178

Анонимен

преди 1 година

248 - те са IT - та. Не са на помощи. Гледам ги по плажовете. Грабнали всички лаптопите и програмират по цял ден. Един се блъсна в колата на мой приятел (смърдеше на програмист) не видял колата. Писал код докато карал...

177

Анонимен

преди 1 година

Хотелиерите че се радват на 15 лв )

176

Анонимен

преди 1 година

Варна се пука от ядящи по ресторанти украинци. Даже най оборотният спа център по 50 лв вход беше пълен с тях. На кой ще помагаме по точно?

175

Анонимен

преди 1 година

Тия фашисти им хареса на моренцето ,не искат по другите градове ,но иначе реват че имало война ,марш при Путин тогава

174

Анонимен

преди 1 година

Ама и хотелите си го просят. Ще изгонят плащашти туристи за да вземат 15 лв на ден. Какво ще им дадат за 15 лв три хранения ток и вода плюс персонал? Ще ревнат пак че ни им излизат сметките после. Цените все пак ще се вдигат още. Това е само началото.

173

Анонимен

преди 1 година

Казваш му работят в ИТ сектора, не ползват помощи, релокирани тука, плащат плоски данъци и в топ 2% на най-високите заплати у нас- недоволен. Казваш му, че на бедните ЕС им помага с 40лв. на ден, които се инвестират в бизнеса и се връщат в държавата- недоволен. Д си намерени работа. Абе, завистливо племе. Затова и крайно бедно.

172

Укрите в Германия

преди 1 година

са във физкултурни салони с прегради до 2 м. височина и по 4 легла в преграда и то само за бедни с коли под 7 000 евро. И без никакви помоши. Който иска пари - работа колкото искаш. А тукааааа???

171

Анонимен

преди 1 година

Винаги гледам от успелите. Как и защо са успели. Разбира се, успелите с честен труд, предимно интелектуален, че търговията не е моето (освен критовалути и фондове). Уча се по цял ден. Масово забелязвам в коментарите, че българинът види ли скъпа кола и край- крадец е. Връзкар е. Да, ама не. Ярко впечатление в коментарите прави сблъсъкът между ниската класа аусайдери до живот и мислещите хора.

170

ПИТАНЕ

преди 1 година

Докога бедна БЪЛГАРИЯ ще отделя за стотиците хиляди укро-фашисти 5-кратно по-големи средства от изградилите родината ни пенсионери???

169

Анонимен

преди 1 година

Пичове, въртят се тука гледам луди мангизи. Аз много нямам, но има 1-2 *** с хубави мерцедеси са, още не могат ми върнат борчовете. Та познавам много успешни и бая от тях са до ушите в айна.. :) Стига с тези изхвърляния тука

168

стефчо

преди 1 година

Тук се провежда антиБългарски проект,благодарение на бушона Киро дето го заложиха от Америка.Така че Българи бъдете готови за евтаназия,на никой не му пука за вас,много по важен е живота на навлеците от Окрайна от вашия!

167

До 236

преди 1 година

Ами, откажи се от живота си. Подари жилището си и отиваш на почивка. Толкова жалък е българинът. За 1200лв. Месечно ще продаде буквално живота си.

166

Анонимен

преди 1 година

И аз имам колеги украинци в ИТ сектора. Жените и децата са тук. Не използват помощ, защото компанията им покрива до 2000лв. наем месечно, и 1200лв. детска градина. Недейте да сте толкова плитки и злобни. Да, карат нови коли. Да, имат прекрасни заплати, но заслужени със знания, умения, поведение.

165

aZ-ът

преди 1 година

дори бягащите от война имат нови коли и професии за по 10к месечно, защото са образовани и квалифицирани, а той кара баничарката за 2-3к. ***, погледни себе си и как да се промениш така, че дори бедните украинци са 10 пъти по-богати от тебе. В теб в проблемът. Гледай поне заможните българи и мисли. ----------------------------------------------------------------- Ей този пасаж е повторен 30 пъти (ПОНЕ !!!!) ако *** още не са се усетили. После русофилите били ***. :))))))))))))))))

164

ДА

преди 1 година

Искам да съм украинка-бежанка и да ме закарат в Паничище за по 15 лв на ден, спане и храна, само за 1б дена, да си почина, защото като българка не мога да си го позволя!

163

aZ-ът

преди 1 година

az-ът полудява, че дори бягащите от война имат нови коли и професии за по 10к месечно, защото са образовани и квалифицирани, а той кара баничарката за 2-3к. ***, погледни себе си и как да се промениш така, че дори бедните украинци са 10 пъти по-богати от тебе. В теб в проблемът. Гледай поне заможните българи и мисли. ------------------------------------------------------------------------------------------ Ей тва имах в предвид, по-долу с постовете си. Няма с кво да те инзненадат:)))))))))))))

162

Анонимен

преди 1 година

az-ът полудява, че дори бягащите от война имат нови коли и професии за по 10к месечно, защото са образовани и квалифицирани, а той кара баничарката за 2-3к. ***, погледни себе си и как да се промениш така, че дори бедните украинци са 10 пъти по-богати от тебе. В теб в проблемът. Гледай поне заможните българи и мисли.

161

Петко

преди 1 година

Аз взимам 40 хилки Албански лей ,и ми дреме на шнора. В колцентър в Тирана ,както и офиси в Карачи и съпорт в Кербала със фарси. Тъй чи ми е през дедовия за кризата в Руската губерния Крайна!

160

aZ-ът

преди 1 година

5к ги взима junior човек. Това не са пари. Свети часовника. Иначе не съм ИТ, но изкарвам над 13к месечно в западна компания------------------------------------------------------------------------------------ Сега ти прочетох още веднъж пр*стотията. Кой часовник ти свети бе , кyкo? Къде ти свети, у главата ли ? Я, кажи на мa*ka си да извика доктор Иванова да сложи успокояваща инжекция в д*пето.

159

aZ-ът

преди 1 година

Той ми е дилърЪТ. Научи се да пишеш, бе! До тогава, бачкаш инженерче за 5к в някоя дупка. Като се научиш, има бая терен за развитие.------------------------------------------------------------------Зеленски не ти е доставил днеска мат'рял? Аре бегай долу, че мa*ka ти те вика, че е сготвила вече.