367

Гамен Грипенов Ветов

преди 1 година

Здраствуйте Паляци!Как е?Продължаваме ли с ПРУМЯНАТА?Кефе ли ви Кирето?Ама какъв красавчик ви намерих,ей?!Хем титулован в Харвард,хем знае английски,а също и бъгарски!Е от време на време ги плещи несвързани,но важното е че е надъхан комсомолец и ша ва промени изцяло!Ша ви опразни банковите сметки и наистина ша станете бедни,а не както сте сега с милиарди по банкити а имитирати беднуст!Наистина БГя ша стани най бедната страна в ЕС,щоТ дУ сига ни беши!Наистина ша ВА пруминИМ ИЗДЪНУУУУУ!!!!!ПАЛЯЦИ

366

Анонимен

преди 1 година

Боко е зле,рецепта- по лъжица асфалт на всеки кръгъл час,гаранция ,че ще се оправи

365

toti

преди 1 година

Абе спрете да го показвате тоя красавец,,добре ни беше при него, почти също като при Тато''магистрали,хотели,детски градини и уж всичко добре,а 2 мил.отидоха да търсят прехрана на запад и живеят на помощи една голяма част от пенсионери и социално слаби,които повечето при ,,пандемията'' си отидоха!! Много пари раздавал,цените задържал и сега гледаме /както казват сегашните/се раздават ЯКО пари поради инфлацията,но ПАРИТЕ ЗА МАГИСТРАЛИ ги няма и път за морето няма/пак ще го ремонтират/,,БЛАГОДАРЯ"

364

Глок

преди 1 година

Нека се радват на промяната,Бойче!!! Най добре бензина да стане 5лв а нафтата 7лв.

363

боко

преди 1 година

глупаво момче си беше и глупаво си остана

362

Анонимен

преди 1 година

Боко,коя е Мата Хари,или Матю Харито

361

Анонимен

преди 1 година

Толкова ли е глупав или е безумно нагъл

360

Анонимен

преди 1 година

ЗА БОРИСОВ 12 Г НА ВЪРХА НА УПРАВЛЕНИЕТО УСПЯХА ДА ПОКАЖАТ САМО ЕДНО ЧЕКМЕДЧЕ- А ТИЯ СЕГА ...ДАМАДЖАН ЗА 8 МЕСЕЦА НОВИ ТРИ ИМОТА ЗА МИЛИОНИ КЪМ 19 ИМОТА ЗА МИЛИОНИ, МИН НА ТРАНСПОРТА ДАРИЛ 250 000ЛВ НА ПП И СИ КУПИЛ МИН ПОСТ, ШЕФ НА НАП ПРОДАЛ ФИРМА НА КЛОШАР СЪС ЗАДЪЛЖЕНИЯ ОТ 1 500 000ЛВ И НЕ ПЛАТИЛ ДАНЪЦИ НА ДЪРЖАВАТА- СЕГА УПРАВЛЯВАТ КОЙ ПО ПО НАЙ КИРЕ ИЗЛЪГА И НАРУШИ КОНСТИТУЦИЯТА- ПО ПО НАЙ- МУТРИТЕ НА ЮМРУКА СЪСИПАХА ДЪРЖАВАТА.

359

msm

преди 1 година

Някой да го ощипе този да се събуди! Живеем в корнно различна геополитическа и икиномическа реалност! Несъстоятелни братвежи. Стига толкова пагони в политиката, че щетите за България ще станат необратими!

358

Анонимен

преди 1 година

Стига плямпа Борисов,по време на Вашето управление какви сътресения имаше...сега да не ги изброявам колко са.....

357

НЕ!

преди 1 година

Тихо и се скрий някъде, че омръзваш много! Тази отсечка, за която говориш, десет години не можа да я асфалтираш, на нова година щял да го направи... Там където си сложил асфалт (с малки изключения) или е тънко и вече се руши, или недовършено, но във всички случаи пътят е стеснен с 10-15 cm. Няма да питам къде са парите от тази разлика! Че и нагъл!!!

356

Анонимен

преди 1 година

Баце, на българина му е добре, само като го лъжат и опъват.

355

Анонимен

преди 1 година

Мутра, до някъде са ти прави тъпите съждения, обаче при вас вие бяхте причината за тези цени, за които говориш, а без вас причините са общо Европейски и световни.

354

Анти Мутра

преди 1 година

Гербав, по- гербав, Винету!Комунист + Мутра от СИК = Бат Бойко

353

Али

преди 1 година

Т ъ п народ и Винету на власт колко обеща да станат вдовишки те пенсии и колко са Винету

352

Богата Бълхария

преди 1 година

След протестите дойде Киро.....то от зле, та на по-зле....

351

Реплика

преди 1 година

Не наяде се тази мутра,. Не разбрали че никой не го иска вече на власт, тъпо парче

350

Анонимен

преди 1 година

Жалък плач от сикаджийската мутра. При бай Тошо бензина беше 45 ст., а като падна беше 90 ст. Да идем да вадим Правешкия от парцел 8 на ЦСГ за да ни стане по-евтин бензина?!!! След 12 г. Герберски райх България е най-корумпираната и най-бедна държавава в ЕС. Знаем защо ни е скъпо и колко виновен за това е тоя от Банкя, дето сега вие до фалцет, че е извън властта и голямото крадене.

349

наблюдател

преди 1 година

А бе тоя не разбра ли,че няма да се върне да управлява държавата.

348

ай стига лъга уа

преди 1 година

Ей Боцка, говориш като завит презглава!Най-скъпата нафта/нормална/ към момента е 3,38 лева за литър..............