45

Калеко Алеко

преди 1 година

Ами стратегията и тактиката - "антиГЕРБ" води до такива коалиционни партньори, до такива коалиционни правителства и до такива политически играчи, като "Тошко африкански и СиЕ" ... с такива субекти строени под юмрука на фигуранта, България ще си остане една територия на картата на Европа и ЕС, в която ще се въдят евроАзиатци и хибридни творения на природата с български паспорти и руско самосъзнание и в която Адвокатите на мутрите ще си назначават главни прокурори и ще редят правителства ... !!!

44

Ямболски цървул

преди 1 година

Чалгар от Ямбол....

43

Щерю

преди 1 година

Има Такива Недоволни аутсайдери...

42

Веско

преди 1 година

Тъмни сили даваха пари за просташкото шоу на Слави.Народа обича такива работи и тези ги избра.Сега Русия може да събори правителството когато иска.Но това си избра народа.Дъртите ченгета милионери няма лесно да се оставят.Бедността е за лупавите народи.

41

СТРАНДЖАТА

преди 1 година

Кой си ти бе предлагач...

40

:(

преди 1 година

Тези нали знаят, че няма да са в парламента на следващите избори. По добре да опитат да свършат максимума сега, че май няма да има следващ шанс.

39

Абе Тошко

преди 1 година

чалгаджийски, властта беше в ръцете ви, но вие като чалга-умници я загубихте, сега търсите "под вола теле", няма такива заггубеняци като вас, където и да се намирате винаги пречите, типично по чалгарски, това дори и чалга-симпатизантите ви го разбраха и ви биха шута на последните избори, добре ще бъде за всички да не съществувате, надувайте си там дюдюците и мятайте гьобеци, политиката не е за чалгари, за нея трябват умни хора, вие не сте от тази категория, щом сами си изтървахте късмета.....

38

S.O.S.

преди 1 година

Пропагандата на продажниците толкова удари дъното,че и на ИНТ казват как били проруска партия.Слави,помощ!Те казват "русофили" на неудобните,за да крадат на спокойствие!

37

Анонимен

преди 1 година

Да излизат и да ни спасяват.Кирчо ни продаде.Няма да е проруско следващото правителство,а българско.Имаме си акъл.Просто ще бъдем като Германия,Италия,Австрия и ше поддържаме с всички мирна политика и неутралитет.

36

Смешници

преди 1 година

Интересува ви само БНБ и БНТ.

35

Типове

преди 1 година

Тази седмица трябваше да развеете знамето, ама очаквано не стана и нови обяснения, колко сте различни от другите в коалицията.

34

И ние, Тоше

преди 1 година

не сме спокойни с вас, защото сте абсолютни некадърници и продажни ко *** лета. Излъгахте народа с мадурските машини!

33

Анонимен

преди 1 година

Скрии се ,бе бостандко плашило

32

Анонимен

преди 1 година

Хаха Тоше много рано да си миеш ръцете е?! Изчакай поне да почукат на вратата следващите избори! С електорат като вашият дето в друга нормална държава щяха да са ви екстрадирали с пръчки, тукашните не знам на какво отгоре решиха, че ставате за държавници?!

31

Анонимен

преди 1 година

нещо не се случва сценария на дон Чалгаре и то е бясно си личи от придворния му шут

30

Анонимен

преди 1 година

Тошко, заради Македония ли гласуваха за вас заблудените българи и в бегето и в пужбина ? Негласуваха ли ви доверие за да оправите България а не Македония

29

4-на Ламя

преди 1 година

никога няма да сдаде властта, твърде Гладна за Пари и Жадна за Власт е! Всякакви протести, ще бъдат кърваво потушени с танковете в София!!

28

Анонимен

преди 1 година

Хахахаха тоя само ходи по телевизиите да се оплаква как све е неоправдан, нишо друго не съм го чул да казва. Няма да напуснат клоалицията до последно ше седят понеже после няма как да влезнат никога с над 4 процента.

27

Анонимен

преди 1 година

На Тошко Джуджето хем му се иска да си тръгне от управлението, пък хем не му стиска. Понеже при нови избори те ще имат проблем да вземат и 4%.Затова си играе на празни приказки и го дава сърдит

26

Анонимен

преди 1 година

К. Петков може да е млад, но има повече акъл от всички в парламента накуп, да не говоря за сравнение с неграмотния Слави и творението на руските служби - ДПС. Премиерът ще им разкаже играта на всички там, с помощта на щатите и Европейските институции, които му гласуват доверие. Дано успее да елиминира тази измислена и кръвосмучеща партия ДПС, агентите на Турция и Русия нямат място в управлението!