18

42

преди 1 година

България се превърна в авангард на глупостта. Цените ни вече преминаха Швейцария и Скандинавия, работният ни пазар особено в частната сфера е под кота 0, заплатите убийствено, геноцидно ниски. Обричат на глад и студ още в близката една година над 80% от народа. От никой не се търси сметка за престъпен произход на капитала. Прости хора и роми едва завършили начални класове, разполагат с луксозни имоти и автомобили, очевидно придобити по престъпен начин. Корупцията продължава да вилнее у нас.

17

Последни Новини

преди 1 година

за последтите 2 месеца, Байдън увеличи вноса на Руски петрол в САЩ с 40% - това е щото Русия му е враг, или по-точно защо да не лапне, това от което ба лъ ците като Българите се Отказват - Доброволно!!

16

Анонимен

преди 1 година

Срещу авансово плащане, САЩ ще ни изпратят чертежите на танкерите, с които ще ни карат газ и петрол.

15

Анонимен

преди 1 година

На американците им притрябва петрол и нападнаха Ирак. Дано никога не им притрябват кисело мляко, шкембе чорба и мързеливи хора!

14

Муахаха

преди 1 година

а след Отсрочката - кво правиме?!

13

Въпрос

преди 1 година

В Украйна от къде вземат петрол?

12

Нет Рубля, Нет Газь

преди 1 година

Тука Повече Никога - Чужд Инвеститор няма да дойде - Държавата се Управлява от Днес за Днес - нямо и 1 ден дългосрочно Планиране, т.е. Сигурност на Инвестициите - Отричателна!

11

Авангард

преди 1 година

Относно петрола- Румъния глоби с млрд лукоил и ги накара да си плащат данъците там и да се откажат от прилагната у нас схема за Търнене на държавата и населението. Киро крякащия и асан мазни обаче въпреки големите заявки не смеят да го направят. Ами хайде бе нали уж гледате националния интерес ахахаха циркаджии нищо няма да направите освен да фалирате държавата със заеми и приемането на еврото. ГаЗохранилищата са празни. Зимата ще е весела

10

Анонимен

преди 1 година

Открих фирма за внос на бензин от Казахстан. 2,40 лв крайна цена

9

с нетърпение

преди 1 година

очакваме изявление на кирчу че благодарение на мноо стабилната коалиция и лично на него и лена отсрочката е осъществена .

8

Ес

преди 1 година

Ед много ме забавлява и особено управляващите го- налагаха санкции на кило/наш Киро първи крякаме и налагаше заедно с тях/ и накрая какво стана. Ами ние наложихме санкции ама сега сами няма да ги спазваме щото ще фалираме държавите /явно е че разУмните плащат за газ в рубли за да не си затрият икономиките/. При нас -ще купуваме гръцка/руска/ газ с печалба на Гърция и печалба на наместени я посредник на който продадоха газта от чирен без пари още първи ден на новия директор. Щотоидва от фирмаа

7

Анонимен

преди 1 година

Отсрочка докато кокорчо намери начин да постави негови посредници и ще стане ястреб както с газа

6

Анонимен

преди 1 година

И нека сега Простото Киро,борецът за демокрация у света,просто да обясни аджеба с какво ще плаща петрола с рубли или евро,щото за Путин ние сме вражеска страна и следва да плащаме с рубли...и ако плаща с рубли може ли да каже що не плаща и газта с рубли...

5

Анонимен

преди 1 година

Въпросът вече е дали руснаците ще решат, че си заслужава да преговарят с нас не само за петрола, а и за каквото и да е било.

4

Анонимен

преди 1 година

Дрогари ватянки ,разтрийте алкашки очички и газ по клавишите, да зазвънтят капейките.

3

Българин

преди 1 година

Това не е достатъчно. България трябва да поеме контрол над управлението на Нефтохима. В момента руският петрол се продава на нива 60-70 долара, но реснозите чрез разни врътки декларират, че го купуват на цените на сорт Brent. Също така трябва да се с огат измерватални уреди на входа и изхода на рафинерията, както и да се спре монопола и върху акцизните складове за гориво, които 80% са собственост на Нефтохима.

2

Анонимен

преди 1 година

Защо изобщо някой ще ни определя какъв петрол да ползваме? Ние роби ли сме?

1

Анонимен

преди 1 година

и какво стана с "България станала авангард на ЕС и света към бъдеще без руска енергия"?!