310

Анонимен

преди 1 година

Не разбрах какъв е смисълът на тази статия. Разбира се, че Украйна търпи загуби, р00сия е агресорът, стреля, убива и разрушава и трева не никне. Руските нацисти трябва да си платят

309

Русомразетц

преди 1 година

Ха ха ха

308

Анонимен

преди 1 година

Кой какво печели или губи, тука сме далеч от истината.

307

Сиси

преди 1 година

Всички знаем, че у нас новините се показваха само от едната страна! Идете на Телеграм и можете да видите Светилището на азовците с иконата на Фюрера... там са останали и техните документи на Калина и...т.н.

306

Влад

преди 1 година

Ще дадем работа на укрите в изправителните колонии! Украинките ще са ни за развлечение!

305

Черно на бяло

преди 1 година

Трябва малко истина да се прокрадва и в западните медии! Иначе, току виж докато украинската армия ежедневно "побеждава", то руската стигнала до полската граница!?Донбаската украинска групировка е разбита - пак ще има 4-5 000 пленени "герои", като в Мариупол. Ама, кой да ви го каже!? Като не ви го кажат, все едно не се е случило и продължават да си дрънкат глупостите, как Украйна щяла да победи и да си върне всички теротории? Ще върне на мук - още ще загуби!

304

Какво ме вълнува

преди 1 година

Какъв глад бе - ти ли ще гладуваш, какви храни внасяш от украйна или русия - да се оправя който е ползвал. Днес се спуква да хвали рашистите и дядото който ги управлява - да видим сега дали пак ще се надуват *** в Поморие след войната - със , без санкции да си стоят вкъщи

303

Анонимен

преди 1 година

В момента неустрашимите и непрощаващи чеченските бойци на Руската федерация отново правят сериозно зачистване на нацистки плъхове, този път в Химическия завод "Азот" в Северодонецк.

302

Глад се задава

преди 1 година

Глад!!! И то напълно изцяло по вина на арогантния Запад!!! Русия и пръста си не е мръднала, договорите си спазва. Западът спря това онова. Санкционира безогледно. Сега се сетиче грана няма че газ няма. Като дойдат милионите Африкански емигранти в Германия без газ и пред политически колапс. Тогава ще паднат на колене и ще се молят Богу за капчица газ, за трошица лебец.

301

Наблюдател

преди 1 година

Както по времето на ковид ни ни заливаха с нелепи и нелогични факти, така продължават и сега. Изкривяват истината и манипулират хората...и така от хиляди години. Използват човечността ни и любовта ни към мира, за да ни направят съпричастни за тяхната кауза. Путин, когото запада заклейми всъщност е герой. Излекува ни от ковид мигновено. За взички нас войната е ужасна, но понякога е неизбежна. Особено ако от това зависи оцеляването на човечеството.

300

xoxo

преди 1 година

Най-накрая една реалистична западна статия!!Браво на Мери Дежевски !

299

Фактите

преди 1 година

Русия загуби вече.Руснаците и дбес са се разбягали

298

Анонимен

преди 1 година

Бас ловя, че крайния изход от войната ще е изцяло и само в полза на Украйна.

297

Въпрос

преди 1 година

Този вестник Дъ Индипендънт на кой точно беше? А, сетих се - на "бившият" кагебист Лебедев.

296

Анонимен

преди 1 година

Олде от пръстите си вадиш някакви тъъпи аргументи. Ако пишеш за пари проклет бъди, но ако пишеш за слава ха спри са.

295

Анонимен

преди 1 година

Sorosoidite имат някаква упорка че Путин нямало да спре с Източна Украйна. Еми щом настоявате може да вземе и Западна какъв е проблема. Пито платено.

294

Олд

преди 1 година

Старата съветска тактика,хвърлят войниците в боя като селяните сламата в огъня,за Русия човешкия живот няма цена.

293

Анонимен

преди 1 година

Ако кафявия спечели с помоща на САЩ хората в Луганск и Донецк ще се върнат ли. Не. Никой не иска американско робство. Украйна да поиска мир незабавно.

292

Анонимен

преди 1 година

Долния ами това е война. Европа трябва да махне санкциите срещу руския народ, защото той няма вина и храните тръгват...Какъв е проблема. Руския народ има също право на живот. Бъдете европейци.

291

Реалност

преди 1 година

Аз не мисля, че трезвомислещ човек, вярва в победата на Украйна, което реално е защита. Няма как просто, военно не могат да се мерят с Рашка, дори и с помощта. Но пък и да седя да се радвам на победата на изостаналите рашистанци, няма как да стане. Един тостер не могат да произведат на толкова ресурси и децата им на всичките учат и живеят в омразната им част на света. Пародия.