129

До 153

преди 1 година

Чувствата са взаимни другарю!!! Така че раша да си гледа азия и да престане да гледа НА ЗАПАД!!!!!! И да ки прибере всички жени, деца, любовници и т.н. от ЗАПАДА!!!!!!

128

Анонимен

преди 1 година

Дунавец нещо сабахлям не си във форма. Що тъй.

127

да

преди 1 година

Киев не си струва да се превзема - просто трябва да се изравни със земята, та да си научат урока нацистите

126

Анонимен

преди 1 година

И това ако не е первезия ...Тоя , брадатия ,който така задушевно се гушка с Пууттлер не може да преброи колко руски солдатски кратуни е отрязал по време на рашската освободителна мисия в Чечня.....Разбира се,това е забравено......забравени са даже и имената им.Човешкия живот никога нищо не е струвал за рашистите, нищо не струва и сега.....След като огромно число от солдатските майки удобряват войната,ще продължават да получават синовете си в дървени костюми...

125

СССР

преди 1 година

Украйна вече е превзета и освободена от фашистите. Време е да се мисли за следващата цел на Русия!! Цяла Европа се нуждае от свобода!

124

Анонимен

преди 1 година

Байдън е герой на Русия. 30 год. Русия искаше да се измъкне от европейските пиявици и не успя. Сега със санкции на ролинг Джо това се получи. Спасиба Джо.

123

да

преди 1 година

последните 300 години умрелите поляци не могат да си преброят ебането от Русия..че и за още питат хахахахаха

122

Пиляк

преди 1 година

Чакаме с удоволствие найш как еем мюслмнски гзвее ше ви разпорим донтавана...

121

333

преди 1 година

До 135. Глупости. Руснаците просто толкова си могат. 60км танкова колона стана скрап. Истинската цел беше Киев. Понеже се провалиха, замазаха положението с "тактическо отсъпление", което си беше панически бягство. Това пробутаха и новите цели за да не изглеждат много жалки. Другата цел беше Одеса, но като гръмна крайцера Москва и тя отпадна.

120

Бау

преди 1 година

Това в Украйна е възпитателен процес, а той изисква време! За Полша ще е наказание, което е точно 3 секунди и финиш! Ето, Путин превзе Мариупол, разминира го и ,,Царевна" е свободна да отплава! Но, Ганев нямал екипаж!? Докато там бяха нацистите, Ганев нямаше право да отплава и сепаратистите спасиха екипажа!

119

Анонимен

преди 1 година

Каква поредна футболна драма.

118

Архангела

преди 1 година

Този нормален ли е? Два месеца не могат да превземат един завод той говори за Полша,което значи война с НАТО :D Брадатите маймуни ще ги изринат с новите самолети за около 1 час максимум.

117

До да

преди 1 година

БЪЛГАРИЯ никога не е харесвала раша. Беше й наложено! ***, това свърши...хахахаха И сега България няма нищо общо с другарите агресори, окупатори...но иначе много жалки.

116

Анонимен

преди 1 година

Вярно русофилите само за гейове и джендери говорят. Ок влюбени са в Путин, но този форум не е лгбт, спрете се вече, намерете си подходящ форум.

115

Dunavec

преди 1 година

До 21 Анонименединствената цел която ще постигне Русия е безприкословна капитулация, а европейското и украинското знаме ще се веят над Кремъл. Е, нека Косю Копейкин се опита да смъкне украинското знаме от Кремъл

114

БАНко

преди 1 година

КАДИРОВ СЪЗДАВА МНОГО ПРОБЛЕМИ НА ПУТИН !!! КЪДЕТО И ДА СЕ ПОЯВИ ПОТИЧАТ ХИЛЯДИ ПЛЕНЕНИ УРКИ И РУСИЯ ТРЯБВА ДА ГИ ХРАНИ !!!

113

да

преди 1 година

Украйна вече загуби войната...армията й се предава или умира !!!а в България никога не е имало и няма да има русофоби...това са просто платени к.апути на надник,играещи го модерни..ако утре нещата се обърнат...ще са по-русофили и от руснаците хахахахахаха

112

Анонимен

преди 1 година

Поляк се прибира от лов и носи жив заек за ушите. На, изпържи заека, вика на полякинята. Няма газ и ток. Е запали печката на дърва де. Няма олио, вика тази, криза е. Ядосан полякът хвърля заека през прозореца. Заекът става, отупва си козината, разтърсва уши и вика - слава Украина.

111

Анонимен

преди 1 година

Полша да не покаже на пияните ватянки и брадясалите диваци ,как се благоустройства Калининград. Че и там благодарение на способностите им,е борш,самогон и мизерия.

110

Чук и Гек

преди 1 година

Русия ви разпиля отново! Не е лесно да попаднеш от гей прайда в реалната обстановка! Уж налагат санкции, а се оказа, че Асен Василев само не разбрал защо другите не спазват собствените си директиви за пълно ембарго.