151

злобар

преди 1 година

До МММ Точно като в Бг 4 или 5 към едно 84мил. население от от тях 14 мил. кюрди и то не всички с ПКК...Вие едно ДПС едвам ги търпите сега а камо ли ако почнат да ви взривяват по стадиони или по площади !?...

150

Дизраели

преди 1 година

Никой няма да се занимава с кюрдска държава,нито с контролирането и ,това ще същата катастрофа като Афганистан! Кюрдите са там много преди туруците и се използват да скубят опашката на османския пуяк и той да вряка уплашено и разтревожено,както и го прави ! Никой не иска османската пустиня,богатството и е един пролив ( по волята на Британия)ценен само заради важността си за блатните варвари !

149

али

преди 1 година

До МММ - Възможно е ! Но има едно голямо, но защото вонната не се свежда само до въоръжаване. Едно е 700 000 хил. армия с опит, десетки години борба с ПКК, последните години с оперяця в Сирия и Либия. България няма как да събере толкова армия !!! Кой ще работи ? кой ще се бие, кой ще защитава страната ??? Бойна само със самолети не се печели... Сложно е ...

148

злобар

преди 1 година

В Турция вече никой не хвали политици които многократно са прекланяли глави пред военните преврати на ЦРУ и НАТО и си вземали шапките и мирно и тихо се оттегляли някъде на уютно,за да се появят по късно за да продължават да лъжат народа с демагогия и изкусна еквилибристика...На турците им е дотегнало от лъжи и фалшива демокрация...затова вече предпочитат политици които държат на думата си и не шикалкавят като предишните нищо че вие ги виждате като диктатори или султани, на тях това не им пречи...дори това е генетично най правилната форма на управление при турците !

147

МММ

преди 1 година

До Дизраели - спорно е! Кюрдите са над 40 милиона и доколкото си спомням са в четири държави - Турция, Сирия, Иран и Ирак. Спорно е, дали Западната "склонност" да се помогне на кюрдите за автономия и собствена държава не е доста преекспонирана. В Сирия ясно се видя, че ги употребиха и изоставиха. И не само там. А и защо смяташ, че Америка би контролирала по лесно Кюрдска държава? По скоро ще направят отстъпки за да запазят Турция. Ердоган го знае и го използва перфектно като лост за целите си.

146

Дизраели

преди 1 година

Ножът (кюрдите)който се крие зад гърба на Турция е поставен там от самите турци,само трябва да се задвижи в правилната посока и ще свърши работа, няма по просто сборище от потурите !

145

МММ

преди 1 година

До Али - не, че би било невъзможно. Ако България бъде въоръжено - поне колкото Гърция. Но тук проблема е друг - за Европа и особено Америка е кристално ясно, че комунизЪма никога не си е отивал от България. Знаеш - ако ходи като пат/ка и кряка като пат/ка - вероятно е пат/ка! България е ненадежден съюзник. Както виждаш и Ф-ките не ни дават - не ни вярват и има защо. Гледай и сега покрай Украйна какви ги вършим - и ще ти стане съвсем ясно. В тоя случай ние не сме алтернатива на Турция.

144

Йоджалан

преди 1 година

Де късмет ! Гял кефим , гял.!.

143

Великия туран

преди 1 година

Вай -вай, тръгнахме кат аслани,върнахме се ....... ,ай дън казвам как ! От векове туруция не разполага с ресурс от дьонмета и потурнаци които да и водят войните, от тогава все назад! От обслужените анадолските " ергени " амазонки не става!

142

Али

преди 1 година

Ако Турция се отдели от НАТО ??? На балканите, кавкаския регион, близкия изток, Иран, Русия на Черно море, сега и с конфликта Украйна... на кой ще разчита НАТО ??? България и Гърция и на ПКК ???? Защо все си мисля, че везните много сериозно ще клонят към Русия и в съюз с Китай...Незнам дали НАТО най-вече САЩ могат да си позволят този лукс или по точно експеримент...Колкото и да не си го признават Турция е фактор...

141

Менто

преди 1 година

Ефекта на кънинг дрюгер .!. Маструбирам яко ,но само виртуално с виртуалния си туй,бича злобарки на потуранския си дъждовен червей и плаша виртуално гарги с виртуални турци!

140

Анонимен

преди 1 година

Естествено че на запада не се харесват държави, които си защитават националните интереси.

139

МММ

преди 1 година

До злобар 167 - чак сега зачетох постовете ти, и схващам кой или какво си! Е, гледай сега - това което ни пречи да си представим загиналите български войни в този случай е, че ние българите не държим 14 милиона кюрди без право да имат ако не собствена държава, то поне автономия. Каквото почукало човече, такова се обадило. И да, Ердоган тласка Турция към ислямския фанатизъм. И да, иззе власта от военните, какъвто бе завета на Ататюрк. И е диктатор. Защо го защитаваш?

138

МММ

преди 1 година

До злобар - еха! А ние къде се "припадаме" в тоа "Велик" Туран?

137

МММ

преди 1 година

Едва ли би се стигнало до изключване на Турция!

136

Некъф

преди 1 година

А бе те и рашките се тупаха с най мощната армия ама ги видяхме колко са велики! Въоръжени с гранатомети и автомати украинците ги отблъскват, че и за капак им потопиха един от черноморските флагмани!!! Относно великата османска империя, за 500 години не успя да ни заличи, че сега ли! Я ФАК ОФФ

135

злобар

преди 1 година

Ефектът на Дънинг Крюгер е склонност, при която индивиди страдат от илюзорно превъзходство, изразяващо се в надценяване на собствените познавателни способности.

134

Кесаря Тервел

преди 1 година

От векове гнилия труп на османския тумор се мандахерца в долния край на морето само за да пречи на мечката подпрян на трупчета от ингилизи и евреи ! Спре ли чалмата да си изпълнява функциите ще бъде сменена с фес ,бомбе или кипа !

133

злобар

преди 1 година

Тюркския Съюз или Проектът за "Великият Туран" е вече почти готов и много скоро веднага след украинския тайфун и след въртопа на санкциите ще бъде официално обявен...Това ще е най сериозният опонент на НАТО след бившия Варшавски пакт... Представете си НАТО без Турция срещу ТУРАН в който ще има и Унгария и Сърбия и "рухналата" Русия , и целият Среден изток и Китай !

132

ZV

преди 1 година

Една Франция ще заличи Турция ако иска.================≈===============≈=≈=============Франция може да заличи само племената с копията и лъковете в Африка. Ако се противопостави на Турция ще хвърчат 3-то полови индивиди на посоки.