138

Димитър

преди 1 година

По време на тази война за пръв път чух за бежанци с претенции.

137

до 201

преди 1 година

Братле, едва ли биха те разбрали! Това са масово промити мозъци! Промити с фашистка ропаганда!

136

Анонимен

преди 1 година

Време е да си сменят сами чаршафите и да си чистят сами. Стига вече камериерки! Вижте ги всички са с ноктопластика! Много имат и изкуствени мигли.

135

Qanon

преди 1 година

И това правителство трябва да си ходи! Води се антибългарска политика от години!

134

Анонимен

преди 1 година

Интересно ... под всяка статия за Русия или Украйна има 200 дежурни коментара ... Явно това е нормата спусната от пAсолството ... хората работят на норма ей

133

Анонимен

преди 1 година

Плащат им, за да скандират. Една пита-+Грябва ли да плача?". Плачи ме, как иначе. Гнусни укри. Трябвало ли да плаче, за повече драматизъм. Трябва, трябва, хурво.

132

Васко

преди 1 година

Да си ходят във Украина със тези претенции

131

Анонимен

преди 1 година

Ами почивката им свърши. Как да не са недоволни? Мръсни пропагандатори и флаш мобове и хепънинти. Плащат ви за за това, но ще си платите и вие.

130

До атакист

преди 1 година

Все ми е едно бре човек. Смисъла е, че можещите не искат да работят на нашия стандарт. Ти къде отиде през 9 поляни в 10-та.

129

Българин

преди 1 година

Сега не е време да се увеличават доходите, демократичния украински народ се нуждае от милиарда евро месечно за да може Украйна да функционира като икономика, иначе рухва. Трябва всички в ЕС се мобилизираме и да отделяме от джоба си за да съпортнем демокрацията в Укрейн за да навредим на Путин и на Русия.

128

Бай

преди 1 година

Всичките 500 "хотела" са държавни бази

127

Анонимен

преди 1 година

Абе, къде са прехвалените украинки, че досега видях само некви лоени топки с едри аграрни черти?

126

Таня

преди 1 година

Коя уважаваща се украинка ще ви работи за 2-3000лв по цял месец? Тези хора имат достойнство и чест, не са като вас шматки.

125

Бай Реджеп

преди 1 година

Истината е, че принуждават директорите и ръководителите на държавни фирми и ведомства да приемат в почивните си бази беженците. При заплащане от 15 лева на ден естествено, че ще са на загуба, но няма да смеят да протестират. Тока държавата източва собствените си фирми. Можеше вместо по 15 да заплащат по 40 например, но явно хазната вече е празна.

124

До атакист

преди 1 година

Пишеш несвързани неща. Какви закони, какъв Зеленски съм коментирал? Още по-малко кога този човек е дошъл в страната.... Организирай се по-добре за да ти спори.

123

Анонимен

преди 1 година

Днес автобус с украински бежанци минава границата при Дуранкулак и влиза в България. И гледат - пътищата на дупки, нивите пустеят, недостроени блокове стърчат като разбити бункери, разграбени разрушени заводи, разруха и занемарени имоти. Един от украинците пита шофьора:- Путин и тук ли е пускал бомби?- Аааа, не. Tо тука си е така.

122

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Как да го кажа по разбираемо??? Това ,което се случва е сливането на нацистката украинска мафия с турско-грепеската в Родината ни . Няма нито един ресторантьор или хотелиер с власт и пари,който да не е част от антибългарската турско-еврео-гръцки мафия. Ромеите са роми,не забравяйте.

121

Анонимен

преди 1 година

След една седмица прекарана в Перник, украинските бежанци, помолиха за хуманитарен коридор до Мариупол.

120

Анонимен

преди 1 година

Някой знае ли какво се случи с онези украинци обрани с 200 000 лева в България?

119

До атакист

преди 1 година

Бъркаш ме с някой друг. Аз нямам идея кога е дошъл в България този човек. Както казах - не ни интересува. Търсим някой да пише код. Качествен код. До там.