214

Анонимен

преди 1 година

До Тоа Ми еИ на мен.

213

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 182Точно така. Зельо вместо да дрънка врели - некипели от чужбина да отиде и да покаже на света що е то смел президент. А той какво - седи и чака някой да му предложи трона. Ужасна креатура.

212

Добре

преди 1 година

Тези, които давате палци надолу на човека, който казва, че е говорил с един от моряците. Естествено няма как да се вярва на коментар на анонимен, но направете усилие да видите и друга гледна точка. Има видео интервю с моряците в youtube - "Говорят българските моряци от Царевна". Те сами казват, че руснаците са ги извели. И със съпругите им има. Но естествено това се потули като информация в медиите, защото не пасва. Не подкрепям Русия, но тази информационна цензура не е ок. Манипулират ни и тук.

211

Анонимен

преди 1 година

До -180не задавай подобни въпроси. не си политически коректен . Виж 179, учи се от него.

210

Анонимен

преди 1 година

до 179ха - ха! То бива бива глупости ама пък чак толкоз ... Тук никой нищо не прави в името на мира. Ясно ли е? Вземи да мислиш най - сетне а не да повтаряш пропагандни клишета като папагал.

209

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 179ха- ха -ха ! подобна глупост не съм чела скоро. Вярно е че един срещу сто е трудна работа но това не се прави в името на мира. целта е съвсем друга Нека не задават въпроса защо е важен Донбас за Путин ,по - скоро въпросът е защо е важен за американците Така и не се научихте да мислите. как може да има такива *** хора не ми е ясно. Обаче войните се правят именно с такива.

208

Анонимен

преди 1 година

и още нещо се уточни: преди месец се чудехме на какво се дължи упоритостта на Макрон в повтарящите се телефонни разговори с Президента Путин. Преди седмица се чудехме кой е отановския генерал изкаран от катакомбите на "Азовсталь". Казвал се Клотие.

207

до 237

преди 1 година

Дааа, дааа, дааа, затова са няколо ПЪТИ по-добре от нас въпреки войната!!!

206

Лош Запад!

преди 1 година

Лош! Лош! Нали Зеленски бил "слуга" на Запада бе, рушистанци? На ви сега, на, на, на!!! Тотална блокада на Руската Империя (пардон, бутафорна федерация) е нужна сега!!!

205

Анонимен

преди 1 година

Тоя много започна да нарежда на брюкселските зеленчуци. Но началниците му не са разбрали едно важно нещо - европейците не се изчерпват с брюкселските зеленчуци:)

204

Qwerty

преди 1 година

Сега да обобщим:1. Путин е Хитлер.2. Руснаците не са виждали пералня до преди войната.3. Руската армия е слаба, но за по сигурно да пратим оръжие на Украйна.4. Киро ни освободи от евтиния газ- грешка имах предвид от заробващия недемократичен газ.5. Украйна беше Швейцария преди да я нападнат.6. Азов се евакуираха, и веднага завзеха 2-3 затвора много дълбоко тила.

203

hasmokar

преди 1 година

Сгоден(съгласен). Трима наемни убийци ги чака смъртна присъда в ДНР: Британците Шон Пинер и Ендрю Хил, мароканеца Брахим Садун.

202

Анонимен

преди 1 година

Него мразим а ни писна да реве всеки ден.

201

Анонимен

преди 1 година

Зеленски е виновен за войната.Не спазваше Минските споразумения и ламптеше за Крим.Само командва.Мразя го.

200

Анонимен

преди 1 година

Хората ме оцениха! Ха пак кажи кой е ограниченият от двамата! Ама помисли!

199

Анонимен

преди 1 година

Русия без газта и петрола ще съществува точно 1 седмица... Абсолютно нищо освен оръжия не произвеждат, като изцяло разчитат на ресурсите които съдбата е подарила на територията им. Абсолютни варвари и дивaци.

198

Анонимен

преди 1 година

До опетков:Украйна била водела нашата война...дрън ,дрън та ярина!Няма такова нещо!Русия ги нападна,защото не спазавха Минските споразумения и даже българи са убивали.

197

Хемус

преди 1 година

Днес лафих с единия моряк от 'ЦАРЕВНА' познаваме се от казармата,сподели без притеснение,че руснаците са ги извели на безопасно място,а 'азовците' гърмели напосоки!Иначе каза,че нямали забрана да приказват и са си прибрали всичко до стотинка от работодателя

196

Анонимен

преди 1 година

Само газта спасява тая изостанала държава! Ако не беше газта, сега щяха да пасат елени! Санкциите ще дадат резултат! Трябва време за адаптация!

195

Анонимен

преди 1 година

Сета сценария е Адолф Xитлep, защото който започва войната е по подготвен и има предимството на изненадата! Има още време за война! Знаем как завърши Xитлep!