98

Shark

преди 1 година

До 2024 в България ще се сменят 3-4 правителства. А ЕС в какво положение ще бъде никой не може да каже. Не е ясно дори дали ще съществува.

97

Анонимен

преди 1 година

ЕС е изтъкан от лицемерие. Висша доза лицемерие. Повечето им партийни лидери бяха намесени в бордовете на руски компании и конгломерати, висшите чиновници бяха затънали до шията в зависимости и корупция. И хайде да не се заблуждаваме, че ако не беше тази война, цялата тази картинка щеше да е още на лице и да действа с пълна сила. Докато ЕС не се отърве от лицемерните си практики, нищо добро не го чака!

96

+++

преди 1 година

Хайде Кирчо,уплаши Путин,ха ха ха.Смешници.Цяла Европа купува газ с рубли,само нашия *** е спрял ПОТОЦИТЕ.Крайно вреве е да се иска медицинско и психо за хора заемащи държавни длъжности.

95

Анонимен

преди 1 година

Кирльо продаде България за евтин двукорабен газ янки-н, и за гръцки газ руски.

94

сериозно?

преди 1 година

До Анонимен 117-------ХАХАХХАХХААХХАААААААААААААААА.....................

93

Смешници

преди 1 година

И кво? А 38% увеличеното парно кво го праим!

92

Анонимен

преди 1 година

''Русия е труп '' - констатация на китайското разузнаване

91

г

преди 1 година

До АнонименБез въглероден отпечатък, означава с по-малко хора.Всеки човек е въглероден отпечатък, но щраусите си мислят, че някой им мисли доброто.

90

7878

преди 1 година

България не купува петрол, защото няма държавна рафинерия. Лукойл през годините е преработвал не само руски петрол, просто най-евтино за тях е да си внасят тяхния руски петрол, който те си го добиват. Тази новина да се разбира, че плашейки с вето българското правителство спасява една руска рафинерия собственост на Лукойл. Не че те имат нужда от спасяване, а те ще си запазят печалбите, защото няма да се налага да мъкнат петрол от майната си. Отделно кво ни засяга печалбата на Лукойл Нефтохим, та нали те нямат печалба и никога не внасят данък печалба в България.

89

провалената блицкриг

преди 1 година

Санкциите бяха подготвени отдавна. Идеята беше в края на отоплителния сезон Украйна да започне блиц офанзива в Донбас, в същото време целия свят спира да купува газ и нефт от Русия, светкавична санкционна война - 1 долар 300 рубли, провал за Путин в Украйна, всичко им спират на руснаците и населението и върхушката изпадат в шок и свалят Путин. Но на 24 февруари нещо се случи, а ЕС и САЩ продължават по стария план, все едно нищо не се е случило. ЕС го чакат сега тежки времена.

88

Анонимен

преди 1 година

Зелена енергетика, всичките им вятърни "перки" заедно със слънчевите панели е една голяма измама, един помпозен пиар за сплашване на страните от ОПЕК и Русия. Не повече от 5% от необходимото за света количество може да даде цялата зелена енергетика в близките 30 години, и то по цена 3-4 пъти по-висока отколкото традиционни въглеводородни източници.

87

Анонимен

преди 1 година

Бъдещето, което ни готвят със зелена сделка, въглероден отпечатък и т.н., е без всякаква енергия за нас, ако могат и да ни вкарат 2 м. Под земята, да ни няма. А техните частни джетове и яхти с какъв петрол джиткат намате право да питате.

86

Анонимен

преди 1 година

Нали Русия беше нищо. А се оказва, че била важна за световната икономика. То затова се разпада СССР. Преди разпада били произвеждали некачествени стоки. Спомнете си преди 1991 и след това от Китай каква стока идваше. Ужас. И сега от Китай какво пристига, почти всичко. Та това е било, страх да не се развие Русия икономически с ресурсите, които имат. Те затова се въоръжават, да си пазят територията и ресурсите. А ние златото си дадохме за 1%.

85

Анонимен

преди 1 година

Какво стана с унищожителните санкции, къде е долар за 500 рубли, къде е рухналата руска икономика, къде са масовите протести на руснаците останали без Zara и iPhone и Макдоналдс които излизат да свалят путин, къде е инфлацията 35% - руснаците бяха готови на всичко това, но сега рублата е под 60 рубли за долар, инфлацията е под 15% - по-малко от ЕС, руснаците пак си имат айфон, а в ЕС ще студуват, ще купуват бензин по 5 евро, и дори може и да гладуват.

84

Анонимен

преди 1 година

Азовстал по официални данни даваше чрез износ 20% от европейските стоманени профили. Ала цените на въглищата скочиха неимоверно, и самото производство на Запад става нерентабилно. Междувременно,Русия още миналата година се превърна в износител 1.

83

и не само нефт

преди 1 година

Автомобилната промишеност може да спре. Автопроизводителите вече заменят цялото обурудване на автомобилите с евтини дисплеи защото им липсват чипове и материали, колите скоро няма да имат нищо вътре, само седалки, волан и един touch-screen и от него ще се управлява всичко, защото така е по евтино.

82

Азовстал

преди 1 година

"Според нея Европейският съюз вероятно е "близо до достигането на предела" на способността си да налага ограничителни мерки срещу Русия. Отбелязва се още, че общността не е успяла да нанесе сериозен удар върху "доходната енергийна индустрия". - - - това изречение защо ми напомня за героите на Украйна от Азовстал?

81

Анонимен

преди 1 година

В една от последните си медийни изяви Хазин разглежда въпроса за "врага" - прес ВСВ беше ясно, врага беше в Берлин и трябваше да бъде унищожен в Берлин. Сега няма Берлин, сега "врагът" не е в Ню Йорк, Вашингтон, Берлин или Лондон, сега е целия глобален финансов капитал навсякъде, но непосредстветно олицетвотени и оръжие на този глобален капитал е ЕС, ето защо първата задача на Русия трябва да бъде унищожението на ЕС, разбира се не военно, ами политически и икономически.

80

Анонимен

преди 1 година

Вдигнат ли санкциите това ще бъде краят на Запада, значи да признаят, че са победени. Целият западен свят ще призндае, че е победен от Русия както икономически, така и военно. По скоро ще ходят пеша, ще карат колела и няма да се къпят отколкото да вдигнат санкциите, а и самите санкции скоро ще станат безсмислени.

79

жалките ЕС

преди 1 година

Урсула фон дер Лайен в това интервю казва в прав текст, че ЕС няма да спира вноса на нефт от Русия, защото "Русия ще пренасочи нефта от ЕС към световните пазари където цената ще се покачи и това ще напълни военния му бюджет" - ха ха ха, ЕС ще внася петрол от Русия за да вреди на Путин, иначе Путин ще го продаде по-скъпо на други ***/dimsmirnov175/33733 - колко са жалки.