131

Наблюдател

преди 1 година

много големи свободни съчинения са написали от пропагандата но истината е съвсем друга че нато не може да си позволи да изгуби турция като съюзник в нато защото ставанпо гей формация

130

злобар

преди 1 година

До NoirFire Рано или късно срещу НАТО ще се сформира нова сила подобна на Варшавския договор и тогава ще се осъществи военният,политическият и икономически баланс на света... Дотогава САЩ ще разиграват народите с НАТО и ще налагат своите интереси и догми !

129

злобар

преди 1 година

Представете си колко хуманни и демократични щяха да са българите тогава към турците и помаците от Родопите създали работническата партия ?!...Представете си колко благосклонни щяха да са Българите към кандидатурите на Швеция и Финландия ако те толерираха по същия начин и "борците за независимата Турска родопска република" ?!...

128

злобар

преди 1 година

без разлика дали са деца, жени или старци !...И как въпреки че България и Турция са съюзници в НАТО турците открито финансират и въоръжават сепаратистите ...и как гърците и македонците им дават убежище и подкрепа вътре в своите граници а НАТО и Сащ правят санкции и ембарго на България защото убива "борци" за независимост...И тогава ли ще казвате "каква е тази борба " и ще говорите за асимилация или пак ли ще виждате "грозното лице на Ердоган и Турция и турците които вече са станали вирусни" ...?!

127

злобар

преди 1 година

Представете си турците и помаците от Родопите създали работническа партия и са обявили нелегална въоръжена сепаратистична дейност с цел да обявят независима Турска родопска република ...40 години почти всеки ден в един български дом да идва ковчег обвит с националния флаг и с траурен марш и залп се извършва погребението на поредния български воин загинал в поредната акция на сепаратистите или си представете как в някоя църква на Великден,как на някой мач в стадион или как на площад на голям български град избухват бомби взривени от сепартистите и убиват невинни български граждани без разлик

126

Анонимен

преди 1 година

До Fakt Ние сме ги гонили, щото бегаха кадъните от нас, а бехме само 4.5 милиона население, направи си сам сметката ту рче :)))

125

Fakt

преди 1 година

Населението на Швеция и Финландия заедно е колкото няколко квартала на Истанбул.Кой разбрал,разбрал :)

124

Анонимен

преди 1 година

Турция има най многобройната армия в НАТО излезне ли от там НАТО става просто НПО

123

Анонимен

преди 1 година

Някои си е развивал свободни съчинения, пък ние ги доразвиваме. От 70 години Турция е член, а сега ще я изключат за да приемат нов, щото Турция искала новите да не подкрепят сепаратисти на територията й. Я пак си помислете за какъв Х е създаден НАТО тогава? Първо сигурността на членовете, после на останалите. А сега вижте Украйна и направете асоциации, ако можете. Американските журналисти не могат явно.

122

Анонимен

преди 1 година

Турция определено не е приятел на Русия, имат си кървавата история двете държави :) Ердо играе като двойнствен агент, да видим какво ще стане :))

121

Анонимен

преди 1 година

Каквото е казала и каже Турция-това е било и ще бъде. Джендърите нямат силици за да променят нещо или да налагат условия.

120

Анонимен

преди 1 година

Някой ако вади мускули на Ердо, трябва да е голям смелчак.

119

Анонимен

преди 1 година

Измишльотини...И какво е нато без Турция...Смях, ама голям смях.

118

Супер

преди 1 година

И това вече ще развърже ръцете на Турция да си прибере обратно българския вилает. Дадохме си оръжията на украйна, армия почти нямаме, НАТО как помага и дали ще си мръдне пръст? Ами да питаме Зеленски, ако искате.

117

Анонимен

преди 1 година

Турция сама ще си тръгне!

116

Паню Баирски

преди 1 година

Турците отдавна трябваше да бъдат изритани от НАТО - те са фурнаджийски лопати и за нищо не стават - жалки ***! Турция и Унгария вън!

115

работникЪ

преди 1 година

Даааа, същото е и когато имаш шеф който е уникален ***, озъбваш му се в един момент и те освобождава от работа.......

114

Анонимен

преди 1 година

НАТО и САЩ няма да изтърват Турция.По скоро ще вземат мерки да дойде по- правилен човек на власт и всичко да се върне на мястото си. Лошо, много лошо ще бъде за нас ако светски и религиозно настроените се сбият.Ще видим такъв бежански поток ,че свят ще ни се завие.

113

Никола Стефанов

преди 1 година

Ще изхвърлят Турция от НАТО? Сериозно? Държавата със втората най-голяма армия в НАТО? Дори и САЩ не са толкова ***, че да направят такъв подарък на Русия.

112

Анонимен

преди 1 година

Ай сиктир , хич им не хреба нато