198

Беси

преди 1 година

Не виждате ли че не искат да се местят от Варна какво само заблуждават хората че ще ги разселват във вътрешността на страната.Глупости!

197

Никой

преди 1 година

Недоволни да палят и да се прибират към Украина тази изм.т искат да ги настанят на морето да е.а тяхнатата м.*** колко пари дава държавата на тях на ден а за нашите деца 40 ЛЕВА НА МЕСЕЦ за това няма да плащам данъци на таз държава ще си работя в друга страна и толкова

196

!

преди 1 година

А искат ли във Военна рампа или Харманли.....има и палатки по 20 лв в хипермаркетите, ама пък дивото къмпингуване е забранено. Тия бежанци почват да прекаляват с изискванията си....в Англия хората директно взеха да ги гонят от домовете си. Никога не е имало такова отношение към бягащи от война, но за сметка на това не е имало и толкова нагли бежанци. По морето украинците карат изключително SUV и джипове за над 100 бона. Хич не е рядкост да видиш Х7, Q8...

195

Анонимен

преди 1 година

Недоволните да ходят на Запад, където ги очакват физкултурни салони за 100 човека с една тоалетна. Няма нужда от баня.

194

Анонимен

преди 1 година

Човек, който е преживял и бяга от война, за да спаси себе си и близките си не мисли за комфорт, а е благодарен че се е спасил.

193

Анонимен

преди 1 година

Укрите да се настаняват в мазетата който българин отвори мазето си за такъв да получава 40 лева дневно за пенсионери 50..това е политика водена в интерес на българите..

192

Анонимен

преди 1 година

В момента неустрашимите и непрощаващи чеченските бойци на Руската федерация отново правят сериозно зачистване на нацистки плъхове, този път в Химическия завод "Азот" в Северодонецк.

191

Киро Х

преди 1 година

До Груйо Михайлов Така трябва да бъде и така, повярвай ми, е по-добре! Като раздяла с неподходящо гадже - в началото терсене, но като мине време е супер и в един момент дори бившето да ти се обади, нямаш нито желание, нито интерес да говориш с него. Връщането към Земята полодородна и отглеждането на храната ни, както и производството на електроенергия от собствени, независими източници са истината за БГ. Зависимостта, независимо от кой е пагубна! Винаги излиза през г ъза!

190

Додо

преди 1 година

Да си ходят обратно в Украйна или в някоя по-богата държава! Не бива бедният Българин да плаща сметката от еврейските игрички на евреите Путин, Зеленски и Глобо Хомо!

189

Анонимен

преди 1 година

Бежанците от морето ,сиромашките не искат да ходят по другите градове ,марш при Путин фашисти

188

(-_-)

преди 1 година

Усещате ли двойния стандарт? Значи може бежанци от войната в Сирия да речем да се настаняват в лагери, а тия нагли укропитеци по хотели!? Как не ви е срам бе, г о ве да прости, а българската бабичка се чуди как да си плати тока.. Ще си го получите един ден, да знаете!!

187

Анонимен

преди 1 година

Да се пиша и аз бежанец че не сме водили детето две години на море. Ама не става . Парите не стигат и шефа не пуска отпуска.

186

Станко

преди 1 година

Мислех си, че само араби и сърби (босненците са си били сърби богомили) се колят по между си в 21 век.,но се оказа ,че има и други братовчеди дето се трепят един друг.Руснаците доказаха, че са изостанали с 50 г. от културната цивилизация .Украинците пък доказаха ,че имат некви фашисти в Азов .Хванаха едини от Азов (тубата ) с татоировка на лика на Брейвик ли къв беше оня норвежеца дето изби 65 деца на лагер на социалистическата младеж . Що за мръднал треа си да си татуираш масов убиец на деца.

185

Перачка

преди 1 година

Нашите украинци не са свикнали в мизерни хотели като за българи. Те са от по висша раса. Не сме достойни да им прислугваме.

184

Груйо Михалов

преди 1 година

След година и нещо свършва ядреното гориво в АЕЦ -който е пригоден да ползва рузки пръчки с гориво.(Апропо и САЩ купуват/купуваха ядрено гориво от Русия)Та като спре АЕЦ а нема ИТ няма Меринджей всички ще копаме картофи на село и ще си светим с канилото с лой от коледното прасе...

183

Падаря

преди 1 година

В румъния на палатки в германия във физкултурни салони в Полша по чстни домове и лагери , при нас на хотел .Лошо нема ама сред украинците има руски украинци провокатори и правят клипове как не били доволни от басейна или как българите ги мразели.А- у ,абе манджа с грозде.Да спират тоя конфликт ,че 1/3 от Африка се хранят от украинско зърно и ако към 300 милиона гладни африканци тръгнат на сам няма кво да ги спре . Зеленски слез малко от облаците, Путин ела на себе си и сядайте чевиеба и двамата.

182

bbb

преди 1 година

До АнонименИнтресно какво реално създават/произвеждат в този ай-ти сектор, че да им плащата толкоз много? пък и нали уж тук са останали най-бедните и нуждаещи се бежанци, дето в Украйна си нямат нищо? Ще берем много ядове с тези навлеци, които са тук от март и все от народния бюджет им плащаме. И щом по морето и през лятото ще има украинци то кой ли българин ще се осмели да иде на нашето черноморие?

181

ДА

преди 1 година

До До 236--А па то един живот.....Тия от моренеце,малко на планина!А има рози да се берат в карловско!За един бежанец не трябва да има значение къде е настанен и каква работа му се предлага!А те -недоволни били!И аз съм недоволна ,*** кой ме пита!

180

Иван

преди 1 година

До момента в България от Украйна са влезли 300 000 души. - ей това е адът под небето. Очаквайте скоро да ви кажат, че нашата територия им принадлежи и трябва да си ходим! СРАМ И ПОЗОР ЗА ПРАВИТЕЛСТВОТО НИ!

179

g.venov

преди 1 година

До Анонимен 243 толкова сте умни,че затова България е на тоя хал,а фондове казваш,ами аз един фонд не съм видял да произведе нещо реално и защо не съм видял "успешен" българин в САЩ примерно