330

Една българка

преди 1 година

Госпожо Мери,пожелавам ти и на теб да се правиш на актриса като Зеленски,ама сърцето ти да плаче,да ти е разрушена къщата,да ти откраднато детето и да няма какво да ядеш.И да не ти плаща никой в рубли!

329

Динев

преди 1 година

Ха голият била Русия,Ами кой загуби повечето войни последните 130 години,японската,полската,първата световна кой капитулира при Брест,Ами финландска 1940 колко пердах ядоха от чухоните,Афганистан как беше,само в втората са победите но тогава бяха СССР а сега с 140милиона население по малко от Мексико,половината територия са пустеещи,ходите в Сибир и тайгата да живеете

328

Киви

преди 1 година

Трябва да си много глупав за да вярвяш че Украйна може да спечели.

327

Илиян

преди 1 година

- Какво е Европа ?- Полуостров в Азия (китайска поговорка)

326

Коментар

преди 1 година

Всичко отдавна е договорено - Русия ще си вземе териториите, западняците ще лицемерничат още малко, ролята на Зеленски ще свърши, а българските русофоби ще си останат с пръст в г*з.

325

Анонимен

преди 1 година

До До бай дънпиле ти бил ли си в русия а ив помацкия краи *** и се нагледай какви улици имат в смолянски краи да видиш каква е бг дори т асфат няма *** в доспад бг е красива стопанин нема

324

Боцко

преди 1 година

Хора, учете руски и китайски. Защото тези страни ще си поделят бъдещия свят.

323

Боцко

преди 1 година

За Русия украинците са това, което са македонците за нас. Обезродени и враждебни на тирулния народ. Под влияние на чужди сили. Руснаците ще стигнат до полската граница каквото и да стане. За тях това е жизнено важно. Уви, бъдещето е на богатите на суровини държави. Те ще диктуват правилата. А Европа загива. Урсула съсипа германската армия, а сега убива ЕС. Колониализма си отива, защото Европа няма ресурси и сили за да си ги набави (слаба армия и все по-слабо евро).

322

До Бай дън

преди 1 година

Търговския баланс на китай със запада е 1500 млрд евро за година. Най голям е дела на ЕС 500 млрдА с раша е само 90 млрд. Най големият пазар на Китай е Запада и Китай има нужда от запада, за да продава. Русия е задния двор, който китай скоро ще приватизира

321

До бай дън

преди 1 година

Я да видим икономиката на раша. Най богата на ресурси в света, а опаа с икономика колкото Испания и Ю. Корея. Ю. Корея е с територия 170 пъти по малка. Ужас. Тия ватенки трябва да са много некадърни. Печелят по 350 млрд на година от газ и нефт, от които под 5% отива за редовия живеещ в дървена къща с външна тоалетна, на неасфалтирана улица и гледащ само руски канал 1 гражданин. И същия тоя гражданин сега се бие и увира, за тия които го крадат. Те пък го горят в екарисаж, да не плащат

320

Бай Дрън

преди 1 година

И другия пример Китай. Там няма демокрация, но от десетки години има нечуван икономически ръст. Отделно, че тия така наречено западни продукти, се произвеждат и в Китай и в Африка и в западнали източни страни като Сърби я... да не говорим, че в Русия запада продаваше над 2 млн автомобила, произведени в Русия. Всъщност, на Запад няма почти никакво производство. Всичко се произвежда на изток от Берлин.

319

Антируснак

преди 1 година

Голяма хвалба. Великая, непобедимая, която щеше да громи НАТО и САЩ, която щеше за 3 дни да превземе една съседна и 50 пъти по слаба страна, след 3 месеца и стотици затрити села и градове, превзела (все още не напълно) 2÷3 окръга. И то пригранични и които са с над 60÷70% руско говорящи (Харков е на 60 км от руската граница). И рекламират това. Ами то голям резил. Все едно профи боксьор да не успее да нокаутира осмокласник, и след третия рунд да се хвали, че го е победил по точки

318

Бай Дрън

преди 1 година

Хаха, това, че ползваме западни продукти нищо не означава. Запада и в частност САЩ от над 100 години изсмуква човешкия потенциал. Тия така наречени западни продукти, са дело на източни умове. Не бива да забравяме това. Да, на Запад има една почва, осигуряваща свобода на робовладетелите, но това не означава, че и ако ние станем като тях, ще вдигнем стандарта си на живот. Вземете за пример страни в Южна и Централна Америка. Не всеки с див капитализъм може да има успехи.

317

Българин

преди 1 година

Китайчета отписват ватенкитедоклад Произход, перспективи и стратегически последствия от руско-украинската война на Департамента за международни изследвания на Академия на обществените науки на КНР, съвместно с China International Finance 30 Forum на професор Фэн Юйцзюн, заместник декан на Института за международни изследвания, директор на центъра за изучаване на Русия и бившият дипломат Фен Юйцзюн.

316

Антирашист

преди 1 година

Изпечени от руска пропаганда мозъци. Четете повече и не само руски идиотизми, а обективни неща. Мислете с тия чугунени глави. Огледайте се. Колко лица познавате с руски коли. Колко със спестявания в рубри. Колко лица познавате, които учат и работят в раша. Сравнете колко в западна Европа и САЩ. Като не вярвате на запада и слушате само руски лъжи, чуйте и вижте какво мислят по случая с русия китайчетата. Те са хитри и прагматични. Прочетете доклада им.

315

Гадна сура

преди 1 година

Истината е, че никой не е очаквал Украйна да победи Русия във военен конфликт, но можем ли да си признаем ако някой от всичките диктари, които са около нас реши да ни нападне дали най-големите мъже, дето възхвалят Путин няма да разтворят бузки(задни) че да не станело по-страшно. Между другото същото е и с политиката- знаем че ни крадат, но сме си с разтворени бузки, защото иначе ако нещо решим да правим млже да стане по-зле

314

Анонимен

преди 1 година

Ние , вие, те... От началото на майдана досега медиите в Европа и САЩ(вкл. българските) не са спрели да лъжат. А укронацистите си повярваха, и сега реват и не разбират от къде и защо им е дошло.

313

Бай Иван

преди 1 година

Скоро клоуните от дб няма да крякат за измислени пилоти, велики победи, дето само в сиенен ги има, а ще реват на умряло ;) !!!

312

Анонимен

преди 1 година

Лоша статия, лоша. Как може руснаците да печелят, нали украинските космически сили бяха пред Москва?

311

Иван Тодоров

преди 1 година

Ако отстъпи, ако запада позволи това да се случи, след време неминуемо някой друг ще бъде поставен пред този ужасен избор.Погледнете назад в историята, руzнаците правят подобни пъклени неща през няколко години, това им е манталитета - варварство. А стремежа на партията на комунистическата фашистка ***, е разрушителен за мирния и нормален живот. Руzия е ЗЛО и ако не бъде спряно сега, няма да има мир и вбъдеще, за никой.