347

Радослав

преди 1 година

До Ко? Да!: При положение, че почти цялото ни потребление е от внос, а данъчната ни политика до голяма степен се определя от ЕС, как точно цените в България могат да се повлияват от което и да е правителство? Виж, че в 10-на години от управлението на Борисов имаше евросубсидии и подем на световната икономика и тогава нищо не се направи за да се развива местно производство и да не зависим толкова много от цените на вносните стоки си е изцяло в графа корупция и некадърност на Бойко и Герб.

346

ГЕРБ

преди 1 година

Цените на говирава в Канада и САЩ са се покачили с 20-50% и за това е виновен КИРО!Цените на говирава в целия свят са се покачили с 20%-50% и за това също е Виновне КИРО!Лихвите са се покачили в целия свят а в Амеерика най-много с 2% а скоро и в Европа и България и за това е виновен КИРО!Нека нашоте избиратели (които не четат чужди медии, зашото не знаят езижци и не са достатъчно образовани за да разбират ситуацията в монеита) се вдинат на голям митинг за да махнем КИРО. АЗ. И ДПС ЩЕ ВИ ОПРАВИМ

345

Ко? Да!

преди 1 година

Борисов бил не знам какъв, ама цените бяха ниски! Сегашните управляващи са толкова "готини", че вдигнаха двойно цените на всичко! Щом си ги харесвате, трайте ги, че да ги направят тройни!

344

Анонимен

преди 1 година

Заради неадекватната политика на Борисов към Русия, сега имаме единпрост човек за премиер, който поне, говори поносим на ниво В1, английски език. За българския и познания за България, да не говорим, под всякакво ниво са. Същото се отнася и за неадекватни му министри, шеф на парламента и зам.шефове,...цялата му пъстра свита учила, недоучила на запад, но научила да прави пари и кариери, за себе си. Недостатъчно за този пост, но затова пък, слуша САЩ и се съобразява с руската БСП.

343

Анонимен

преди 1 година

Заради неадекватната политика на Борисов към Русия, сега имаме един *** човек за премиер, който поне, говори поносим на ниво В1, английски език. За българския и познания за България, да не говорим, под всякакво ниво са. Същото се отнася и за неадекватни му министри, шеф на парламента и зам.шефове,...цялата му пъстра свита учила, недоучила на запад, но научила да прави пари и кариери, за себе си. Недостатъчно за този пост, но затова пък, слуша САЩ и се съобразява с руската БСП.

342

Анонимен

преди 1 година

При ГЕРБ се построи Турски поток, който обслужва Русия, Сърбия и Унгария и Австрия като се прекрати дългогодишен изгоден за страната ни договор с Газпром. Пуснаха се да прелитат руски самолети в българското небе, с опасни оръжия, установки и изтребители, подарени от Путин на Сърбия.

341

Подмяната

преди 1 година

До При толкова.....Кажи ми за аферата на Гемкорп, за посредника за газта МЕТ, който взима по 100 млн лв комисионни всеки месец?

340

Анонимен

преди 1 година

ЛАКЕИТЕ НА ЮМРУКА ОБЕЩАХА ДА УВЕЛИЧАТ ПЕНСИИТЕ С 21% ДНЕС ВЕЧЕ ГОВОРЯТ ЗА 10%- ТИЯ ЛЪЖАТ И КРАДАТ ТОЧНО КАТО ЗА ПОСЛЕДНО.

339

Анонимен

преди 1 година

ПРИ БОРИСОВЧЕТАТА ИНФЛАЦИЯТА МАРТ 2021Г- О.6% ПРИ ХАРВАРДСКИТЕ НАХИЛЕНИ ГЕНИИ- 14.4% ОТ ЕВРОПЕЙСКАТА ЦЕНТРАЛНА БАНКА НИ ПРЕДУПРЕДИХА ДА СПРЕМ ИНФЛАЦИЯТА- ЦЕНИТЕ НА ХРАНИТЕ СА КАТО В ГЕРМАНИЯ- НАПРАВИ СПРАВКА В KAUFLAND.de, ТАМ МИН ЗАПЛАТА 2000 ЕВРО ТУК 710ЛВ

338

Льохманите,

преди 1 година

Понеже са некадърници ,правят това което могат-да лъжат,и да бъркат помии.Зловредни , негодници,я се разкарайте платени копейкини,Божкови,ченгесарски ***

337

Анонимен

преди 1 година

Тая торба с л..на даже няма да я коментирам.

336

Анонимен

преди 1 година

Бочко е на принципа ако една лъжа я повториш 100 пъти тя става истина.Затова неуморно внушава на простите като него,какво слънце е бил той и какъв мрак е сега.А зомбитата още зобят зоб от яслата на поднебесния.

335

При толкова.....

преди 1 година

Записи и издънки изчезнали пари за цели лотове на магистрали ,Мата Харита ,Бири ,Ало Ваньо ,записите със Кокинов и Найденов и още е вънка и акъл дава ?

334

Цървулите

преди 1 година

Пак се чистят с името на Борисов.Гола вода сте,не можете да се скриете,Борисов ви слага в малкия си джоб всичките .Абе еййй некадърници напъните са ви безплодни

333

До 354

преди 1 година

Научи български,бе!Какво е това "биле"?Някаква билка ли е?Ама те феновете на еднокнижника всички са такива-неграмотни.

332

Аз промяната

преди 1 година

До 353: има, но е в Анадола, Ердоган се казва и н бойко устата затваря. Отиде ли бойко в харема, набива си тиквата той на килима и султана за подкрепа примолва, а султана засуква мустак и потурите сваля, с въпросителен поглед тиквата гледа и с тежък глас заповядва: Бойко ханъм, когато ми е тежко под паткана, азе за гласове и подкрепа немога да мисля, затова джанъм знаеш как да обслужваш, моята подкрепа бленувана, ти ще получиш. Тогава бойко е тих.

331

Анонимен

преди 1 година

Горкия,не може да си зарежда джипката с нафта,скъпо му е.Да му съберем волни помощи за да се успокои.

330

Гост

преди 1 година

Да са ви честити Кирчо,Кокорчо и компания.И след като си ги свалите от власт пак изберете някой който да ви довърши и да се знае ,че няма такава държава.

329

Анонимен

преди 1 година

НАПРАВИХА ТАКА ЧЕ КОНТРОЛА НА МИТНИЦА КУЛАТА ДА БЪДЕ ВРАТА У ПОЛЕ- КОЙ ИМА ПОЛЗА ОТ ТОВА- НО ГЕРБ БИЛЕ ВИНОВНИ- ТИЯ ВСИЧКИТЕ ДА СЕ ПРЕГЪРНАТ И ДА СЕ МАХАТ ДО КАТО НЕ СМЕ ГИ ИЗРИТАЛИ С КАМЪНИ И ДЪРВЕ....

328

Анонимен

преди 1 година

Дъртия комунист,който се прави на демократ,цяла седмица набира,и като дойде събота се издрайфа.Няма ли кой да му затвори *** уста?