287

Отговор

преди 1 година

До до Ха ха! Ти да си чул случайно, че в една държава трябва да има пътища? Или не живееш в България да видиш, че откакто Борисов е извън властта, всяко строителство просто умря! Или реши , че не трябва да се строи, щото "Тиквата" ни го бил втълпил? Верно си много "умен "! И от кое село пишеш?

286

Анонимен

преди 1 година

За сега камъните са безплатни! ЧЕРЕПЧЕТАТА ХВЪРЛЯХА ДОМАТИ,ЯЙЦА ОТ ПЪТПАДЪЦИ,РИБА ....СЕГА Е ГЛАД И МИЗЕРИЯ САМО КАМЪНИ! СКОРО! ЕСЕНТА С НОВИТЕ ЦЕНИ ЩЕ ИМА ЛЮТА КАВГА И ЖАЛНА ТИ МАЙКА !ЩЕ ИМА ОБЕДИНЕНИЕ -ГЛАДНИ ОТ ВСИЧКИ ПАРТИЙ ОБЕДИНЕНИ

285

до ха-ха

преди 1 година

Че да не ни е работа да строим пътища бе изостанал в главата, някой от коментиращите да се е хвалил, че строи нещо подобно на път, единствения "специалист" който се хвалеше денонощно беше Тиквата и никой не иска да му оспори "таланта" на асфалтаджия ? В твойта глава няма нищо освен ваакуум, Тиквата ти го вкара като ти взема данъците, но ти с нищото в главата как да разбереш, те овцете, ако можеха да мислят Тиквата никога нямаше да бъде министър !

284

Ха-ха

преди 1 година

Ами ако на Борисов магистралите били "скъпи", защо не постройте поне колкото него бе ? Нали Кокорчо се хвали , че събрали повече от ГЕРБ/щото спрели кражбите/! Къде са тези милиарди ,че никой не ги вижда? За декември отчетоха девет милиарда разходи? Някой нещо да е разбрал? Не са построили и 100 метра велоалеи!

283

Лв

преди 1 година

Сите айдуци си ги мерят, кой е по-малко краднал.

282

Реплика

преди 1 година

Престанете да го показвате. Дванайсет години не се наяде

281

Китай

преди 1 година

построиха магистрала с 4 ленти +аварийна в една посока /10 ленти в двете посоки, тази сметка е за бавно смятащите герберуги/с 268 тунела и 267 моста по нея за 5 МИЛИАРДА $, за 5 години, трябва ли да смятам сега заради герберастите Тиквата за милиардите които открадна от скоростните пътища, ако беше ги дарил на Китай както дари 3 милиарда на Путин за газопровода, китайците колко още магистрали биха си построили ?

280

302

преди 1 година

Опитай да зададеш по-ттъп въпрос, обзалагам се, че ще ти се получи ! Прочети какво е написано и ако има в какво да мислиш опитай да помислиш !

279

Анонимен

преди 1 година

На снимката Боко много се е напънал бе,да не страда от запек

278

хахо

преди 1 година

велик си боко . нека троловете да умират от яд

277

до 299

преди 1 година

Всички гербери, комунисти, депесари и възраждащите простотията на Копейкин са пещерняци пич ! Много трогателно, но истина !

276

299 АЛО

преди 1 година

ТОВА В ИСПАНИЯ КИРО ЛИ ГО Е ПОСТРОИЛ?

275

Карл Маркс

преди 1 година

Пролетарий от всички страни: Извинявайте!

274

наблюдател

преди 1 година

Положението е трагедия, но как иначе 80% на Иво Христов да проумеят че този Социалистически Рай води в Ада? Социалистите са много умели в оправданията. На тях им пречат четирите годишни времена и световния империализъм, а отскоро и войната в Украйна. Войната в Сирия не им пречеше, защото тогава не бяха на власт. Най-добре е когато започнат да си лягат на гладен стомах. Едва тогава социалистическите им мозъци ще сгреят че нещо не е наред.

273

до 273-та овца

преди 1 година

ха ха.Ти освен овча кошара не си виждал територия за човеци,щом хвалиш бо'***?В Мадрид построиха метро с 38 станции между кварталите, Хетафе,Леганес,Алкоркон,Мостолес,Фуенлабрада,Лоранка за 2 г.,първа копка март 2002 г.,открито април 2004 г.,без никакви довършителни ремонти,ти ми хвалиш 5-6 спирки направени за постижение,или някакво околовръстно с ремонт на ремонта,а в Испания има магистрали не скоростни пътища както в Б-я на по 30 г.без ремонт при температури над 40 градуса,в пещера ли живееш?

272

Анонимен

преди 1 година

Срещата била в Старогъзорски минерални бани.Явно имат нужда от подмиване.

271

ГЕРБ ЗАВИНАГИ

преди 1 година

Само така господин Борисов! Ние сме с Вас!

270

Сатир

преди 1 година

Що елементарни хора се възбудиха да оправят света. Деца сутрин не можете да си вържете бюджета, вечер не знаете на кого да се кланяте.

269

Психо Диспансер

преди 1 година

Айде да си го приберете тоя вече измачиха се хората максимално да го гледат.

268

Аз промяната

преди 1 година

КРАДЕЦЪТ НА НИКОВЕ НИЗШИТЕ БЕДНИ НЕ ЗАСЛУЖАВАТЕ МОЕТО ВНИМАНИЕ ДАВАЙТЕ ПИШЕТЕ ГЛУПОСТИ ПИШЕТЕ ЛЪЖИ ХИШЕТЕ ПРОСТОТИИ САМО ТОВА Е ОТ ВОС НИЗШИТЕ БЕДНИ ПРОЛЕТАРИАТ ОЩЕ КРАДЕТЕ МАЛКО Е ОЩЕ ЛЪЖИ ПОЗОР СТЕ ЗА СЕБЕ СИ И ВАШИТЕ БЛИЗКИ ДАЛИ ИЗОБЩО ИМАТЕ ТАКИВА