91

Равнопосавеност

преди 1 година

Дотолкова доколкото НАТО е една държава и много съгласни, а Турция от скоро се опитва да има мнение е възможно, но едва ли. Не бива да се забравя, че Турция е втора по сила в НАТО и евентуалното напускане на Турция би оставило господаря на НАТО без възможности в близост до конфликта, който започна. Може Турция да не е вече безгласна буква, но докато е в НАТО поне не е в друг съюз. По-скоро ще трябва да се молят Турция да не напусне НАТО.

90

Бжежински в Украйна

преди 1 година

Полонизация на Украйна. Поляците ще заемат изборни длъжности, ще бъдат назначавани на изборни и висши длъжности,ще получат достъп до класифицирана информация.Зеленски закръгли банковите си сметки продавайки Украйна.Днес поляците са приветствани в Радата като панове.Това ще струва на Украйнците не само Галиция но и много други райони

89

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 114Бълнуваш ли ве ***, да ти назнача психолог.......хахахахахаха :)))

88

Анонимен

преди 1 година

Долу НАТО и САЩ и техните слуги

87

Анонимен

преди 1 година

Турция реално вече няма кюрдски проблем. Този въпрос остана в историята. Дори в Германия турците които са около 10 милиона поне половината не са турци а кюрди които общуват на турски език. Това е много успешна асимилация с внимателна и чувствителна политика на турската държава. Турция е наследник на Византия. Наследили са и византийската хитрост.

86

Анонимен

преди 1 година

До 109Всъщност ние требва да им простим на рашките, че сме ги създали такива :))) Ако не бехме ние, немаше да има рашки :)))

85

Анонимен

преди 1 година

Турция е 90 милиона. 4 милиона бежанци и 7 милиона кюрди. Кюрдите реално са 40 милиона. Асимилирани са. Най слабо населените региони в Турция са кюрдските а те имат или имаха най висока раждаемост. Всичко е на запад в мегаполисите. Децата на малцинствата не знаят друг език освен турски. Турция в продължение на години води успешна асимилационна политика. Голям принос има Ислямът.

84

До 102

преди 1 година

За какво трябва да ни прощава Русия? Не е ли обратното?

83

Анонимен

преди 1 година

Турция е важна заради географията си, но я си представете България да ги обяви за враг, това ще бъде смърт за тех :))) Нема независими държави, поне в този свят в който живеем :)

82

Наблюдател

преди 1 година

Турция ще остане в НАТО. Дори, ако цената за това е главата на Ердоган.

81

Анонимен

преди 1 година

Най голямата грешка на европееца е че подценява турците, видяли някой друг арабин и си мислят че са като тях.

80

Шишо

преди 1 година

Да 90 милиона, но 30 милиона от тях са кюрди....

79

Гадняр

преди 1 година

Единствената причина все още да няма обособен независим Кюрдистан е точно НАТО. Ердоган задълбочава проблема с намесата си в северна Сирия. Кюрдите са прекалено много и репресиите срещу тях може да доведат до отцепване на големи части от Турция. Ако това не стане е много вероятно един ден кюрдите да станат повече от турците и да завземат държавата отвътре.

78

Анонимен

преди 1 година

При излизане на Турция от НАТО тя веднага ще премине в другия отбор. При една война между Запада и САЩ България ще престане да съществува като държава. Защото Русия няма да прости отново. Москва не вярва на сълзи. Турция в НАТО е гаранция за националната ни сигурност. Това си го вкарайте в празните тикви. Лесно е да се биеш в гърдите на три ракии в панелката докато гледаш тв планета. Турция е повече от половин Русия. Русия 140 милиона Турция 90.А като армия турската в момента превъзхожда руската

77

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 94Може и да имаме ядрено оръжие, знае ли човек какво толкова ревностно пазят в бункерите по планините :)))

76

Пешо

преди 1 година

Статията е фарс ... дързост и красота от поредния журналист. НАТО може да изключи други 10 държави но Турция никога. Ататюрк е единствения който има статуи в цял свят, и в доктрината му пише че Турция е най важният съюзник на САЩ и на Русия. US - United States , обърната монета , SU - Soviet Union. Най стратегическа територия в целият свят и с една от най силната армия.

75

Анонимен

преди 1 година

Турция не може да допусне да бъде изключена от НАТО, защото има доста врагове вътре в НАТО Гърция и Франция и рискува при един регионален конфликт каквито много обича да прави Ердоган да остане сама срещу НАТО.

74

Анонимен

преди 1 година

Ердоган се помисли за велик, но започна да дразни много хора с поведението си и накрая ще изяде хурката. То и без друго много държави са готови да им турят санкциите. Те вече имат такива от САЩ заради С400 нищо не пречи да ги поразширят и да поставят на тясно икономиката им.

73

Анонимен

преди 1 година

До 86, ще се радвам САЩ да го пренесат адреното оръжие в България. Тъкмо локалните про руски мафиотчета ще бъдат смачкани моментално !

72

Анонимен

преди 1 година

НАТО не може без Турция. Голяма грешка ще е ако ги изключат.