперитета

преди 1 година

И какъв е просперитета на България за тия 30 години бе ка лъффф?Огромен, хората пътуват по целия сват, който може работи за най високите технологии. В България се прави хай тек на световно ниво. Да хората отидоха по света и до голяма степен щото не можеха да понасят гнусната русофилска част от страната, която никога не се оправи, полицаи военни и всякакви други проядени от корупцията мекерета. Ако ти не си видял просперитет, ти си мързелив русофил и толкоз. Путин няма да те спаси, ще те изяде!