73

крокодилски сълзи

преди 3 месеца

Тошко! 30 тягостни и много дълги години лъгахте народа. Вие сте неразделна част от извратения преход. Деморализирахте народа. Изчегъртвахте Бойко Борисов и много се размириса след Вас. Ние си спомняме шахматистката на Черепа която върна мандата за да може Радев да състави служебно правителство. Дадохте му време да създаде Пропадането Продължава. Не се опитвайте да ни заблудите че не сте част от сценария.

72

Lina

преди 3 месеца

Голяма мъка им е. И от сутрин до вечер са по телевизиите. Не ги разбирам - плюят в собствената си чиния , като не им изнася- избори. Нали осигуриха на доган бей изборни секции в повече. Свършили са си 20 % от обещаното. Ще се борят за бнб , но да видим.Хора, които не разполагат със себе си и решенията си са депесе2. Дори едни и същи думички с хламид хламид използваха .

71

Подмяната

преди 3 месеца

Отегляйте се от клалицията и да отиваме на избори - достатъчно ни стъжнихте живота с подмяната

70

Хахаха

преди 3 месеца

Абе не с е прави на много засегнат. Заплатката си върви, премиите също. Кой знае още какви допълнителни приходи имате. По цял ден в НС има полупразна зала и празнодумие и нищоправене. Като не ви харесват политиките бъдете мъже и напуснете тази прогнила коалиция - нали неше ваша прилазката - Тарикат мъж не писка. Айде сега е момента да покажете че не искате да участвате в продажбата и фалита *** държавата.

69

Тошко

преди 3 месеца

Не предавай Македония!

68

Много!

преди 3 месеца

Абе, много противно човече е този учиндолски чалгар бе, много!

67

Чалгари!

преди 3 месеца

Точно вие сте проблемните в коалицията!

66

Има изход

преди 3 месеца

Има изход като не сте доволни от коалицията бе, Хаджи Тошко! Направете коалиция с етническата и антибългарска корпороцаия на сценариста ви от сараите и ще се успокоите! Впрочем, това го пише в сценария на султана ви, нали? Да, ама напоследък нещо събратята ви - фесовете много са неспокойни, очаква се новият списък "Магнитски"! Я грабвай ибрика и бягай в сараите да подмиеш задника на началника ви, та да се успокои! Тъкмо тръгнал за клозета, бягай да го свариш, преди да си е дигнал шалварите

65

Анонимен

преди 3 месеца

kukate li si?

64

анонимен

преди 3 месеца

Не ми обиждайте града. Тошко не е чалгар от Ямбол, а анархист от Ямбол. Обаче по въпроса за Македония той и групата му до сега са на правия път.

63

Анонимен

преди 3 месеца

v krematoriuma vsichki sa ravni pred ogania.

62

Анонимен

преди 3 месеца

ТАКА Е ТОШКО, ТИЯ ПАРТНЬОРИ НЕ СА ПРОРУСКИ КЛАКЬОРИ КАТО ВАС... ТОВА ВИ Е ПРОБЛЕМА.

61

Алллоооо

преди 3 месеца

Къде са на Корнелия евтините дърва за хората ? От 160 м.г. - днес 300 лв/т ... за благото на народа, в името на избирателя , ние работим за доброто на бедните, еййй много лъжи бе...

60

Мусе

преди 3 месеца

СТИГА от такъв народ!

59

Лчно мнение

преди 3 месеца

Добре ,че е Слави и Тошко ,иначе отдававна да са лапнали БНБ дето сгушени чакат едни 70 милярда да литнат към офшорките...

58

Анонимен

преди 3 месеца

То и ние хората НЕ сме спокойни с политици като Вас и сме притеснени за съдбата на България , но това с НИЩО НЕ Ви е развалило нито апетита , нито сте се притеснили , а просто гледате как да се оградите с решетки и злобна полиция да Ви ВАРДИ от любовта народна ! Тодоре , Вашата простотия е безгранична , успяхте да се доберете до властта , за която драпахте неистово , и сега безпокойството ти е зарди ЛАПАЧКАТА , а не за друго !

57

ванката

преди 3 месеца

абе тошку, нали сте стабилна коалиция , кво стана , да не ти падна феса ?

56

Анонимен

преди 3 месеца

Не сте спокойни, ама въпреки това си продължавате да папкате от баницата?

55

Насакото Яката

преди 3 месеца

Глави е прокси на Доганя. Няма какво повече да се обсъжда.

54

Сосидж

преди 3 месеца

Българският избирател даде шанс на ИТН- и то не малък. Нима не бяха първа сила? Имаха го- изгубиха го.