118

Пепито

преди 1 година

Аз не отделям никакви проценти.като ми плати чорбаджията,веднага си плащам борчовете в магазина,кафето и кръчмата.И от понеделник започвам отново.т все така съм.

117

Анонимен

преди 1 година

....НЕ САМО ЦЕНИТЕ , НО И ЗАПЛАТИТЕ....СА ПО-НИСКИ У БЪЛГАРИЯ....../това било с т.н. "социална насоченост"...ха,ха,хааааа

116

АМИ ДА...

преди 1 година

..У БЪЛГАРИЯ ЦЕНИТЕ СА 2-ПЪТИ ПО НИСКИ ОТ ГЕРМАНИЯ....

115

ЧИТАТЕЛ

преди 1 година

Само 20%!!! ХА ХА ХА !!! ДОБРЕ СИ СПОМНЯМ ГОДИНИТЕ КОГАТО 80-90% ОТ ЗАПЛАТАТА ОТИВАШЕ ЗА ХРАНА, И ТО МНОГО ПО-СКАПАНА ОТ ТАЗИ!!! АМИ ТО ПРОГРЕСЪТ Е ОГРОМЕН.

114

Анонимен

преди 1 година

МИН ЗАПЛАТА В ГЕРМАНИЯ 2000 ЕВРО, ЦЕНИТЕ НА ХРАНИ У НАС КАТО В ГЕРМАНИЯ И АНГЛИЯ- ВИЖ ЦЕНИ В АНГЛИЯ И В KAUFLAND.de- но в англия мин заплата 8/9 ПАУНДА НА ЧАС, А ТУК 710ЛВ А ЧИСТА С 4 Г СТАЖ- 572.79ЛВ- А КАКВИ ЧУДЕСА ОБЕЩАВАХА ПП..НА МИН ЗАПЛАТА СА 800 000 ЧОВЕКА- НСИ.

113

Анонимен

преди 1 година

Средна класа са тези, които със заплата може да живеят добре, до средата на месеца!

112

Анонимен

преди 1 година

Ягодите са от 4 килограма. не купуваме всеки ден плодове. Ако трябва да купиш и месо отиват над 45 лева. Преди два дни купих 2 килограма пилешко бяло месо и телешка наденица 40 лева ми струваха.Не може да ви излезе сметката с тези 20 прозента. Заблуждават от Евростат.Хората всеки ден купуват от магазина храна. Не са паднали от Марс. Черешите в Пловдив са от 3.50 до 5 лева. Не купуваме за сега.

111

аз съм 138

преди 1 година

Ааа и два килограма ягоди забравих да ги добавя.

110

Анонимен

преди 1 година

Храната в една количка от показаните на снимката не може да струва по-малко от 350 лева. Ако някой може да живее с 350 лева за храна на месец аз ще се казвам трактор.Какви 20 процента за храна да се харчат? Заплатата ми е 1400лв. Сега се върнах с една торбичка от магазина и оставих 35 лева. Купих 1 хляб, 2 кг. картофи, 4 домата (от 4.50 лв. килограм) 1 марулка, 1 връpзка пресен лук, 2кг. тиквички.Това е за ден. Поне 30 лева на ден отиват за храна за 2 човека.

109

Американ

преди 1 година

До Фантин: Вместо да се научи по-лесно е да се обиди... А съветът е добър, само трябва малко смелост за да се приложи.

108

Анонимен

преди 1 година

До АнонименЗначи не лъжат, а ги е страх. Това казваш. Страх ги е. Ти не го ли схващаш, прояви разбиране.

107

Фантин

преди 1 година

До АмериканЕ, какво да се прави, и глупаците сме хора, и ние искаме малко живот. Бедния и болния е ***, проспериращия е умен, смел и безкомпромисен! Хайде, чу каквото искаш, отивай да простачваш на воля.

106

Смях горчив

преди 1 година

У нас е май обратното. Като чета за някои чужденци с улеснения. Изобщо си мисля че България е програмирана да мъчи своите граждани и да е потупана по рамото от разни западни лисунгери...

105

Американ

преди 1 година

"Да се пазариш? Зависи къде и кой си. Ако си от пазара с конекрадци, да." --- на запад само rълynaкът не се пазари.

104

Анонимен

преди 1 година

Да се пазариш? Зависи къде и кой си. Ако си от пазара с конекрадци, да.

103

Анонимен

преди 1 година

Сравнението е на бг програмист и германски клошар.

102

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 125: "Много хора работещи в международни компании казват обратното." --- лъжат. "Във фирма с германец и българин, на германецът му плащат повече, само защото е германец" --- пак лъжат, но вече глупаво. Надявам се не им вярваш(не си глупав). Тия ги е страх да се пазарят и после защо германецът взимал повече!? Ами защото не го е страх да се пазари, затова!

101

ПРОСТ-о Киро

преди 1 година

Стига медийни лъжи! Всички виждат, че България върви към благоденствие и растеж. Ако имаше нещо лошо - то беше само при Борисов и ГЕРБ. Сега е друго ! Няма корупция, няма инфлация, пенсионерите забогатяха рязко, горивата и парното са почти без пари! Какво искате още !? Лагери за недоволните ли ? Споко ! И тях ще възстановим следващата година. Планираме отново и връщането на справедливата купонна система. Честита промяна !!!

100

Бай Пенчо

преди 1 година

Да ама сега като резнаъ топките на българския лев, и приемем еврото. Ще настане един такъв живот . Всички ще живеем добре и охолно като германци.

99

Нелепица

преди 1 година

Как само 20%? Това смешка ли е? Изобщо е нелепа лъжа, не се занимавайте, с такива писания. Игнорирйте ги.